![]() |
[SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve (/Temat-SCAM-xfwcs-com-inwestuj-z-PayPal-liberty-reserve-52261) |
RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - cashmaker1 - 07-08-2012 11:31 Jeszcze jedna sprawa: w kwietniu, maju i czerwcu, kiedy nie było problemów z płatnościami w obie strony konto PP to było zweryfikowane konto [email protected] (admin z małej litery). W lipcu, kiedy zaczęły się problemy - konto to niezweryfikowany [email protected] (Admin z dużej litery) - zupełnie inne konto email do tego bez weryfikacji PP. Później było konto Hsu2012... na gmailu bez weryfikacji. W sierpniu to tp2012... na gmailu - bez weryfikacji. Wniosków może być kilka: - albo gość zwija interes i ściąga jeszcze co się da od naiwniaczków - albo PP blokuje mu konto i za chwilę serwis się zwinie albo przerzuci na LR. Hipoteza o wakacjach odpada - jeśli ktokolwiek inwestrował na forexie to dokładnie wie, że tam nie ma wakacji. A przy oczekiwanym zwrocie 8% na tydzień to się używa lewara 10.000 - i tutaj to się zakłada pampersa jak się nie chce stracić (co dopiero mówić o urlopie). Jeszcze w czerwcu, jak się admin spóźnił 24 godz. z wypłatą i postraszyłem go blokadą PP - kasa znalazła się na koncie w ciągu 15 min. RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 07-08-2012 11:42 patrząc na dowody w różnych miejscach to od startu wypłacał z różnych pp więc hipoteza z blokowaniem raczej nie wchodzi w grę co do wakacji to na 1 amerykańskim forum wypowiadał się technik - gdy admin odpoczywa on go zastępuje bo we 2 prowadzą hyip, on inwestuje wtedy i wypłaca ale jak nie ma technika to admin go już nie zastąpi bo nie jest programistą jak na razie płaci codziennie na pp, na lr wypłaty są 2-3 razy w tygodniu tzn albo poniedziałek, środa i piątek albo wtorek i czwartek ci co czekają na wypłaty na pp to admin weryfikuje bo są takie same dane w systemie podwójnie czy potrójnie - jak już pisałem "namnożyło" się cwaniaczków z x kontami jako poleconymi swojego głównego konta ( proxy itp) by zbierać % na każdym i jak admin "wyłapie" to weryfikuje i banuje tych co kombinują RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - cashmaker1 - 07-08-2012 11:57 (07-08-2012 11:42)tomazzi napisał(a): patrząc na dowody w różnych miejscach to od startu wypłacał z różnych pp więc hipoteza z blokowaniem raczej nie wchodzi w gręWłaśnie wyżej napisałem z jakich i w jakich okresach - do końca czerwca wyłącznie z jednego zweryfikowanego. Możesz zresztą przejrzeć Twoje wypłaty - jak nie było problemów - zawsze wypłaty pochodziły z jednego i tego samego konta PP. (07-08-2012 11:42)tomazzi napisał(a): co do wakacji to na 1 amerykańskim forum wypowiadał się technik - gdy admin odpoczywa on go zastępuje bo we 2 prowadzą hyip, on inwestuje wtedy i wypłaca ale jak nie ma technika to admin go już nie zastąpi bo nie jest programistąSporo inwestowałem na forexie i jest dokładnie tak jak napisałem - chcesz zarobić - nie masz wakacji, rodziny, przyjaciół i do pracy bierzesz zgrzew pampersów. Trzeba mieć żelazne nerwy i długo się nie pociągnie tak. (07-08-2012 11:42)tomazzi napisał(a): jak na razie płaci codziennie na pp, na lr wypłaty są 2-3 razy w tygodniu tzn albo poniedziałek, środa i piątek albo wtorek i czwartekChciałbym obejrzeć przelew z końca ubiegłego lub tego tygodnia. (07-08-2012 11:42)tomazzi napisał(a): ci co czekają na wypłaty na pp to admin weryfikuje bo są takie same dane w systemie podwójnie czy potrójnie - jak już pisałem "namnożyło" się cwaniaczków z x kontami jako poleconymi swojego głównego konta ( proxy itp) by zbierać % na każdym i jak admin "wyłapie" to weryfikuje i banuje tych co kombinująDziwne, znam wiele osób (poleconych), którzy byli "zweryfikowani" (czekali długo na przelewy) w maju i czerwcu, a obecnie pomimo tego nikt nie dostał kasy. RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 07-08-2012 12:12 ja nie mówię tutaj o swoich wypłatach, nie tylko ja wypłacałem i mówię, że w tym okresie czasowym co ja wypłacałem to są w sieci dowody wypłat i z innych kont pp popatrz w sieci a znajdziesz dowody wypłat z wczoraj pp i lr jeśli mieli weryfikacje a nie mają przelewu jedynie e-mail do admina na [email protected] ja 12 zobaczę co i jak bo kończy mi się wtedy depozyt RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - cashmaker1 - 07-08-2012 12:24 (07-08-2012 12:12)tomazzi napisał(a): popatrz w sieci a znajdziesz dowody wypłat z wczoraj pp i lrMożesz dać jakiegoś linka do takiego przelewu - bardzo bym sie uspokoił (zresztą pewnie nie tylko ja) RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 07-08-2012 12:28 google grafika, poszukaj ![]() ja swój po 12 zamieszczę, jeśli bym miał tylko sygnały, że jakieś problemy z wypłatami to bym dawał znać tak jak zawsze informuję w temacie na bieżąco co się dzieje, bo status scam na monitorach hyip ma od startu bo nigdy nie płacił monitorom ![]() RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - cashmaker1 - 07-08-2012 12:33 (07-08-2012 12:28)tomazzi napisał(a): google grafika, poszukajszukałem ![]() ![]() RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 07-08-2012 12:38 (07-08-2012 12:33)cashmaker1 napisał(a):(07-08-2012 12:28)tomazzi napisał(a): google grafika, poszukajszukałem jak bym nie widział to bym nie mówił, pewnych miejsc się nie zdradza ze względu na reklamę i poleconych itp itd napisałem info do poleconych co dostali w nocy wypłaty na pp by zrobili screeny jak będą jak dostanę od nich to ich dowód zamieszczę bo swój będę miał za tydzień chyba, że ktoś z czekających teraz dostanie to będzie i jego dowód ![]() RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - cashmaker1 - 07-08-2012 13:09 Mam najnowsze informacje o xfwcs. Ludzie w Stanach czekaja juz po 50 dni na wypłatę. Dostają tylko "wybrańcy" i to na LR bo xfwcs zablokowali na PP - dlatego takie częst zmiany kont. RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 07-08-2012 14:12 (07-08-2012 13:09)cashmaker1 napisał(a): Mam najnowsze informacje o xfwcs. ciekawe skąd masz te rewelacje i co dziwne przez 50 dni czyli od polowy czerwca i lipca nie tylko ja otrzymywałem bez problemowe wypłaty na pp, ostatnia moja jest z 29 lipca już te rewelacje ze strony konkurencji chcącej zaszkodzić hyip nie są czymś nowym by ściągnąć inwestorów do siebie a odgonić od innych hyip - standardowe działania |