![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 27-12-2020 10:37 Powoli kończy się grudzień i oczywiście rok, a co za tym idzie kolejne podsumowanie. Jednak dziś chciałam napisać co udało mi się zrobić w przeciągu 12 ostatnich dni. Przede wszystkim pozwoliłam sobie na 4 dniowy urlop bez moich dzieci (zrobiłam to pierwszy raz od ich urodzenia czyli pierwszy raz od ponad 8 lat). W ciągu tych paru dni odpoczęłam, zregenerowałam się, zakupiłam nowy laptop, żeby nie dzielić swojego urządzenia z moimi dziećmi. Co do zarobków w tym czasie nie zrobiłam zbyt dużo - jednak już to nadrobiłam. Poza tymi dniami lenistwa zajęłam się przenoszeniem mojego bloga na własną domenę. Tu dziękuję pewnej osobie, która z tego co wiem, również działa na tym forum za pomoc i mam nadzieję, że współpraca będzie dla obu stron korzystna ![]() Co do ankiet do chwili obecnej wykonałam ich w grudniu 94. Miesiąc jeszcze się nie skończył, więc myślę, że ilość wykonanych badań będzie większa niż w listopadzie. W między czasie brałam udział w dodatkowym forum IpsosVibe oraz w dzienniczku Zymetrii (tutaj otrzymałam tylko połowę punktów ponieważ wykonałam 2 na 4 wpisy - niestety zdrowie mi w tym czasie nie dopisało). Dotarły do mnie kolejne wypłaty z: Prolific (około 6,5£ ), Surveyo24 - 6$, Klub Kantar - 32 zł, Demando - doł. tel. 10 zł, KeepRewarding - 5$. Teraz głównym celem jest dopracowanie wszystkiego na WP i dalsze zdobywanie finansów w sieci ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 29-12-2020 14:56 Dziś chciałam dać małą podpowiedź osobom, które działają w ySense i Keeprewarding. Jak wiecie w jednym i drugim serwisie jest zakładka Adscend i możliwość zarabiania na oglądaniu wideo. Głównie jest to HideoutTV. Sama na tym nie zarabiam, bo brak mi na to czasu, ale zauważyłam, że za codzienne logowanie w HideoutTV otrzymuje się 3 punkty (wystarczy w zakładce Rewards kliknąć add przy codziennym darmowym kodzie). Następnie przy odpowiednim stanie konta wymieniamy zdobyte punkty na pieniądze, wybieramy stronę na którą chcemy przesłać wynagrodzenie i gotowe. W ySense trzeba mieć 27 punktów w HideoutTV, żeby móc je wymienić, jednak tu przelicznik jest słaby bo dostaniemy za to tylko 1 cent, jednak jeśli już wykonaliśmy jakąś dobrze płatną ankietę albo ofertę to dzięki takiej wymianie zyskamy bonus i zysk tym samym będzie większy. W Keeprewarding wymiana punktów jest bardziej opłacalna bo za 9 punktów otrzymamy 0,8 centa, czyli ponad 2,5 razy więcej niż w ySense. Jeśli chcecie więcej punktów w HideoutTV zaglądajcie regularnie na ich FB --> https://www.facebook.com/HideoutTV bo co jakiś czas dodają kody za 25,50 punktów, ale ograniczoną ilość. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 31-12-2020 11:48 Do ostatniego dnia pracuję, żeby później móc odpocząć ![]() Jeśli chcecie zobaczyć mój ranking 10 najlepszych stron na których zarabiała w 2020 roku to zapraszam --> https://www.dochodplus.pl/index.php/2020/12/31/top-10-najlepszych-serwisow-zarobkowych-w-roku-2020/ Na początku stycznia opublikuję podsumowanie zarobków za miesiąc grudzień. Dziś jeszcze otrzymałam wypłatę z ySense 10$ oraz udało mi się wykonać ankietę w Keeprewarding za 1,84$. W grudniu wykonałam 105 ankiet do chwili obecnej, może jeszcze coś się dziś trafi. Jak widać z każdym miesiącem coraz więcej ukończonych ankiet, oby tak dalej. Przy okazji życzę wszystkim udanego Nowego Roku, zdrowia, szczęścia, ciekawych dobrze płatnych projektów oraz spełniania marzeń ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 06-01-2021 19:45 Witam, czas na podsumowanie grudnia i ostatnich dni ![]() W ostatnim miesiącu zeszłego roku z samych serwisów zarobkowych udało się uzyskać kwotę: 415 zł Dodatkowo otrzymałam nagrodę za prowadzenie dziennika na jednym z forum w wysokości: 100 zł Łącznie w grudniu otrzymałam: 515 zł Wynik jest moim zdaniem dość dobry, można powiedzieć, że to taka moja średnia, którą uzyskuję w miesiącu. Dowody wypłat znajdziecie tutaj: https://www.dochodplus.pl/index.php/moje-nagrody/ Początek Nowego Roku dla mnie jest pozytywny ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 06-01-2021 23:25 I chyba jeszcze toluna bo wczoraj zatwierdzili ankietę za 107 000 pkt ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 07-01-2021 10:12 (06-01-2021 23:25)Kryspin napisał(a): I chyba jeszcze toluna bo wczoraj zatwierdzili ankietę za 107 000 pktDziękuję bardzo ![]() Tak racja zleciłam w Tolunie 100 zł i też wczoraj zobaczyłam, że w Opinie.pl można wymienić punkty na przelew. U mnie wyszło 41 zł, bo już miałam ponad 8000 punktów ![]() ![]() W Norstat od 1 lutego trzeba uzbierać 120 pkt, żeby wypłacić 20 zł. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - sergiusz88 - 07-01-2021 10:22 U mnie w Norstat nadal się wyświetla 110 monet = 20zł RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 07-01-2021 10:39 (07-01-2021 10:22)sergiusz88 napisał(a): U mnie w Norstat nadal się wyświetla 110 monet = 20zł Bo to od 01.02 RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - sergiusz88 - 07-01-2021 10:45 Powinni obniżać próg a nie podwyższać!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 07-01-2021 10:46 (07-01-2021 10:39)Kryspin napisał(a):(07-01-2021 10:22)sergiusz88 napisał(a): U mnie w Norstat nadal się wyświetla 110 monet = 20zł Tak Kryspin ma rację od 1 lutego, to ja się pomyliłam. Już poprawiam ![]() |