CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs (/Temat-CPM24-PL-OPINIA-Nowy-CPM-Dobre-stawki-i-prosty-interfejs-58043) |
RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - CPM24.pl - 03-04-2015 09:39 Z okazji Świąt Wielkanocnych: - wszystkie oczekujące wypłaty zostały zrealizowane dzisiaj nawet gdy zostały rachunki/faktury wystawione wczoraj - Wypłacimy także natychmiast wszystkim użytkownikom którzy dzisiaj do godziny 14:00 zlecą wypłatę Od Cpm24.pl dla was: Życzymy wszystkim naszym Użytkownikom, aby Wielkanoc ogarnęła Was szczególną tradycją i nowymi szczęśliwymi przeżyciami, Ale przede wszystkim by Wielkanoc umocniła Waszą wiarę, podniosła na duchu i napełniła Wasze serca radością. RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - nurgiel - 03-04-2015 21:30 Stawki nadal jak w pierwszym poście? Jeżeli tak, to konkurencja was miażdży. POP-UP – 0,35zł? Lol, to żart? Polecenie nowego użytkownika - 15zł - Nie ma procentowego zysku? To nawet reffów nie opłaca się robić. 15 zł nie zachęca nikogo. Tak, po sygnaturze na pewno nie spodziewaliście się poklepania po ramieniu, gdyż korzystam z hotcpm, bo po prostu ma wyższe stawki. Jak dla mnie i zwykłego usera który myśli każdy wie, że konkurencja to zysk dla osób posiadających strony jak ja. Jak hotcpm będzie miało atrakcyjne stawki a wy nie, to gdy zaczniecie odczuwać straty, będziecie zmuszeni zwiększyć je. Gdy hotcpm będzie je odczuwał to również będzie musiał być bardziej atrakcyjnym a zwykli userzy tylko zyskują na rywalizacji. RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - SylverWolf - 09-04-2015 15:40 Od nie dawna mam wasze bannery i co mogę stwierdzić to to, że na bloggerze często się nie wyświetlają. Na plus jest to, że strony się w miarę szybko ładują mając wasze reklamy. Jest w miarę ok, mam nadzieję, że to nadal wypłacalny serwis RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - Petr0 - 20-04-2015 21:33 W jaki sposób wypełnić ten formularz o który proszą przy wypłacie. Pisałem już do nich ale oczywiście odpowiedzi nie dostałem (od miesiąca)... RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - Prizmo* - 06-05-2015 11:34 Tez macie ten problem że strona wam nie działa? Od wczoraj tak jest chyba + banery nie działaja. RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - CPM24.pl - 06-05-2015 12:27 Prosimy na chwile obecną wypiąć banery reklamowe i wstrzymać się z jakąkolwiek reklamą, ponieważ zmieniamy serwer. Bardzo przepraszamy w ciągu 24h powinno wszystko wrócić do normy. Pozdrawiamy RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - Prizmo* - 08-05-2015 15:32 No i strona działa. Lecz jak na koncie było prawie 70zł,a jest 6zł z groszami. Ciekawe co dalej a screena mam. Kod: Nieprawidłowe dane logowania Gratuluje! RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - chincyk - 13-05-2015 12:50 U mnie też zniknęło ale tylko około 7 zł (teraz mam 2.24 zł ), ciekawe czy już ta przeprowadzka skończyła się na dobre RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - CPM24.pl - 13-05-2015 13:46 wszystko wróci do normy prosimy o wyrozumiałość,stawki się zaktualizują, mamy jeszcze problemy techniczne o prawidłowym działaniu powiadomimy RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - Kleju93 - 17-05-2015 12:18 Wo ist mein Geld? Ich hatte mehr als 50 PLN, aber jetzt habe ich nur circa 10 PLN? Wo ist der Rest? |