CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. (/Temat-CLO-Naliczenie-oplaty-Lockerz-776) |
RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Daminn - 01-03-2010 17:41 Chodzi ci o opłatę jak kurier zawita? Oczywiście że w PLN, bo płacisz państwu Polskiemu, a nie Lockerz. RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Karpik - 01-03-2010 18:26 Mi osobiście proponowali przez telefon zapłatę w $, lesz kurier zawołał PLN. RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Killian - 01-03-2010 22:14 Hmm http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=1104&page=1 << mówiliście że gry PC są za darmo "nie płaci się vatu do 50$" a w tym temacie co dałem link pisze że 2.Kiedy można zapłacić podatek vat? Odp.:Vat płaci się gdy paczka przekracza 22 Euro czyli około 86zł wątpię żeby jakaś gra Nie przekroczyła 22 Euro (86zl) porównując z cenami Sklepowymi w Polsce to gry Czołowe takie jak CoD mw2 , Alien vs Predator 2 nie schodzą niżej niż 100 zł wiec proszę o wyrozumiałość i rozwiązanie mojego pytania , problemu i prosiłbym aby ktoś z długim starzem się wypowiedział np. admin lub templer albo ktoś kto siedzi w tym długo i miał już z tym doczynienia a najlepiej ktoś kto już zamawiał jakąś grę na PC i czy coś płacił i jak najlepiej jak najwcześniej (bo mnie nie bardzo interesuje co było rok czy pół roku temu) a nie powtórzenie starej regułki usłyszanej rok temu na jakimś forum czy od kolegi z podwórka. Z Góry dzięki za odp. i za poświęcony czas P.S. Jeśli się mylę to sry moja wina jestem nowy i nie bardzo kumam co i jak i jeśli ktoś się poczuł urażony czytając to to bardzo przepraszam ale pisze to ponieważ już się spotkałem chyba z 3 wersjami o Grach na PC i mam mętlik w głowie więc bardzo proszę o odp. kogoś kto w tym siedzi i wie oco c'man i już sam zamawiał grę na PC w niedalekim czasie najlepiej w tym roku. RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Alcor - 01-03-2010 22:17 Killian, ale w praktyce nie płaci się nic za gry. RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Killian - 01-03-2010 22:18 100 % ? Mur beton ? a zamawiałeś już jakąś grę ? w tym roku albo ogólnie ? RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Alcor - 01-03-2010 22:20 Powinna przyjść w tym tygodniu, już długo czekam, poczta ma jakieś opóźnienia. Ale gdzie się patrzy to ludzie nic nie płacili za żadną grę, nawet taką która przekracza te 86 zł RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Karpik - 01-03-2010 22:21 Ja dostałem grę na PSP NFS SHIFT i 0 cła i vatu. Poczta przymyka chyba na to oko RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Killian - 01-03-2010 22:24 hmm aha wiesz co ?możesz mi wysłać swoje gg na prywatną wiadomość bo chce z tobą pogadać a nie chce tu spamić forum eemm Alcor RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - rogaliq - 02-03-2010 19:01 Ej a jak mam kogoś w US i wyśle na jego adres tą paczke to on tez będzie musiał płacić ? czy w USA tez jet takie g*** jak vat ? RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Alcor - 02-03-2010 19:05 Nie, jeżeli masz kogoś w USA, to ta osoba nic nie będzie płaciła. |