Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 09-04-2012 13:34

ich nie usuwaja !!
musisz pisac do obsługi elektronicznej.
Samo danie USUŃ nic nie da.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 09-04-2012 14:12

Witam wszystkich Smile
Jak u Was z wyplatami? Doszły czy nie ? Bo od wczoraj wiszą mi 4... (przerwa świąteczna? Big Grin)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 09-04-2012 15:21

az od wczoraj?

glupie pytanie...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 09-04-2012 15:32

mi sie udało zrobic ranking na 93 % i mam + 10 % zarobku, szkoda ze musiałem usunąc to konto;p ale przynajmniej wiem jakie dane wpisywacBig Grin

wypłąty może bedą jutro. Przecież są święta...
Mi wisza 4

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 09-04-2012 17:20

(09-04-2012 15:21)twardy napisał(a):  az od wczoraj?

glupie pytanie...

Może i wyszedłem nieco na głupka, ale wolałem się upewnić, niż robić pracę, która mogłaby okazać się syzyfową...a syzyfowej pracy nikt tu raczej nieakceptuje. Myślałem, że wypłaty z automatu są robione, widać nie Tongue

Co do jakości, o której drugi użytkownik wspomniał, to gratuluje sposobu Smile ja osiągam max 60-pare % oczywiście z VPN francuskiego, dane też dobieram "odpowiednio"...

Dużo euro wszystkim życze...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - rayden - 09-04-2012 17:28

Panowie VPNy to macie płatne czy darmowe?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 09-04-2012 17:51

ciekawe kiedy wybanuja vpny ale wprowadza weryfikacje dowodu etc Tongue za to ciagle kasowanie kont co kilka dni, ciagle z tych samych ip Tongue

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 09-04-2012 19:58

oby jak najdłuzej Big Grin
a co do usuwania kont i nowych to nikt przecież nie zabroni ich usunięciaBig Grin (po to jest taka opcja w profilu)
I szczerze to czemu mieliby banować VPNy, przecież na rejestracjach w grach, newsletterach to tak czy siak zarabiają bo tam nie trzeba podawać danych a te akcje to z 75% wszystkich.
Wiec i tak na nas zarabiają czy to jako przez VPN się rejestrujesz czy jako rodowity francuzBig Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - xXxPiciaxXx - 10-04-2012 08:46

siema, zacząłem robić te akcje tu, wcześniej rypałem sporo akcji na mypayu polskim ale już się nie opłaca a na pierwszy rzut oka na fr jest spooooro tych akcji ale wielu się nie da zrobić, wyskakuje jakas niebieska niemiecka stronka z napisem ze nie mogę jej zrobić, to normalne czy Wy robicie te wszystkie reklamy przez fr proxy?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 10-04-2012 10:29

Picia by zacząć zarabiać na veuro francuskim to musisz zainwestować w VPN bo z marnym proxy zostaniesz na "dzień dobry" zbanowany Big Grin