PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) (/Temat-PaidVerts-Goldenchase-Marketglory-dowody-wyplat-Poradniki-Jak-grac-tylko-na-PRIV-79242) |
RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - kolorpurpury - 14-05-2014 16:19 (12-05-2014 19:41)fusek napisał(a): You do not have enough EURO in your Manager Fund Do manager funds możesz przesłać kasę z club funds od 10 euro. Nie wiem jak jest z akcjami, ale jeśli już to chyba bardziej się opłaca w Goaltycoon kupować bo są ponad połowę tańsze. Założenie firmy to sprawa wymagająca zastanowienia jaki jest popyta na jakie towary i jaka konkurencja. No i chociaż z 12, 13 euro trzeba mieć na start firmy RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - dondziadzia - 16-05-2014 12:21 Ja mam kłopot z GT i niestety nikt na chacie w grze nie potrafi pomóc. Ani na polskim ani globalnym. Chodzi o to, że nie mogę w Financial Market zamienić złota na euro. Z PLN na gold nie ma kłopotów. Chciałem rozbudować stadion i rozwijać swój klub ale jeśli to nie zostanie naprawione zakończę grę bo po prostu nie będzie mi się to opłacać. A może coś robię źle z tą wymianą? Może ktoś z Was zna rozwiązanie? Byłbym wdzięczny za pomoc :-) RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - Berafito - 16-05-2014 23:52 Opłaca się kupować referali za 0.8 Euro?Głównie chodzi mi o aktywnych. RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - kolorpurpury - 17-05-2014 11:03 (16-05-2014 12:21)dondziadzia napisał(a): Ja mam kłopot z GT i niestety nikt na chacie w grze nie potrafi pomóc. Ani na polskim ani globalnym. Chodzi o to, że nie mogę w Financial Market zamienić złota na euro. Z PLN na gold nie ma kłopotów. Chciałem rozbudować stadion i rozwijać swój klub ale jeśli to nie zostanie naprawione zakończę grę bo po prostu nie będzie mi się to opłacać. A może coś robię źle z tą wymianą? Może ktoś z Was zna rozwiązanie? Byłbym wdzięczny za pomoc :-) Nie wiem dokładnie jaki masz problem ale: Wymiana gold na euro daje euro do club funds. Aby rozbudować stadion czy kupić cokolwiek za euro trzeba mieć euro w MANAGER FUNDS A NIE CLUB FUNDS. Aby z Club funds przetransferować euro do manager funds trzeba mieć 10 euro minimum. Wtedy możesz rozbudowywać stadion. Jeśli chodzi o samą wymianę to nie widziałem problemów jeśli masz na tyle golda to wymienisz. RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - fahamore - 17-05-2014 17:00 @dondziadzia, kolorpurpury pokrótce wyjaśnił panujący system w grze, ale mam jeszcze pytanie o ilość Euro które chcesz kupić, bo musisz kupować tylko pełne jednostki, np 0,50 Euro nie można kupić. Koniec sezonu i kolejny awans, witaj trzecia ligo RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - kolorpurpury - 17-05-2014 21:12 (17-05-2014 17:00)fahamore napisał(a): @dondziadzia, kolorpurpury pokrótce wyjaśnił panujący system w grze, ale mam jeszcze pytanie o ilość Euro które chcesz kupić, bo musisz kupować tylko pełne jednostki, np 0,50 Euro nie można kupić. Gratulacje z pierwszej ligii Z pierwszego miejsca wbiłem, gdyby nie nieobecność przez 3 pierwsze kolejki - byłby komplet 90 punktów RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - fahamore - 18-05-2014 09:07 Gratulacje kolorze awansu do naszej extraklasy , teraz to tylko po tytuł mistrza federacji, albo puchar Europy. Wprowadzają nowy rodzaj rozgrywek, puchar kontynentalny. Są tam całkiem fajne bonusy (i to w goldach a nie w PLN jak za ligowe rozgrywki) za rozegrane mecze (dla wygranego i przegranego również), a za zwycięstwo w finale pucharu Europy na dzień dzisiejszy można zgarnąć ok.33000 goldów co nam daje przy dzisiejszym kursie Euro/gold ponad 800 Euro za zwycięstwo w finale, myślę że konkurencja przy takiej stawce będzie ostra powodzenia managery RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - kolorpurpury - 18-05-2014 19:11 (18-05-2014 09:07)fahamore napisał(a): Gratulacje kolorze awansu do naszej extraklasy , teraz to tylko po tytuł mistrza federacji, albo puchar Europy. Zwycięstwo w finale raczej dla kogoś z Rumunii Oni tam mają SG po 300 Ja mam około 100 w sumie pierwszy mecz w ekstraklasie 2:0 do przodu Bonus za wygraną w przeliczeniu około 7 golda + za mecze u siebie będę zarabiał od 5-10 golda myslę, że w ten sezon spokojnie 10 euro się uzbiera na rozbudowę Poza tym mam aktualnie 2 firmy i będę zakładał trzecią w MG. 3 dlatego, żeby być samowystarczalnym przynajmniej na początku i produkować sobie po kolei wszystko co potrzebne do produkcji finalnego produktu, który sprzedaje się w GT i w marketglory również Teraz już będzie szło ładnie wszystko do przodu RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - Noker112 - 18-05-2014 21:16 mieszkam w uk mam ip z uk oplaca sie grac w goaltycoon czy wrzuci mnie do jakiejs ligi innej ? RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - fahamore - 19-05-2014 05:50 @Noker w trakcie rejestracji możesz sobie wybrać kraj jaki tylko chcesz, w okienku rejestracji wybór kraju jest z prawej strony poniżej adresu email. |