FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! (/Temat-FireCash-org-Stawki-lepsze-niz-Sharecash-37245) |
RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 17-01-2013 01:47 -odstresowywacze duże(potocznie cycuś) -odstresowywacze śmieszne(potocznie penisek) -lasery czerwone -lasery zielone -sygnety-otwieracze -sygnety-otwieracze z czaszką(jeszcze nie są dodane do katalogu) -multi-breloki -mini-autka solarne Obecnie czekamy na dostawę narzędzi, rękawiczek na usb i czegoś jeszcze, ale nie pamiętam a nie mam zamówienia pod ręką RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - MartinS - 17-01-2013 10:12 Zaklepuję GreenLaser RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Szakallt - 17-01-2013 10:21 często widuje we Wrocławiu takie green lasery ale to pewnie nie z fc ;P RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Symbian - 17-01-2013 14:14 Zamówiłem sobie 2 rzeczy,a zapomniałem zapytać kto pokrywa koszt przesyłki? RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Tyrkijt - 17-01-2013 14:17 (17-01-2013 14:14)Symbian napisał(a): Zamówiłem sobie 2 rzeczy,a zapomniałem zapytać kto pokrywa koszt przesyłki? FireCash, jak dla mnie wysyłka jest zawarta już w punktach za przedmiot RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 18-01-2013 16:47 Firecash pokrywa wszelkie koszty związane z wysyłką nagród W dniu dzisiejszym wyszła część wypłat na konta bankowe pozostałe zostaną zrealizowane około 22.01.2013 RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 18-01-2013 19:50 Wiele osób pyta czy laser zielony jest lepszy od czerwonego. Sprawa jest dosyć ciężka do wyjaśnienia ponieważ główna różnica jest po prostu w kolorze, zielony kolor wygląda znacznie lepiej niż czerwony. Tak wyglądają nasze lasery zielone: a tak bez ciemności RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - BabyBuns - 18-01-2013 20:07 (18-01-2013 19:50)FireCash.org napisał(a): Wiele osób pyta czy laser zielony jest lepszy od czerwonego. Sprawa jest dosyć ciężka do wyjaśnienia ponieważ główna różnica jest po prostu w kolorze, zielony kolor wygląda znacznie lepiej niż czerwony. Możesz zapodać jak wygląda czerwony laser? ;d RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - damianus627 - 18-01-2013 20:18 Czerwone lasery zawsze są słabsze. Dobry zielony laser jest widzialny z 130 km, jednak jego cena wynosi około 1k zł. Czerwone są po prostu słabsze jak i czerwony kolor jest gorzej widzialny z daleka. RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 21-01-2013 19:26 Narzędzia, rękawiczki, sztabki złota, kolejna partia laserów etc. już do nas dotarły, w okolicach czwartku będzie kolejna wysyłka |