Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl (/Temat-Zarabianie-przez-strone-Dogry-pl-134825)

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - supercola - 02-07-2016 23:49

No zgodzę się z tym...

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - patttson - 02-07-2016 23:50

Ale człowieku, od kilku stron cały czas płaczesz o te VPS'y, daj sobie spokój. A propo, skoro dziennie wbijasz 2k punktow to chyba już Cię stać, żeby kupić własnego VPS? Big Grin

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Bravo - 02-07-2016 23:51

(02-07-2016 23:45)Fsociety napisał(a):  I co z tego? To Twoje zdanie a nie moje.
Przez niego teraz będą bardziej weryfikować ludzi, już blokują serwery, straszny szum jest na ich stronie i nie zawsze da się stworzyć nowego konta a przy okazji tyle nowych testowych VPSów będzie, że odbije się to na wszystkich a czemu? Przepustowość łączą będzie słabsza a przy okazji DOGRY na pewno lepiej chodzić nie będzie, gdy tyle botów na raz wbije Smile
Ale przecież podziękujmy Danto, oczywiście... Wystarczy czasami tylko trochę pomyśleć.

I kogo to obchodzi niech weryfikują lepiej dla nich Smile

Wystarczy przy rejestracji podać prawdziwe dane i w razie czego dać skan dowodu osobistego i gotowe darmowy VPS na 5 dni Smile Aktualny stan VPSa http://bankfotek.pl/image/2007363

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - rayden - 02-07-2016 23:51

Dokładnie. Przestań już płakać nad tym VPSem. Kolega chciał pomóc, i pomógł. Skąd mógł wiedzieć, że tak potoczy się sytuacja.
Może jeszcze wszystko wróci do normy Huh

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Fsociety - 02-07-2016 23:54

Nie płacze nad rozlanym mlekiem tylko ubolewam nad ludzką głupotą...

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - patttson - 02-07-2016 23:56

No, to już możesz przestać.

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - danto - 02-07-2016 23:56

Kolego z nickiem, na "F"- Twojego nicku nie pamietam i nie mam ochoty do niego wracać, jak chcesz na czymś zarabiać, to najpierw zrób coś swojego, dopiero to sprzedawaj, ode mnie możesz daleko odskoczyć, axfone do jutra się uspokoi. A jak chcesz jeszcze coś pogadać jaki to zły nie jestem bo nie mogłeś wyzyskać kilku złotych na forum to dawaj na priv, chętnie poczytam, cebulowy pacanie.

Jestem ciekaw czy dałeś Ludziom tego forum tyle samo pomocy co oni Tobie. Bo ja często czytam forum, czytam poradniki i jak mogę to pomogę, nie wyzyskam z niewiedzy drugiego użytkownika, bo to taka "Forumowa Rodzinka"

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - rayden - 02-07-2016 23:58

To nie jest ludzka głupota, a chęć niesienia pomocy.

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Fsociety - 03-07-2016 00:00

Danto... Brak słów... brak słów.
Nie mi zrobiłeś krzywdę tylko innym i przekonasz się o tym w poniedziałek Wink

Edit: niesienia pomocy? Jak narazie to ja muszę pomagać innym ogarniać VPSy na privie, bo oczywiście Pan Danto nic nie opisał...

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - danto - 03-07-2016 00:03

Nikomu innemu jak Tobie, bo nie zarobiłeś, a Ci co chcą to skorzystają, od teraz każdy Twój post w którym płaczesz o VPS i nabijasz post zostanie osobiście prze zemnie zgłoszony. Koniec gadki bo jej poziom jest na dnie, DOBRANOC! Smile