[SCAM] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: [SCAM] HQRevshare - 150% ROI PayPal (/Temat-SCAM-HQRevshare-150-ROI-PayPal-118251) |
RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Bonezz - 02-11-2015 12:27 Admin wrzucił nawet maila z potwierdzeniem że po prostu jest problem z działaniem serwera. Irytujace są osoby mówiące że cos nie będzie już działało gdy zwyczajnie są problemy. Gdyby tak było to program nie naliczałby ani nie wypłacał pieniędzy. A tak to ludzie którzy wypłacili wczoraj, dzisiaj nadal dostali swój hajs. Ogarnijcie się i czekajcie. RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Tomcato - 02-11-2015 13:04 (02-11-2015 12:17)kubn2 napisał(a):(02-11-2015 12:05)Tomcato napisał(a): Nie siejcie paniki Wszystko powróci i będzie dobrze Zawsze byłem realistą umiem czytać i tyle RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - czysty24 - 02-11-2015 13:15 (02-11-2015 07:40)DjLiska napisał(a): Dużo, dużo prób i daje się zalogować Mi niestety od wczoraj ani razu się nie udało. RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - dariuszxdd - 02-11-2015 14:10 Spokojnie wrzucić na luz ... Dziwię się że osoby które wrzuciły może nawet mniej niż $100 panikują a te które mają sporo się nie odzywają bo wiedzą że to nie ma sensu Ostatnio mój bank miał przerwę bo trwały prace konserwacyjne .. I co też miałem mówić że bank już się zwinął i upadnie ? Albo idziesz do swojego ulubionego fryzjera a tam info że nie czynne bo trwa remont ... Czyli co salon upadł Po prostu co jakiś czas wszędzie trwają pracę i trzeba to zrozumieć . W jednej firmie której jestem. ok 30 dni trwał remont i po remoncie wrócili i zaczynają się napędzać . Co innego jak nikt nas nie informuje o tym co się dzieje.. Na grupie oficjalnej wszystko jest na bieżąco ... Osoby które żyją w strachu niech od razu wyjdą z programu jak wróci do kondycji i niech zarabiają na szefa/ państwo a sami dorobią sie garba ... RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - kubn2 - 02-11-2015 14:17 (02-11-2015 14:10)dariuszxdd napisał(a): Ostatnio mój bank miał przerwę bo trwały prace konserwacyjne .. Tak cały tydzień trwały prace czy może 2-4 godziny? znajdź różnicę. Poza tym to typowa piramida i w sumie i tak ładnie że do listopada wytrzymała. RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Bonezz - 02-11-2015 14:48 Admin jest dalej aktywny a strona działała z problemami, ale działała i wypłacała. kubn2, skończ pan spamować. Dziękuję i pozdrawiam. RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - dariuszxdd - 02-11-2015 15:46 Wiadomość od Hana na oficialne grupie: "Witam wszystkich! Jeszcze raz przepraszam za brak info dotyczący aktualizacji przez ponad 31h. Nie miałem dostępu do swojego konta na Facebooku ponieważ ktoś mi się włamał i zmienił hasło. Aby odzyskać dostęp, musiałem uruchomić procedure weryfikacyjną itd... Napotkaliśmy poważny problem i wady sprzętowe podczas przenoszenia plików na nowy serwer. Aby naprawić musieliśmy poprosić o pomoc inną firmę hostingową, która teraz nad tym pracuje. Niestety wciąż mają problem z podłączeniem bazy danych więc może to jeszcze potrwać. Wciąż jesteśmy wypłacalni a jedyny nasz problem to ten serwer i błędy skryptów.. Proszę HQ-rodzinę o cierpliwość, jak zawsze jestem tutaj i nigdzie sie nie wybieram. Niebawem wszyscy wrócimy do biznesu i będziemy jeszcze bardziej rosnąć w siłę. Nie mogę jeszcze wysyłać info przez pocztę mailową, dlatego proszę o przekazywanie tej informacji dalej aby uspokoić pozostałych. Pozdrawiam, Han." RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - rejwus15 - 02-11-2015 15:50 Nie jest to jakiś wielce przeogromny temat i nie pojawiają się tutaj posty co sekundę, a jest niezła jazda. Przeczytałem tylko kilka tych "głupich" postów i mam dość. Współczuję ekipie supportu jak i samemu Hanowi, bo przecież jego skrzynka mejlowa chyba zapełniła bazę danych w całej poczcie. Kolega mnie wyprzedził i napisał kolejną wiadomość. RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Krechaman - 02-11-2015 16:18 kubn morda, bo zaczynasz drażnić Żaden tydzień, bo jeszcze wczoraj się logowałem. Z problemami, ale dało się zalogować i były naliczenia. RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Guacamoled - 02-11-2015 17:29 Jest jakiś postęp, Default Parallels Plesk Page na stronei głównej |