Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - xXxPiciaxXx - 10-04-2012 10:53

uuuu myślałem że da rade coś zrobić bez VPN lipa :s

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 10-04-2012 13:26

wyplaty byly, zrealizowali wam wszystkie? bo u mnie 1 w toku(zlecona najwczesniej) i 2 wyplacone ;p

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 10-04-2012 13:28

ja nie zleciłem dzis wypłaty bo myslałem ze będa wieczorem a brakuje mi 7 akcji do bonusa 2 euro ;/

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - rayden - 10-04-2012 13:44

Szejq a o której dostałeś tą wypłatę?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 10-04-2012 13:52

na 1 koncie jak sprawdzalem byla 13;25 a na 2 pewnie podobnie

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - diavolo1991 - 10-04-2012 14:51

Ja dostałem 4 wszystkie wypłaty Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 10-04-2012 14:59

ciekawe kiedy teraz wyplacaTongue

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 10-04-2012 23:13

Ja mam pytanie z nieco innej beczki, a mianowicie - jak pieniądze z MB wypłacacie?
Jak wiadomo w MB można mieć tylko jedną walutę, tą którą zadeklarowało się na początku (czyli wszyscy tutaj mają euro).
Więc czy wysyłacie do banku - automatycznie Wam przewalutowuje, w banku się nie czepiają? Wypłacacie z karty MB bezpośrednio z bankomatu? Czy może w jakiś sposób przesyłacie na PayPala, gdzie można mieć i PLN, EURO i $, itp... Jak tak to może znacie jakiś kantor internetowy, lub osobę z tego forum co się tym zajmuje. Myślę, że info każdemu się przyda, a za udzielenie odp daję + do reputa.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 11-04-2012 09:01

Obecnie jest tylko moneybookers jako Nasz sposób wypłaty konto bankowe raczej nie bo PL to już wiadomo że z polski jesteśmy Big Grin

Jak przelewasz pieniądze na konto bankowe to je bank automatycznie konwertuje na złote polskie i PUF ;d

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 11-04-2012 10:43

To wiem, nie zrozumiałeś mnie...Napisałem: "jak pieniądze wypłacacie z MB" a nie z veuro (wiadomo, że z veuro MB tylko się opłaca)

"Jak przelewasz pieniądze na konto bankowe to je bank automatycznie konwertuje na złote polskie i PUF ;d "
A ile ścinają na konwersji waluty? I czy to się opłaca...

Ktoś na tym forum zajmuje się wymianą Moneybookers -> PayPal?