![]() |
[BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu (/Temat-BID-LockerzBidHelper-by-Grze-chu-27644) |
RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Grze_chu - 28-07-2011 13:04 @Lubelak Nie wiem skąd podłapałeś takie informacje... może też są prawdziwe. W każdym razie, to co ja wam obwieściłem wiem "z pierwszej ręki" (bo uważam że mogę tak określić prywatną rozmowę via komunikator internetowy ze współtwórcą skryptu) RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - wund3r - 28-08-2011 14:30 (28-07-2011 07:46)Lubelak napisał(a):Cytat:wykrywalność, wszyscy znamy bota wunder'a... dlaczego nie został ujawniony? słuch o nim zaginął... w każdym razie mogę powiedzieć że był to właśnie bot konsolowy który upadł z powodu wykrywalności Widzę mity o moim byłym bocie dalej się panoszą. Rozwieje trochę wątpliwości (sorrki, że odkopuje temat ![]() Mój bot nie był wykrywalny, mało razy ktoś używając tego bota dostał bana. Pewnie dlatego, że to nie był bot konsolowy jak pisał grzechu. Był to bot napisany w php/js, który odwoływał się do plików odpowiedzialnych za bidowanie bez potrzeby ładowania strony lockerz w kółko. Co prawda email, który wysłał niejaki jaszek zmienił nieco plany, ale chyba największym pechem okazał się pan kumar, który jak na kumara przystało znał się na rzeczy ![]() ![]() RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Grze_chu - 29-08-2011 11:42 Mity mitami, a legenda legendą... Twój bot w niektórych kręgach pozostanie tą drugą ![]() Tematu nie odkopujesz, ten temat żyje własnym życiem od ... stycznia tego roku. Niemniej jednak interesuje mnie fakt zawodności mojej pamięci... nadal wydaje mi się że nadszedł moment w którym za używanie bota poleciały same bany ![]() Ale to były pamiętne chwile... każdy jarał się botem, że jednak da się coś wygrać. A że bot był dostępny tylko w zamkniętych kręgach, to dodawało to temu faktu nutkę tajemniczości... magia ![]() RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - wesolutki - 01-09-2011 16:36 (29-08-2011 11:42)Grze_chu napisał(a): Mity mitami, a legenda legendą... Twój bot w niektórych kręgach pozostanie tą drugą Również pamiętam ten moment kiedy poleciały bany i wtedy bot zniknął ![]() RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Selim - 08-09-2011 22:08 nigdy używanie bota na dobre nie wyszło ![]() RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Dumasher - 09-11-2011 19:05 taa,za bota 20$ spoko zrobie coś podobnego i dam za 5000 $ ;-) RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Morfit - 09-11-2011 19:47 (09-11-2011 19:05)Dumasher napisał(a): taa,za bota 20$ spoko Masz jakiś problem? Wiesz ile osób wygrało na tym to co chciało? RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Bolt - 09-11-2011 19:50 Widać, jak się ktoś nie zna to pierdo*i głupoty, tym cackiem ze słabym vps'em wygrałem ze 2 nanosy, 3 shuffle i pewnie ze 4 gierki. Gdyby nie to że nie chciałem inwestować w amazona miałbym kilka razy więcej ![]() RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Driver - 09-11-2011 19:54 (09-11-2011 19:05)Dumasher napisał(a): taa,za bota 20$ spoko pozdro, bo ja dzieki temu bocikowi wygralem m.in ipoda nano i shuffle,zegarek, itd. ![]() Wiec jak sie na czyms nie znasz to sie nie odzywaj RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - kometix - 10-11-2011 10:34 Dumasher mi za tego bota kilka razy się zwróciło i nie wiem w czym masz problem. |