Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 14-01-2021 20:39 Super gratulacje tym razem to już na pewno nie pomyłka. Szczerze to ja w te konkursy tam nie wierzyłem RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 14-01-2021 21:06 (14-01-2021 20:39)Kryspin napisał(a): Super gratulacje tym razem to już na pewno nie pomyłka. Szczerze to ja w te konkursy tam nie wierzyłem Dziękuję bardzo Ja też nie wierzyłam i dlatego zadałam to pytanie. Jednak teraz już wiem i ja i Wy też, że to prawda. Wymieniłam już te punkty na karty Mastercard wyszło w sumie 65 Euro (około 280 zł), bo jeszcze miałam 700 punktów za ankiety. Nadal jestem zaskoczona. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 15-01-2021 11:31 U mnie dziś to jakieś jaja zamówiłem z Ariadny tablet bo poprzedni pobiłem i on jest warty ok 275 zł dziś przychodzi paczka a tam tablet w ogóle inny warty 609 zł RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 15-01-2021 11:49 (15-01-2021 11:31)Kryspin napisał(a): U mnie dziś to jakieś jaja zamówiłem z Ariadny tablet bo poprzedni pobiłem i on jest warty ok 275 zł dziś przychodzi paczka a tam tablet w ogóle inny warty 609 zł Czyli wyszło na Twoją dużą korzyść Cóż panele badawcze za swoje pomyłki muszą czasem dokładać ze swoich pieniędzy RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 15-01-2021 11:52 (15-01-2021 11:49)ggusiaja napisał(a):(15-01-2021 11:31)Kryspin napisał(a): U mnie dziś to jakieś jaja zamówiłem z Ariadny tablet bo poprzedni pobiłem i on jest warty ok 275 zł dziś przychodzi paczka a tam tablet w ogóle inny warty 609 zł Wolałem do nich napisać żeby później problemów nie bylo ale szybko mi odpisali że to nie jest błąd i właśnie ten tablet miał do mnie trafić . RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 15-01-2021 11:57 (15-01-2021 11:52)Kryspin napisał(a):(15-01-2021 11:49)ggusiaja napisał(a):(15-01-2021 11:31)Kryspin napisał(a): U mnie dziś to jakieś jaja zamówiłem z Ariadny tablet bo poprzedni pobiłem i on jest warty ok 275 zł dziś przychodzi paczka a tam tablet w ogóle inny warty 609 zł Może to taka premia, że regularnie u nich wypełniasz ankiety Najważniejsze że tablet działa i nagroda do Ciebie dotarła Super RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - obey93 - 15-01-2021 16:18 (15-01-2021 11:52)Kryspin napisał(a):(15-01-2021 11:49)ggusiaja napisał(a):(15-01-2021 11:31)Kryspin napisał(a): U mnie dziś to jakieś jaja zamówiłem z Ariadny tablet bo poprzedni pobiłem i on jest warty ok 275 zł dziś przychodzi paczka a tam tablet w ogóle inny warty 609 zł Tobie też się fajnie trafiło, gratki RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 15-01-2021 22:26 Połowa stycznia więc czas na podsumowanie ostatnich dwóch tygodni Ogólnie działo się sporo, szczególnie ten tydzień był dość intensywny, w sumie nadal jest. Brałam w tym tygodniu udział w 4 dniowym forum w Klubie Zdrowia, za które mam otrzymać 45 zł. Jestem w trakcie szybkiego forum w IpsosVibe za 30 zł, jeśli oczywiście zrobię wszystkie zadania i odpowiem wyczerpująco na pytania. Testuje pewien produkt, który otrzymałam w jednym z paneli badawczych. Poza tym zrobiłam takie proste przekierowanie ze starej strony na nową domenę, żeby osoby, które tam zaglądają trafiały już na nową stronę. Tylko jeszcze reklam z Google nie mogę ustawić, ponieważ mam je na starym blogu i nie chcą nowej witryny zatwierdzić. Być może będę musiała usunąć u nich stary blog, aby na nowym móc wyświetlać reklamy. Nadal sobie zbieram punkty w Hideout.tv - parę centów co jakiś czas wpada i to bez oglądania. Z samych darmowych kodów i codziennego logowania się. Dziś nie udało mi się dostać do godzinnego czatu w Mojej Domowej społeczności, a szkoda bo stawka była ciekawa 135 zł. Cóż być może inni będą mieli to szczęście. Mam link do Norstat - jeśli nie macie spróbujcie się z niego zapisać - dostałam go na maila. Kto pierwszy ten lepszy https://s.ecampaign.pl/k/106008/74cx/0f41bc9570e58 Moje ostatnie wypłaty to: Prolific - około 5 Funtów, Toluna - 100 zł, Opinie.pl - 41 zł, nagroda iSay - około 280 zł, społeczność The Street - 50 zł. Ogółem wypełniłam do tej pory 38 ankiet, mniej niż w pierwszej połowie grudnia, ale zarobki raczej nie będą tym razem mniejsze. Dołączyłam również do społeczności Visa. Jak widać ten miesiąc póki co jest dobry RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 30-01-2021 18:04 Kończy się styczeń, który był dla mnie dość intensywny pod wieloma względami. Muszę jednak przyznać, że żaden styczeń nie był do tej pory tak korzystny jeśli chodzi o zarobki. Zazwyczaj w pierwszym miesiącu roku jest mało ankiet, badań, zadań itd. więc zyski też są małe. Ten miesiąc był jednak inny. Zaskoczeniem jest na pewno to, że dostałam nagrodę z I-say, tu również zrobiłam sporo ankiet, testowałam pewien produkt. Również w panelu Lifepoints udało się wykonać 8 badań, w tym ostatnie kwalifikujące również do testowania produktu, który mam otrzymać w ciągu 2 tygodni. Poza tym nie zawiodłam się na Prolific gdzie w samym styczniu zarobiłam około 165 zł. W ySense początek był straszny, prawie nie miałam ankiet bądź do żadnej nie mogłam się dostać. Teraz w ostatnie dni było lepiej i parę ankiet udało się wypełnić z sukcesem. Na wyróżnienie zasługuję również Toluna (sporo badań) oraz Klub Kantar gdzie dostałam się do badania muzycznego za 800 pkt (od 1000 pkt można zrealizować przelew bankowy w wysokości 32 zł). Nawet w Hideout.tv wykonałam 3 ankiety i w sumie w tym miesiącu z tej strony uzyskałam mały dochód 2$ plus bonusy w wysokości 0,30$. Nie będę ukrywać, że jest kilka stron na których zbieram punkty lub wynagrodzenie, żeby z innych móc szybciej wypłacić i więcej zyskać. Ta strona właśnie do takich należy. Okazuje się, że panel Norstat bardzo lubi wysyłać do mnie maile z linkiem rejestracyjnym więc jeśli ktoś jeszcze tam nie jest zapisany to link wrzucam poniżej: https://s.ecampaign.pl/k/106008/7631/90a23aba35981 Za parę dni zrobię podsumowanie stycznia jeśli chodzi o zarobki, na pewno zysk przekroczył 800 zł ile dokładnie podam niedługo. To dla mnie bardzo dobry wynik. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Olszi - 31-01-2021 11:55 800zł miesięcznie na ankietach to już naprawdę super wynik. Możesz napisać ile mniej więcej czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na wypełnianie ankiet? Wypełniasz w ciągu dnia czy na zasadzie wieczorem przed pójsciem spać? |