![]() |
NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - Maniero - 30-10-2016 21:53 Zrobiło się szaro i zimno, park pusty to można wrócić do zarabiania w sieci, długo już jeździsz na bike ![]() RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - ErgePL - 30-10-2016 22:03 Jeździłem z rok ponad jakoś, umiałem tam jakieś podstawy na BMXie, ale głównie to robiłem sobie wycieczki np. do Mielna czy jazda późnym wieczorem po mieście. ![]() Teraz nie jeżdżę bo miałem ostatnio złamanie V kości śródręcza i nie mogę, ale nawet gdyby to i tak muszę rower od koleżanki wykupić bo przed ośrodkiem do lombardu poleciał pod zastaw. Ale to więcej w pierwszym poście jest o mnie już. Napisałem już więc możecie sobie przeczytać. ![]() RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - ErgePL - 31-10-2016 21:49 Dzień 10 PPA: Projekt 1: Liczba nisz: 13 Liczba filmów na YouTube: 5 Co zrobiłem? Nic, ruszam z nowym projektem. ![]() Projekt 2: Strona nie opiera się na hackach ani niczym innym. Nisz nie będzie dużo, ale będą dochodowe i to bardzo. Wystarczy mocno przy tym popracować i automat się robi sam w sobie gdyż jest to na szeroką skalę - wiem, bo robiłem tak już kiedyś i zarobki są spore, od 1000 zł do 1500 zł na miesiąc, zarabiałem tak więc wiem. ![]() Aktualnie kupiłem domenę, wgrałem wordpressa i ogarniam stronę - robię grafiki (loga, slide'y etc.), stawiam posty, główkuję jak to rozbudować by zarobki mnożyć. Listopad będzie ciekawym miesiącem. Jeszcze ciekawszym niż ten. ![]() PPI: Jeszcze nic... ![]() Zarobki: Dziś: 36 zł Wczoraj: 20.50 zł Miesiąc: 7.21$ i 530 zł Wszystko: 20.80$ i 530 zł --- Miesiąc mogę podsumować tak - 13 dni temu zarobiłem pierwsze złotówki. Pierwsze 62 złotówki. ![]() ![]() W każdym razie życzę wam wszystkim byście zarabiali jak najwięcej, nie poddawali w tym co robicie i róbcie jak najwięcej! ![]() Powodzonka i do jutra. ![]() ![]() RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - Białas - 01-11-2016 03:11 Podziwiam Cię naprawdę. Mimo tylu porażek, o których pisałeś nie podajesz się. Ja bym już dawno leżał w piachu. Śledzę, czytam. Motywacja 100% Cisnij dalej! RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - ErgePL - 01-11-2016 03:39 Dziękuję, wiara w siebie to podstawa ![]() I doliczyło mi leady sprzed 17-13-12 godzin - 12 leadów jednego dnia. W 13 dni wyszło 602 zł, a nie 530. ![]() Miło, że ktoś tu zagląda i czyta. ![]() RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - Grubykesz - 01-11-2016 12:38 Pozazdrościć tylko zarobków! Na jakim serwisie teraz działasz? ![]() RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - ErgePL - 01-11-2016 12:49 Eforsa. ![]() RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - Grubykesz - 01-11-2016 13:46 Opowiesz mi może jak to jest z ruchem zagranicznym na subsms? Zalicza w ogóle taki, czy tylko ruch z Polski? Jeśli tak, to stawki są identyczne, czy jakoś się różnią? ![]() RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - ErgePL - 01-11-2016 16:02 Akurat to co ja robie to jest PPA, ale podpięte pod eforsę by zamiast 1,50$ za wypełnienie ankiety dostawać to dostaję od 7,50 zł do 11 zł za samo podanie numeru i podanie kodu z SMS'a, tam to są domeny z końcówką .pl i strony po polsku - nie zdziałasz nic na contencie innym niż polskim. ![]() Akurat content pod Polskę najbardziej lubię - ludzie nie zgłaszają Ci filmów na YouTube, leady wysokie i idą mocno pieniądze. I dlatego przeniosłem się z FireCasha bo PPA pod PL na tego typu stronach jak eforsa jest bardziej opłacalne niż inne tego typu strony. ![]() RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - zjadamkredki - 01-11-2016 16:14 Obserwuje, powodzenia ![]() |