Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Luser - 26-01-2014 10:56 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Bez różnicy. 3. Twoje doświadczenie: Jako takie jest, mam bloga z hackami, którego od dłuższego czasu nie ruszałem, a nadal jakieś okruchy z niego wpadają raz na dwa dni. 4.Twoje wymagania: Potrzebuję pomocy z promocją bloga/zwiększeniem jego realności. 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Rejestracja z reflinka, mogę dzielić się częścią zarobków poza tym jeśli będziemy efektywni . Preferowana forma kontaktu -> PW, gg: 2617532 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - szufliko - 26-01-2014 16:30 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) 2.Serwis: Dowolny 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Jesli chodzi o PPA i PPD to doswiadczenie w zarabianiu zerowe jednak znam i wiem jak to dziala 4.Twoje wymagania: Pomoc w zarabianiu, dobry kontakt PW 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracje z reflinkow... RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Hienas - 27-01-2014 01:04 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) obojętne 2.Serwis: Obojętny 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Wiem już dość dużo o PPA 4.Twoje wymagania: Pomoc na starcie, ogarnięcie strony, ogólna pomoc 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestarcje z reffów. Zapewniony ^^ (na słowo) aktywny udział RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - marcingot - 27-01-2014 11:20 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD)PPA 2.Serwis: Obojętny 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Dużo czytałem o PPA ale kiepsko mi szło 4.Twoje wymagania: Pomoc w pozycjonowaniu i drobne podpowiedzi. Oczekuję dobry kontakt (GG) 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestarcje z reffów GG: 9839486 Posiadam własną strone RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Secret - 28-01-2014 21:26 1.Metoda zarobku : (PPA/PPD) PPA 2.Serwis : Obojętnie jaki 3.Twoje doświadczenie,czyli czy wiesz już cokolwiek,czy zarobiłeś już coś ? Ogólnie troszkę się dowiedziałem , ale nie poszło to w dobrym kierunku 4.Twoje wymagania : Nauka od podstaw 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Zarejestruję się przez ref linki Kontakt najlepiej przez maila , GG lub pw . RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - xDANTE - 30-01-2014 21:47 1.Metoda zarobku: PPD 2.Serwis: catshare & egofiles 3.Doświadczenie: jakieś grosze na catshare 4.Twoje wymagania: nauka podstaw + stały kontakt i odpowiedzi na nurtujące pytania, porady, wskazówki. 5.Mogę się zarejestrować z reflinków na obu serwisach. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - paw9191 - 30-01-2014 22:29 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Firecash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Moje doświadczenie w PPA 350$ all earning. 4.Twoje wymagania: pomoc przy blogu, w szukaniu niszy itp. 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Rejestrację z reflinka. + coś do ugadania zarabialem tylko prostą metodą która juz sie wypaliła : ( RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - kacperku - 01-02-2014 12:16 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: FireCash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Mniej więcej ogarniam Visual Basic, mam bloga. Niestety nic nie zarobiłem. 4.Twoje wymagania: Pomoc przy pozycjonowaniu (jak?, rady), tworzenie wiarygodnych filmów na Youtube. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z reflinka lub coś co mi przypasuje. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - macek96 - 02-02-2014 10:24 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD): PPA bądz PPD 2.Serwis: dostosuje się do reflinka mentora 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? zarobiłem 0,002 $ nie umiem dotrzec do ludzi , posiadam nowo założone forum. 4.Twoje wymagania: pomoc oraz porady co i jak, jak zacząć 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? rejestracja z ref linka + dodatkowo 30% zarobków przez 2 miesiące ( jesli pomoze mi się wybić oczywiście ) RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - wisienaa - 04-02-2014 16:53 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: to co poleci mentor 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Od dłuższego czasu próbuje coś zarobić tylko że bezskutecznie... Ogólnie 15PLN 4.Twoje wymagania: porada co robić żeby zarobić przynajmniej minimum do wypłaty, gdzie podsyłać linki 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z reflinków, 1/3 zarobków z pierwszego miesiąca |