Najlepsza oferta nr1. mentoring, refback, konkursy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Najlepsza oferta nr1. mentoring, refback, konkursy (/Temat-Najlepsza-oferta-nr1-mentoring-refback-konkursy-110829) |
RE: oferta nr 1 na Forum. (między innymi oferuję Mentoring) - dariuszxdd - 28-09-2015 12:09 Za najaktywniejszego użytkownika w programie nagrody otrzymują : Najaktywniejsza piątka Użytkowników: 19 Edycja 1 Miejsce tocomasz 1 PLN uzbierał $0,0,613 Płatność zralizowana 2 miejsce mastereconom = 0,50 PLN uzbierał $0,566Płatność zralizowana 3 miejsce chomik = 0,25 PLN uzbierał $0,553 Płatność zralizowana 4 miejsce Geos1989 uzbierał $=0,609 5 miejsce kasia1694f uzbierał $0,457 19 edycja zakończyła się . Gratuluję Pierwszej piątce Życzę oczywiście dla użytkowników którzy byli po za pierwszą piątką sukcesów w nadchodzących edycjach. 20 Edycja zaczęła się już dziś od godz. 12:00 i będzie trwać do 04 Października do godz. 12:00. Uwaga. Od listopada z pełną odpowiedzialnością przekazuje moją ofertę w ręce elock co to oznacza ? że gdy będzie info na 1 stronie że wątek przejął elock to każdy kto będzie zainteresowany ofertą będzie współpracował z nim. ( nie wiem co on wymyśli, jakie bonusy itp) to będzie jego sprawa. Ufam mu i wiem że oferta bedzie istniała kilka lat. jak nie będzie chciał tej oferty prowadzić przekaże ją dalej.. Osoby które aktualnie otrzymują refback ode mnie dalej będą otrzymywały za $1 = 1,50 PLN . i konkurs. Pozdrawiam --------------------------------------------------------------------- moja tygodniówka RE: oferta nr 1 na Forum. (między innymi oferuję Mentoring) - mmr - 03-10-2015 08:43 (30-08-2015 14:11)dariuszxdd napisał(a): Za najaktywniejszego użytkownika w programie nagrody otrzymują : Coś już wiadomo w kwestii rozstrzygnięcia konkursu miesiąca? RE: oferta nr 1 na Forum. (między innymi oferuję Mentoring) - dariuszxdd - 03-10-2015 09:57 jutro dam komunikat. Aktualnie ja już kończę refback . osoby które do tej pory są w ofercie będą korzystały. później już elock zdecyduje co dalej. mówię to dla ludzi którzy obserwują RE: oferta nr 1 na Forum. (między innymi oferuję Mentoring) - mmr - 04-10-2015 12:40 Chciałbym w ciągu kilku następnych dni dokupić kolejne 10-15 paczek. Rozumiem, że jako Twój polecony dostanę refback, czy dla aktualnych poleconych już też nie dajesz refbacku? RE: oferta nr 1 na Forum. (między innymi oferuję Mentoring) - elock - 04-10-2015 12:59 Hej mmr Dariusz oferuje refback do pierwszego zakupu paczek jeśli je dokupujesz to refback nie dotyczy. Wysłane z mojego Lenovo A3500-FL przy użyciu Tapatalka RE: oferta nr 1 na Forum. (między innymi oferuję Mentoring) - mmr - 04-10-2015 13:23 Ale mi nie chodzi o reinwestycje tylko kolejne paczki zakupione za gotówkę. RE: oferta nr 1 na Forum. (między innymi oferuję Mentoring) - elock - 04-10-2015 13:27 Wydaje mi sie ze to nic nie zmienia bo to jest kolejny zakup a oferta mówi o pierwszym zakupie ale niech dariuszxdd wyjaśni temat Wysłane z mojego Lenovo A3500-FL przy użyciu Tapatalka RE: oferta nr 1 na Forum. (między innymi oferuję Mentoring) - mmr - 04-10-2015 13:59 Racja, nie ma co gdybać zaczekam na odpowiedź dariuszxxd RE: oferta nr 1 na Forum. (między innymi oferuję Mentoring) - dariuszxdd - 04-10-2015 14:48 Refback daje tylko podczas 1 zakupu. Ja płacę za to podatek.. Ja oferuje pomoc, daję różne artykuły szkolenia.. a ty otrzymujesz dzięki mojemu wsparciu cenną wiedzę którą następnie przekładasz na rozwijaniu się w marketingu sieciowym ------------------------------------------------------------------------------- Konkurs co tygodniowy nadal będzie ( dziś wieczorem będą wyniki) Konkurs z ad packami co miesiąc raczej też z tym że zamiast pieniędzy będę kupował dla nr 1 gadżety itp . o wartości od 20-100 zł . Dla moich aktywnych i dobrze współpracujących mam zamiar do świąt kupić ciekawą i konieczną lekturę do przeczytania.. Ja chce edukować i szkolić mój zespół a refback to tylko malutki dodatek którym trochę motywuję. Ale dobrze jak każdy sam sie zmotywuje i nie będzie potrzebował mojej oferty do tego. RE: oferta nr 1 na Forum. (między innymi oferuję Mentoring) - dariuszxdd - 04-10-2015 18:54 Za najaktywniejszego użytkownika w programie nagrody otrzymują : Najaktywniejsza piątka Użytkowników: 20 Edycja (mnożnik X1.50) 1 Miejsce stalowyzolnierz 1,50 PLN uzbierał $0,65 Płatność zrealizowana 2 miejsce Geos1989 = 0,75 PLN uzbierał $0,575 Płatność zrealizowana 3 miejsce kasia1694f = 0,50 PLN uzbierał $0,561 Płatność zrealizowana 4 miejsce tocomasz uzbierał $=0,555 5 miejsce mastereconom uzbierał $0,545 20 edycja zakończyła się . Gratuluję Pierwszej piątce Życzę oczywiście dla użytkowników którzy byli po za pierwszą piątką sukcesów w nadchodzących edycjach. 21 Edycja zaczęła się już dziś od godz. 12:00 i będzie trwać do 11 Października do godz. 12:00. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Najaktywniejszy Użytkownik miesiąca wrzesień 2015 ( ilość ad packów) Użytkownikiem z największą liczbą zakupionych paczek w czasie 01-30 wrzesień jest:mmr W nagrodę za uzyskany wynik otrzymuje $15 . ( Płatność na PayPal max czas na przelew, do 10 dni) Następny konkurs odbędzie sie w Listopadzie . Nagrody będą rzeczowe Pana mmr proszę o swój adres PayPal (proszę podesłać do mnie priv) Pozdrawiam i życzę miłego poniedziałku. Ps. osoby które otrzymały płatność (+) mile widziany |