Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Diabełek - 01-10-2014 11:04 Zawsze przyjmujesz, że po porażce następna opcja jest wygrana i stawiasz większą sumę? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - krzysiektbg - 01-10-2014 12:27 Wydaje mi się, że postawił większą sumę, żeby odrobić jak się uda straty z poprzedniej, bo jakby postawił 100 to dalej by był na minusie RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Diabełek - 01-10-2014 12:50 To, wiem Tylko pytam czy zawsze zakłada, że po porażce będzie zyskowna. Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 01-10-2014 20:29 Chyba kazdy tak zakłada ? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 02-10-2014 17:40 (01-10-2014 11:04)Diabełek napisał(a): Zawsze przyjmujesz, że po porażce następna opcja jest wygrana i stawiasz większą sumę? W głębi duszy tak, ale w rzeczywistości mam duże obawy. Teraz chcę jednak dłużej posiedzieć i samemu stworzyć konkretne strategie. Jeszcze dokładnie nie wiem od czego się zabrać. Co do podsumowania miesiąca, to odjąć moje porażki (było ich kilka i nadal nie chcę o nich wspominać) wyszło 1530 EUR czyli w przeliczeniu na złotówki to ok 6400 PLN Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 02-10-2014 17:50 No i taka pensja minimalna powinna byc w tym kraju zeby dobrze zyc Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - sbgorka - 02-10-2014 17:53 Widac da sie ja zrobic RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 02-10-2014 21:01 (02-10-2014 17:50)Xkr napisał(a): No i taka pensja minimalna powinna byc w tym kraju zeby dobrze zyc W tym kraju powinny być inne rządy, wtedy pensja miałaby szanse się zmienić (na lepsze). Dla wielu osób to co zarobiłem to sporo, ale jak by nie patrząc, trzeba odjąć podatek, opłaty, utrzymanie się etc. Panowie, trzeba porządnie spiąć tyłki i bardziej się zdeterminować, kasa sama nie zawita do nas, ale za to my zawitamy po kasę RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - fato - 02-10-2014 21:13 wystarczy zmienić opłaty za zus i zmiejszyc podatki , bo koszt pracownika to koszmar w tym modelu ludzie wiecej zarabiają i wiecej wydaja, a gospodarka się napędza dokładnie zarobiona kasa to jedno ale przecież trzeba koszty odjąć powodzenia! RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - sbgorka - 02-10-2014 21:27 Sam fakt, ze tu jestesmy i sie wspieramy jest duzym plusem, wiekszosc osob, ktore znam chodzi do pracy, robi swoje godziny i raz narzeka raz nie... fakt, podatku, zus, przepisy wymagaja zmiany... tylko z jakiegos (moze Nam nieznanego powodu) nikt z tym nic nie robi. Czyli jakis cel, sens jest.. ale jak MLM pokazuje da sie cos sensownego zarobic. Wiec wspierac sie i pokazywac innym, ze mozna inaczej jase robic. Kto bedzie chcial to zrobi |