RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 18-05-2014 13:34
(18-05-2014 13:29)mikolaj90 napisał(a): Kiljan i spółka nie lecą w ch...a Mówią jak jest, robią jak jest i tyle )
Tutaj nawet nie o to chodzi, po prostu wykręcanie się w kółko a to wstrzymywaniem kasy, a to inwestorami z bajki, a to kredytowaniem, a kogo to interesuje? Kasa ma być w terminie i nikogo nic innego nie interesuje, jak najbardziej mogą być poślizgi które wynikają np. z dłuższego księgowania lub też złego wysłania przelewu, ale wtedy trzeba wyłożyć własną kasę bo zaufanie ludzi jest najważniejsze, bo to dzięki ludziom serwis istnieje. Nikt kto kręcił nie skończył dobrze, od ogóra przez easysuby, illyshity, hotcashe aż po instantera... oby tylko tutaj nie zakończyło się jak w werterze...
ps. freebiz jakoś nigdy niczym się nie wykręcał, opóźnienia w wypłatach ok, były ale nie było dennego tłumaczenia, nie wykrecali sie problemami z prawem, dla nich pełny szacunek bo są firmą która nie kręci w sprawie wypłat.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - moneymaker44 - 18-05-2014 13:40
firesub
a to dopiero połowa dnia
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 18-05-2014 13:43
(18-05-2014 13:40)moneymaker44 napisał(a):
firesub
a to dopiero połowa dnia
Tak lepiej:
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Symbian - 18-05-2014 14:00
A Ja się czymś pochwalę, leżę sobie wczoraj wygodnie na łóżku z lapkiem, słucham muzyczki i tak sobie myślę, może by tak obejrzeć to KSW więc zacząłem szukać jakiejś transmisji oczywiście znalazłem, było tam akurat sporo osób online, czat dostępny bez rejestracji... To wiecie.. wrzuciłem link z programem KSW z firesuba, 10 sekund po wrzuceniu odświeżam firesuba patrzę a tam 133 UU Moja reakcja gdy to zobaczyłem to "O Ku*wa" no ale mniejsza z tym
Wciskając jedynie enter zarobiłem:
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DzejkobPL - 18-05-2014 14:13
Bez spamu Jeden link - a tak wiele
Dobra rada.. Szkoda że też tego nie zrobiłem
Serio reklamujesz lokalizator?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 18-05-2014 14:17
(18-05-2014 14:13)DzejkobPL napisał(a): Bez spamu Jeden link - a tak wiele
A wiesz, że lokalizator jest drugi jeśli chodzi o konwersje?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Symbian - 18-05-2014 14:17
(18-05-2014 14:13)DzejkobPL napisał(a): Bez spamu Jeden link - a tak wiele
Spamowałem i to nieźle tak, reklamowałem go w tym samym miejscu co transmisje
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DzejkobPL - 18-05-2014 14:21
(18-05-2014 14:17)Kiljan napisał(a): (18-05-2014 14:13)DzejkobPL napisał(a): Bez spamu Jeden link - a tak wiele
A wiesz, że lokalizator jest drugi jeśli chodzi o konwersje?
Lokalizator ma aż tak wysoką konwersję?
Kiljan podziel się nazwami programów które mają najzwyższą
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 18-05-2014 14:21
Takie pytanko: Mogą zostać wyciągnięte konsekwencje prawne, jeśli zakładając Fp/profil podszyję się pod jakaś firmę. Niby nieoficjalnie, ale delikatnie sugerując posługując się nazwami, oraz logo.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 18-05-2014 14:24
(18-05-2014 14:21)MatiMaister napisał(a): Takie pytanko: Mogą zostać wyciągnięte konsekwencje prawne, jeśli zakładając Fp/profil podszyję się pod jakaś firmę. Niby nieoficjalnie, ale delikatnie sugerując posługując się nazwami, oraz logo.
W teorii nie możesz się pod nikogo podszywać no i jest to oczywiście karalne, w praktyce usuną Ci konto i na tym się skończy.
|