![]() |
WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" (/Temat-WAZZUB-Perfect-Internet-The-Power-of-We-47398) |
RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - macgre - 03-08-2012 00:25 (02-08-2012 20:24)Jaro070 napisał(a): @macgre Już zdązyli nas przyzwyczaić do opóźnień no i tak jest i tym razem. Wszystko jest w toku. Funkcje PI i strony podrzędne będą uruchamiane stopniowo. Za dwie godziny czyli o 3:00 ma być odsłona nowej funkcjonalności i prezentacja filmu. Od teraz każdego dnia będzie coś nowego. RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - Jaro070 - 03-08-2012 09:01 No to czekamy. RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - przemo240 - 04-08-2012 15:47 nie było mnie miesiąc na forum i nie jestem w temacie za bardzo i takie pytanie się nasuwa KIEDY BĘDĄ WYPŁATY ? dla osób które przesłały dowód ? RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - twardy - 04-08-2012 16:51 za rok moze dwa kiedy beda jakies 'dochody' do podzialu RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - macgre - 04-08-2012 20:33 Rok to przesada ![]() Pierwszeństwo mają oczywiście członkowie PSM. Jak ktoś z nich kto czyta to i jeszcze o niczym nie wie to musi się ze mną skontaktować. Z aktualności: wystartowała już pierwsza stron czyli http://eeboox.perfectinter.net/index.php Dostęp do czatu mamy bezpośrednio z poziomu PI i docelowo na każdej stronie projektu. RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - N55 - 04-08-2012 22:56 Dziwię się wam, że jeszcze w to wierzycie... RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - spyke - 04-08-2012 23:24 Pamiętam 15 maja, potem 15 czerwca, pamiętam te kalkulatory, które miały obliczać wysokość naszych wypłat, pamiętam poziomy i 3125$... I co z tego pozostało? Dziś pierwsza strona tego tematu nie wspomina ANI JEDNYM SŁOWEM o jakichkolwiek wypłatach. Temat całkowicie upadł, mijają kolejne miesiące a wy zamiast wypłat macie jakąś szpetną stronkę. Dziwili mnie ludzi, którzy w ogóle w to wchodzili, ale tkwić w tym tak długo i jeszcze w to wierzyć, to już przekracza moje wszelkie wyobrażenia. No ale pan manager Polska macgre widzę dalej świetnie się bawi prowadząc tę farsę. RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - macgre - 05-08-2012 12:04 (04-08-2012 23:24)spyke napisał(a): Pamiętam 15 maja, potem 15 czerwca, pamiętam te kalkulatory, które miały obliczać wysokość naszych wypłat, pamiętam poziomy i 3125$... I co z tego pozostało? Dziś pierwsza strona tego tematu nie wspomina ANI JEDNYM SŁOWEM o jakichkolwiek wypłatach. Temat całkowicie upadł, mijają kolejne miesiące a wy zamiast wypłat macie jakąś szpetną stronkę. Dziwili mnie ludzi, którzy w ogóle w to wchodzili, ale tkwić w tym tak długo i jeszcze w to wierzyć, to już przekracza moje wszelkie wyobrażenia. No ale pan manager Polska macgre widzę dalej świetnie się bawi prowadząc tę farsę. Widzę, że kolejny znawca się znalazł ![]() Oczywiście kazdy ma prawo się wypowiadać. Jednak widzę że nie masz masz pojęcia na czym polega ten projekt i pewnie nie chce Ci się zadać trudu żeby się tego dowiedzieć...Dlatego, nie traktuję Twojej wypowiedzi poważnie. Nie mam już czasu uświadamiać kolejnemu znawcy o co chodzi. Czas jest bezbłędnym weryfikatorem i zrobi to za mnie. Pozostawmy to jemu,ok ? Mój czas mogę poświęcić tylko członkom PI oraz ewentualnie osobom które mają rzeczowe podejscie do tematu. RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - przemo240 - 05-08-2012 14:52 (04-08-2012 22:56)N55 napisał(a): Dziwię się wam, że jeszcze w to wierzycie... wiesz co ja miałem ciut wiary na początku ale jak była zmianka ze 15 sierpnia może jakaś wypłata to juz zwątpiłem a teraz widać haha nie wypał wejdę za rok tutaj to może coś bd RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - spyke - 05-08-2012 21:34 (05-08-2012 12:04)macgre napisał(a):(04-08-2012 23:24)spyke napisał(a): Pamiętam 15 maja, potem 15 czerwca, pamiętam te kalkulatory, które miały obliczać wysokość naszych wypłat, pamiętam poziomy i 3125$... I co z tego pozostało? Dziś pierwsza strona tego tematu nie wspomina ANI JEDNYM SŁOWEM o jakichkolwiek wypłatach. Temat całkowicie upadł, mijają kolejne miesiące a wy zamiast wypłat macie jakąś szpetną stronkę. Dziwili mnie ludzi, którzy w ogóle w to wchodzili, ale tkwić w tym tak długo i jeszcze w to wierzyć, to już przekracza moje wszelkie wyobrażenia. No ale pan manager Polska macgre widzę dalej świetnie się bawi prowadząc tę farsę. A pan manager widzę dalej stała gadka - pytasz o wypłaty, dostaniesz odpowiedź, że nie masz pojęcia na czym polega ten projekt. Powiem tylko tak - zakładając ten temat pisałeś o pieniądzach jakie ludzie mają dostawać rejestrując się na tej stronie, to to a nie jakaś śmieszna strona była powodem, dla którego ktokolwiek dał się w to wciągnąć. Dziś nie wspominasz o tym ani jednym słowem. Okazałeś się więc zwykłym kłamcą i co najgorsze dalej w to brniesz. Nikt nie dostał ani grosza i nigdy nie dostanie. Tak bardzo nie potrafisz się przyznać do tego co tu kiedyś wypisywałeś, że całkowicie zmieniłeś pierwszą stronę tematu. Argument o czasie robi się już żenujący, zważywszy na to, że od ładnych kilku miesięcy miałeś już zarabiać tysiące dolców ![]() ![]() |