Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - kakalko4 - 17-01-2014 22:59 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Firecash lub inny dobry i polecany serwis 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Moje doświadczenie w ppa jest zerowe 4.Twoje wymagania: Chciał bym abyś wytłumaczył mi wszystko od początku. Jak zacząć zabawę z ppa itd. Chciał bym za twoją pomocą zarobić 1,5k zł do wakacji. Oczekuję dobrej komunikacji (gg, fb) 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestrację z reflinka. Dostaniesz 10-20% z moich zarobków, w zależności ile pomożesz mi zarobić. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Watoga - 21-01-2014 10:05 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Myślę, że raczej PPA 2.Serwis: Wypłacalny, popularny serwis ( FireCash ), który nie zniknie po miesiącu. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Wiem tyle co przeczytałem, a to tylko sucha masa teorii. Zarobione nic ;/ 4.Twoje wymagania: Doświadczenie mentora. Umiejętność tłumaczenia na spokojnie. Chęć długiej współpracy. Jakieś nisze? Stały kontakt ( gg whatever ). NORMALNY ZAROBEK a nie jakieś 10zł/miesiąć IF YOU KNOW WHAT I MEAN 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiście podpisanie się jako reflink. Oferuję także, zaangażowanie i chęć współpracy ( mój zarobek to Twój zarobek ) NIE UCIEKNĘ NAGLĘ PO DNIU, MIESIĄCU :] Czekam na poważne propozycję. Pozdrawiam. Sławek. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - sprzetok - 21-01-2014 11:22 Witajcie jestem tutaj nowy , ale moze ktos mi pomoze: 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Myślę, że raczej PPA 2.Serwis: Wypłacalny, popularny serwis ( FireCash ), który nie zniknie po miesiącu. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Wiem tyle co przeczytałem, a to tylko sucha masa teorii. 4.Twoje wymagania: Doświadczenie mentora. Umiejętność tłumaczenia na spokojnie. Chęć długiej współpracy. Jakieś nisze? Stały kontakt : Zaloze gdzies konto. Dochód : 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiście podpisanie się jako reflink. Oferuję także, zaangażowanie i chęć współpracy Oferta programow do automatyzacji(samo dodwanie linkow teksotow itp), mysle ze jestem w stanie duzo napisac wymyslec Posiadam konto z z 1300 aliasów. na none.pl (miałem gdizes skrypt ktory sam dodawał setki alaisow dziennie , moze to sie na cos przyda) Jeśli ktoś zechce mnie nauczyć , pokazać zapraszam. Odp: RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - 32ketrab - 21-01-2014 11:56 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Czytalem, ze FireCash najbardziej sie oplaca 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Na PPD cos probowalem, ale mizernie mi szlo wiec postanowilem przejsc na PPA 4.Twoje wymagania: Pomoc we wprowadzeniu do PPA i zeby zarobki byly w miare dobre 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiscie jak wszyscy rejestracje z reflinka Jesli moja prosba bedzie rozpatrzona pozytywnie to prosze o kontakt na PW Pozdrawiam RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - kuba1998ii - 22-01-2014 15:26 1.Metoda zarobku:obojętnie 2.Serwis: obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - 4.Twoje wymagania: brak 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? pewnie RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - DobryChlopak - 22-01-2014 17:14 1.Metoda zarobku: obojetne 2.Serwis: obojetne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - nie jeszcze nie 4.Twoje wymagania: Wytlumaczenie wszystko po kolei i pomoc w razie problemow 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiscie jak wszyscy rejestracje z reflinka! RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - sebiq96 - 22-01-2014 20:10 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Firecash, opcjonalnie inny jeżeli będzie to miało znaczenie dla mentora 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Przeczytałem poradnik Szamana, kilka poradników, zarobiłem 1.40 $ :| 4.Twoje wymagania: Wytłumaczenie jak skutecznie pozycjonować , szukać nisz. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracje z reflinka, mam dużo zapału i chce sobie wypracować (chyba jak każdy tutaj) pewne zarobki. Podrawiam RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wybielacz - 22-01-2014 21:45 1. Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA. 2. Serwis: Myślę, że najlepiej byłoby zacząć przygodę od FireCash. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Cóż, przeczytałem póki co na sucho kilkanaście postów i obejrzałem kilka filmów. Zachęciło mnie to, a jakikolwiek (nawet marny) hajs mnie zachęca do podjęcia decyzji o rozpoczęciu bawienia się w to wszystko. 4. Twoje wymagania: Chciałbym, aby mentor nauczył mnie od samego początku do końca wszystkiego, co byłoby mi (według niego) potrzebne do rozwijania się w tym "real business". 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiście - za taką pomoc chętny jestem do zarejestrowania się z reflinków; Również mogę puścić ciepłe słówko na moim kanale na YT (głównie raczej w formie biuletynu). RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - maciej198 - 24-01-2014 16:44 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Firecash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Moje doświadczenie w PPA jest zerowe 4.Twoje wymagania: Chciał bym abyś wytłumaczył mi wszystko od początku. Jak zacząć zabawę z ppa itd. Chciał bym za twoją pomocą zarobić na telefon xD. Oczekuję dobrej komunikacji (gg, fb) 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Rejestrację z reflinka. Dostaniesz 10% z moich zarobków, w zależności ile pomożesz mi zarobić. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - DonWestbam - 25-01-2014 05:35 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) - Próbowałem i jednego i drugiego, ale wolał bym się skupić na PPA albo reklamy na fanpage 2.Serwis: - Obojętne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Dużo czytałem jak i prónowałem, na PPA zarobiłem lekko ponad 3$ na PPD około 10zł 4.Twoje wymagania: - Szukam osoby która podpowie by mnie w jakoś nakierowała i podpowiedziała co się z czym je gdzie się to promuje itp 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? - Oczywiście rejestracje z refów i miły kontakt Uczę się szybko i mam aktualnie sporo czasu na poświecenie internetowi także wydaje mi się ze osoba która mi pomoże także może na mnie zarobić. Zapraszam na PW. Pozdrawiam |