clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji (/Temat-clixsense-i-inne-bez-inwestycji-na-czym-zarabiam-bez-inwestycji-135499) |
clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - tomek7912 - 04-08-2017 11:04 A bez poleconych da się tam coś ugrać? RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 04-08-2017 12:00 (04-08-2017 11:04)tomek7912 napisał(a): A bez poleconych da się tam coś ugrać? Nie, ale Ty musisz mieć tylko 3 poleconych, potem każdy z poleconych też musi mieć 3, potem następni poleceni tak samo. Łącznie od Ciebie 4 poziomy, a nie licząc Twoich poleconych jeszcze 3 poziomy RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - RedPillSoft - 04-08-2017 15:47 Bardzo fajny dziennik. Obserwuje od dawna. RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 04-08-2017 20:32 (04-08-2017 15:47)RedPillSoft napisał(a): Bardzo fajny dziennik. Dzięki, chociaż nie jestem zadowolona z siebie, ze nie umiem się zebrać aby regularnie monitować co robię (zarówno w jednym jak i drugim), chociaż staram się nadrabiać tym, ze zawsze staram się odpowiedzieć na pytania innych. RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 13-08-2017 08:00 Moja kolejna wypłata z clixsense RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 26-08-2017 13:01 Kolejna moja wypłata z clixsense A także dostałam voucher do amazon za 26 euro za pewien projekt o lekach teva, do którego byłam zaproszona poprzez ankietę z clixsense. Praktycznie miałam tylko odpowiadać na trochę pytań o lekach teva (większość opisówek), co zajęło mi niecałe 2 godziny i za to dostałam voucher 26 euro RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - Pavvlo - 07-09-2017 18:07 @11natinka11 mam pytanie co zrobić jak każda ankieta kończy się tekstem typu Upss ta ankieta nie została dopasowana do ciebie...? I w dodatku teraz wyskakuje mi "We're Sorry! Unfortunately you did not qualify for that survey..." Nie za bardzo wiem co mam im klikać w tych ankietach, prawdę czy jakoś w kit lecieć, że wszystkim się interesuje nic nie posiadam i chce coś kupić? Prosiłbym, żebyś mnie trochę nakierowała jak znajdziesz chwilę czasu. RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 07-09-2017 19:49 (07-09-2017 18:07)Pavvlo napisał(a): @11natinka11 mam pytanie co zrobić jak każda ankieta kończy się tekstem typu Upss ta ankieta nie została dopasowana do ciebie...? Przede wszystkim jest często pytanie "czy Ty lub ktoś z Twojej rodziny pracuje w następujących zawodach" i wymieniają kilka zawodów i zawsze trzeba zaznaczyć aby nie odrzuciło "żadne z powyższych", bo dają takie zawody w których nie chcieli by abyś miał coś wspólnego. To taka początkowa najważniejsza rzecz. No to We're Sorry to niestety, że nie spełnia się wymagań i nie kwalifikuje do ankiety. No ja w większości prawdę daję, przynajmniej do danych statystycznych, ale naginam prawdę i trochę podkoloryzuję. RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 08-09-2017 07:50 Weszłam w ciekawy projekt, a mianowicie: Można otrzymać 10$ na portfel Ethereum. Wystarczy tylko podać imię, nazwisko, adres email i adres portfela ethereum, następnie potwierdzić email, polubić i udostępnić na facebook oraz twitter a 14 września dostanie się na podany adres ethereum o wartości 10$ Ponadto za każdą osobę zaproszoną otrzyma się 10$ Mam nadzieję, że to taka okazja jak było z circle Edit. Myślałam że może być obojętnie jaki adresethereum i ja dałam z coinbase, a to nie wszystkie są z tym kompatybilne i musi być na myetherwallet.com Naisałam do nich i mi odpisali, że mam utworzyć ten adres i oni mi poprawią RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - Pavvlo - 08-09-2017 14:21 (07-09-2017 19:49)11natinka11 napisał(a):(07-09-2017 18:07)Pavvlo napisał(a): @11natinka11 mam pytanie co zrobić jak każda ankieta kończy się tekstem typu Upss ta ankieta nie została dopasowana do ciebie...? Nie wiem co bym nie zaznaczył to zaraz pojawia się że nie spełniam wymagań, strasznie irytujące to jest. Od wczoraj udało mi się 1 ankietę tylko wykonać. Dziś nawet trafiło mi się pytanie o zawód zaznaczyłem tak jak wspomniałaś i nie spełniłem wymagań. Oprócz ankiet jest jeszcze jakaś inna możliwość na tej stronie zarabiania? Myślałem, że na grach coś tam można zarobić, ale raczej dodane są tylko dla czystej rozrywki w oczekiwaniu na ankiety. |