Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: ✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ (/Temat-%E2%9C%AA-Dziennik-pracy-mysc-Get-Paid-2-0-%E2%9C%AA-94843)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - GaCeL - 10-10-2015 19:39

Zarejestrowalem sie z refa odpisz na gg

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - Miedziany - 12-10-2015 20:40

Powie mi ktoś czy jak np jestem refem mysc'a to czy ja a tym trace? Nie wiem po co ludzie rejestrują sie z jego refa i potem przechodzą a inne konto jak raczej nic na tym nie tracąXpokerface

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 12-10-2015 20:44

(12-10-2015 20:40)Miedziany napisał(a):  Powie mi ktoś czy jak np jestem refem mysc'a to czy ja a tym trace? Nie wiem po co ludzie rejestrują sie z jego refa i potem przechodzą a inne konto jak raczej nic na tym nie tracąXpokerface

Cytat z pierwszej strony dziennika (oferty mentoringu skracania) :

"Dokładniej chciałbym wyjaśnić kwestię, z którą nowe osoby często miewają problemy – przez co czują się „wykorzystywane”. By dołączyć do naszej grupy – wymagam rejestracji z konkretnych (moich) ref-linków. Twoje świeżo utworzone konta zostają przypisane pod moje konto – dzięki temu otrzymuję prowizję od Twoich zarobków. W żadnym wypadku nie oznacza to, że cokolwiek na tym tracisz Smile Zarabiasz tyle samo, ile zarabiałbyś podczas rejestracji z pustych linków. Generowana prowizja jest dodatkiem, który absolutnie niczego nie odejmuje od Twoich zarobków Smile Rejestrując się z podanych linków tylko (albo aż) zyskujesz dostęp do grupy i bez ponoszenia żadnych dodatkowych kosztów będziesz miał dostęp do coraz większej ilości poradników."

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - surfer0700 - 21-10-2015 23:04

Jak tam z aktualizacją? Jerk

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 22-10-2015 00:07

Kurcze, przesadziłem z terminem (pierwsza połowa października). Nie sądziłem, że dojdzie mi aż tyle obowiązków związanych z nową grupą - ale oczywiście działam i do końca weekendu na 100% wrzucę wszystkie poprawione teksty dot. skracania. Jeśli nie będzie aktualizaji w podanym terminie, co mówię publicznie przy świadkach, daj mi bana Cool

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - surfer0700 - 25-10-2015 14:50

(22-10-2015 00:07)mysc napisał(a):  Kurcze, przesadziłem z terminem (pierwsza połowa października). Nie sądziłem, że dojdzie mi aż tyle obowiązków związanych z nową grupą - ale oczywiście działam i do końca weekendu na 100% wrzucę wszystkie poprawione teksty dot. skracania. Jeśli nie będzie aktualizaji w podanym terminie, co mówię publicznie przy świadkach, daj mi bana Cool

@[mysc]

Banik już w drodze Jerk

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 26-10-2015 00:03

Mentoring skracania został przeorganizowany, wszystkie teksty odświeżone, a sposób rekrutacji zmieniony. Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do współpracy.

@[surfer0700], mało brakowało, ale jednak zdążyłem - wysłałem materiały na PW Smile

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - surfer0700 - 26-10-2015 10:44

9 minut przed północą impreza
GRATULACJE, aż dam +5 repa Jerk

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - Miedziany - 27-10-2015 21:56

(26-10-2015 00:03)mysc napisał(a):  Mentoring skracania został przeorganizowany, wszystkie teksty odświeżone, a sposób rekrutacji zmieniony. Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do współpracy.

@[surfer0700], mało brakowało, ale jednak zdążyłem - wysłałem materiały na PW Smile

Gdzie mogę znaleźć te wszystkie aktualizacje? jestem w refach brozka, jakby co to pisz priv ;d

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 28-10-2015 16:49

(27-10-2015 21:56)Miedziany napisał(a):  Gdzie mogę znaleźć te wszystkie aktualizacje? jestem w refach brozka, jakby co to pisz priv ;d

Oczywiście na zamkniętym forum naszej grupy Smile Wysłałem Ci również PW.

Wypadałoby dodać "news" dot. moich "poczynań" w internecie. W końcu to dziennik pracy Smile

1. Wystartowałem z mentoringiem SUB-SMS

- Grupa rośnie w siłę Smile Jestem bardzo zadowolony z aktywności i prowadzenia dzienników, spodziewałem się że wszystko będzie dużo bardziej "mozolne". Jeśli chodzi o zarobki - projekt jest na minusie (ze względu na poniesione koszty) - i nie spodziewam się wysokich dochodów. Prowizja partnerska to 5%, tzn na każde zarobione 100zł - otrzymuję 5zł Smile
Moim zdaniem już na start każdy otrzymuje dość materiałów by zacząć zarabiać i się w tym rozwijać. Oprócz samych "suchych" poradników do dyspozycji oddaje teksty opisujące moje metody pracy, planowania, pisania ofert. Samą odpowiednio napisaną ofertą można zwiększyć dniówkę nawet o 500%, przy tym samym ruchu i miejscu reklam (przykład z własnego doświadczenia).

2. Uaktualniłem mentoring SKRACANIA

- Część informacji przestała być aktualna, toteż całość wymagała odnowienia. Mentoring skracania został przeorganizowany, wszystkie teksty odświeżone, a sposób rekrutacji zmieniony. Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do współpracy.

3. W planach mam :

- Nowy kanał na YT (reklamujący gry)
- Blog hobbystyczny, dot. zarabiania w intermecie (ukierunkowany na promowanie zarabiania w internecie, w żadnym wypadku na zarobek)
- Inwestycję w przebudowanie skryptu CPM'a
- Ciągłe dodawanie przydatnych materiałów w grupach mentorskich
- Dalszy skup FP ERO (zapraszam do składania ofert)

.