[SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve (/Temat-SCAM-xfwcs-com-inwestuj-z-PayPal-liberty-reserve-52261) |
RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 06-08-2012 12:44 (06-08-2012 12:38)Don Lewski napisał(a):Cytat:admin sprawdza twoje konto bo podejrzewa nadużycie możliwe, że np jest ktoś o takim samym imieniu i nazwisku jak twoje konto i na koncie paypal - admin wysyła zapytanie do paypal, otrzymuje odpowiedź i jeśli okaże się, że to 2 różne konta, 2 różne osoby to wszystko działa jak należy i wraca do normy po prostu nie brak cwaniaków tak powiem zakładają sobie x kont jako poleconych dla konta głównego, x kont paypal, wpłacają na konta poleconych by główne miało % z ich inwestycji i dla nich dodatkowy zarobek admin nie toleruje takich nadużyć dlatego jeśli to wyłapuje to jestem za tym by sprawdził i banował cwaniaków jak się im to słusznie należy w sytuacji gdy kombinują ja również przechodziłem taką weryfikację ale, że jestem "czysty" to zakończyła się pozytywnie RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - Don Lewski - 06-08-2012 14:38 W takim razie nie mam się czym martwić. Korzystam na PP z jednego konta, nie mam żadnych poleconych nawet na xfwcs, więc podobny przekręt byłby niemożliwy. Cóż, poczekam spokojnie i mam nadzieję, że nieporozumienie wyjaśni się na moją korzyść. Dzięki za odpowiedź. RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - cashmaker1 - 07-08-2012 09:20 Witam wszystkich. A moim zdaniem ten serwis padł: dokonywałem wpłaty do XF - nie doszła, na maile admin nie odpowiada, brak również potwierdzenia przeczytania, po tym doszedłem do wniosku, że czas się ewakuować, więc dokonałem wypłaty i ... nic - brak kasy na PP. Jeszcze kilka miesięcy temu wpłaty na PP dokonywane były na zweryfikowanego maila z domeny xfwcs, a ostatnie już dotyczą jakichś egzotycznych niezweryfikowanych adresów. RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 07-08-2012 09:29 (07-08-2012 09:20)cashmaker1 napisał(a): Witam wszystkich. nigdy admin nie klika potwierdzenia odczytania e-mail mam standardowo ustawione w ustawieniach tą opcję i nigdy pomimo odpowiedzi nie wysłał, że odczytał co do wypłacalności to widzę wypowiedź na podstawie bo mi się tak wydaje, wczoraj poleceni wypłacali - dzisiaj dostali pieniądze mi w najbliższych dniach kończy się depozyt i zlecę kontrolną wypłatę jak pisałem koledze wyżej nie brak kombinatorów z kontami i nie raz admin sprawdza co i jak - wtedy dłużej można poczekać na wypłatę ja gdy moje konto sprawdza z wyżej opisywaną sprawą czekałem 18 dni na realizację wypłaty RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - cashmaker1 - 07-08-2012 09:56 (07-08-2012 09:29)tomazzi napisał(a): co do wypłacalności to widzę wypowiedź na podstawie bo mi się tak wydaje, wczoraj poleceni wypłacali - dzisiaj dostali pieniądze A skąd wiesz, że zlecali wypłatę i dostali ją? Jak jeszcze serwis płacił to handlowiec PP nazywał się xfwcs. Obecnie to już "inny" handlowiec - Xf RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 07-08-2012 10:05 (07-08-2012 09:56)cashmaker1 napisał(a):(07-08-2012 09:29)tomazzi napisał(a): co do wypłacalności to widzę wypowiedź na podstawie bo mi się tak wydaje, wczoraj poleceni wypłacali - dzisiaj dostali pieniądze z większością swoich poleconych mam kontakt poprzez pw na różnych forach, gdyby nie zlecali i nie dostali i nie wiedziałbym o tym to bym nie pisał chyba proste i logiczne nie uważasz ? mi się depozyt kończy 12 wtedy sam zlecę wypłatę kontrolną i nie wątpię w to, że max kilkanaście h jak zawsze i środki będą jak zawsze bez problemów na pp RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - kubn2 - 07-08-2012 11:22 Admin dba by nikt nie miał multikont, a na maile nadal mi nie odpowiada. Dzisiaj od 16 do 24 co 30 min będzie e-mail. On sobie wybiera jakie przeczyta czy co? Powinien czytać wszystkie. RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - xJAmaTOx - 07-08-2012 11:25 A czemu mi zwrócili kasę? RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 07-08-2012 11:29 (07-08-2012 11:22)kubn2 napisał(a): Admin dba by nikt nie miał multikont, a na maile nadal mi nie odpowiada. Dzisiaj od 16 do 24 co 30 min będzie e-mail. On sobie wybiera jakie przeczyta czy co? Powinien czytać wszystkie. nie mam pojęcia jak to u niego wygląda, ale zawsze pisane w tych godz e-mail jest odpowiedź, albo reakcja i działanie RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 07-08-2012 11:31 (07-08-2012 11:25)xJAmaTOx napisał(a): A czemu mi zwrócili kasę? działają coś dalej z paypal, nie raz nie wpłacisz ani nie wypłacisz bo zamykają na czas prac kanał pp |