Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał (/Temat-Graj-ze-mna-pomoge-pomnozyc-Twoj-kapital-60560) |
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - cpr - 04-12-2012 15:42 Dla mnie nie do pojęcia jest jakim trzeba być PSYCHICZNYM żeby pisać ludziom, że wysłało się kasę nie robiąc tego. Przecież nie trudno zorientować się, że kasy ku*** nie ma! RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 04-12-2012 15:46 (04-12-2012 15:42)cpr napisał(a): Dla mnie nie do pojęcia jest jakim trzeba być PSYCHICZNYM żeby pisać ludziom, że wysłało się kasę nie robiąc tego. Przecież nie trudno zorientować się, że kasy ku*** nie ma! cpr co ty gadasz przecież wysłał to wina banku i przelew z 4 dni będzie szedł bo w millenium na plecach przelewy noszą, zima nadeszła - w banku mogły systemy się zamrozić i przelewy nie wyszły RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Deotho - 04-12-2012 16:06 Postanowiłem wybrać się do tego "dowcipnisia" - dane wszystkie posiadałem z innych for oraz od jego znajomych. Po spotkaniu twarzą w twarz nie był już taki cwany. Oddał 400 zł i nie mam się do czego już przyczepić, ale oczywiście sprawa na policji nadal zostaje. Proponuje Wam także do niego pojechać i niech płaci wszystko. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 04-12-2012 16:11 (04-12-2012 16:06)Deotho napisał(a): Postanowiłem wybrać się do tego "dowcipnisia" - dane wszystkie posiadałem z innych for oraz od jego znajomych. Po spotkaniu twarzą w twarz nie był już taki cwany. Oddał 400 zł i nie mam się do czego już przyczepić, ale oczywiście sprawa na policji nadal zostaje. Proponuje Wam także do niego pojechać i niech płaci wszystko. chyba wielkie jego zdziwienie musiało być jak ciebie zobaczył zaprosił na kawę czy na 100 chociaż i o dziwo dostałeś kasę która wysłana była w piątek ... no nie może być - może konta ludzie pomylił i zamiast do was to do siebie samego wysłał RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Deotho - 04-12-2012 16:13 (04-12-2012 16:11)tomazzi napisał(a):(04-12-2012 16:06)Deotho napisał(a): Postanowiłem wybrać się do tego "dowcipnisia" - dane wszystkie posiadałem z innych for oraz od jego znajomych. Po spotkaniu twarzą w twarz nie był już taki cwany. Oddał 400 zł i nie mam się do czego już przyczepić, ale oczywiście sprawa na policji nadal zostaje. Proponuje Wam także do niego pojechać i niech płaci wszystko. Nawet nie zaprosił mnie na kawę niestety, a miałem taką nadzieje, bo były dosyć zimno. Zapewne jakiś problem w banku i zwrócili mu pieniądze. Krótko mówiąc - jedzcie na swój komisariat i poproście 1/2 policjantów o pojechanie z Wami do tego dowcipnisia i niech odda Wam kasę. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - matig20 - 04-12-2012 17:08 (04-12-2012 16:13)Deotho napisał(a):(04-12-2012 16:11)tomazzi napisał(a):(04-12-2012 16:06)Deotho napisał(a): Postanowiłem wybrać się do tego "dowcipnisia" - dane wszystkie posiadałem z innych for oraz od jego znajomych. Po spotkaniu twarzą w twarz nie był już taki cwany. Oddał 400 zł i nie mam się do czego już przyczepić, ale oczywiście sprawa na policji nadal zostaje. Proponuje Wam także do niego pojechać i niech płaci wszystko. ja mam troche daleko no i po 30 zł sie nie opyla jechac... ale mamy jechać w czwartek samochód oglądnąć to może zbocze z trasy i sie podjedzie RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - whysoserious - 04-12-2012 19:23 Tyle osób chce się spotkać, popularny się robi jak justin biber Chodzą słuchy, że ma go odwiedzić kilka osób doświadczonych w negocjacjach w celu wytłumaczenia, że jego zachowanie jest naganne moralnie. A teraz najlepsze: Podobno będzie nagranie ze spotkania RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - kleomenes - 04-12-2012 19:40 UP Myślałem, że takie rzeczy się załatwia po cichu, a tu jakieś nagranie Ciekawy jestem tego nagrania. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - duzypawel - 04-12-2012 19:52 a ja mam dla Was niespodziankę. Pamiętacie jak ktoś znalazł, że 5 lat temu Pan Konrad coś już kręcił za pośrednictwem internetu? otóż przez tych 5 lat Pan Konrad nie miał mocnego postanowienia poprawy ani nawet nie do końca świadomie zawiesił swą działalność. mianowicie przez ostatnie 4 lata odsiadywał wyrok za oszustwa finansowe - informacja od jego Mamy, której bardzo mi żal i jej głęboko współczuję takiego syna... z jego rodzicami ogólnie bardziej rzeczowo się rozmawia niż z nim. Obiecali, że spłacą jego należności teraz chociaż dopiero co się wykaraskali z jego poprzednich długów. pozdrawiam. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 04-12-2012 20:10 czyli wychodzi na to, że to po prostu chory człowiek, nałogowiec wcześniejsze rzeczy nie nauczyły nic - takich ludzi trzeba po prostu leczyć mają rodzice ciekawie .... jedne długi syna spłacili - teraz mają nowe pogratulować zrobił rodzicom ładny prezent na święta |