NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - LMKY - 14-06-2015 23:03 Taki sam cel jak mój, powodzenia i wytrwałości 😀 Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI - ErgePL - 09-10-2016 22:14 Ojej, minęło już chyba ponad dwa i pół roku od założenia tego dziennika. I co? Powracam! Na pełnych obrotach! Myślę, że się wam teraz też to spodoba. Oczywiście robię w PPA gdyż jest to moja ulubiona metoda zarobku, a PPI dojdzie z czasem gdy się rozkręci zarobek na FireCashu. Przedstawię się też jeśli ktoś mnie nie zna. Mam na imię Paweł, interesuję się naprawianiem telefonów, jazdą na BMXie, wycieczkami po opuszczonych blokach/pustostanach i innych tego typu budowlach, zarabianiem w internecie, dużo też mentorowałem podczas mojego pierwszego zarabiania i lubię bardzo grać w gry, aktualnie gram na telefonie w Darkness Reborn - jest tu może ktoś kto w to gra? No to tak: Dziś zarobiłem 0,77$ i wczoraj 1,61$. Celu na ten miesiąc jako tako nie mam gdyż nie wiem jak to się wszystko potoczy i ile uda mi się zarobić tego miesiąca - wtedy będę miał jak dopasowywać cele. Robię na fake contencie, strona FireCash.org Dziś tylko dodałem posta na bloga i zrobiłem fp właśnie też pod bloga. Zdobyłem kilka punktów na kingdomlikes by promować kolejne filmy, ale tak mi się już nic nie chciało i zrezygnowałem. Jakby miał ktoś jakieś pytania to postaram się odpowiedzieć i pozdrawiam wszystkich czytelników mojego dziennika, a tych co czytali go kiedyś i będą teraz to podwójne pozdrowienia! Ciao! RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI - ErgePL - 11-10-2016 19:33 Hejka! Wczoraj nie pisałem i nie zrobiłem nic gdyż odwiedził mnie przyjaciel i trochę za mocno się upił i nie było za ciekawie, a potem po 22:30 jakoś rozmawiałem ze swoim wujkiem z Anglii bo dzwonił i skończyliśmy jakoś po północy. Zna ktoś może jakiegoś bota do KingdomLikes? Najlepiej za darmo albo w przystępnej cenie do jakoś 25 zł. Bardzo by mi się przydał! No więc tak: Dzień 1 PPA: Liczba postów na blogu: 7 Liczba filmów na YouTube: 3 Co zrobiłem? Nabijam punkty na KingdomLikes, jak starczy mi czasu to dodam posta. Zarobki: Dziś: 0.00$ Wczoraj: 4.83$ Miesiąc: 7.21$ --- Mam też 20.80$ na saldzie w FireCashu bo jak już przestałem pracować to tam jakieś grosze wpadały przez ten czas. Także do jutra! RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI - twardy - 11-10-2016 19:44 (11-10-2016 19:33)ErgePL napisał(a): Zna ktoś może jakiegoś bota do KingdomLikes? Najlepiej za darmo albo w przystępnej cenie do jakoś 25 zł. Bardzo by mi się przydał! http://zarabiam.com/Temat-SPRZEDAM-Addmefast-Bot-Social-Exchanger-Pro-v3-3-kingdomlikes-bot-like4like3-129484 RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI - Vasaki - 12-10-2016 08:10 I zmień FireCash'a -.- przeciez ilosc ofert w tym programie to porażka CPAgrip + e-mail do johna RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI - ErgePL - 12-10-2016 13:07 Chodzi o oferty te co jak się już włączy gateway? Ja pod Polske robię, na stronie klikają w gateway i zarabiam normalnie, tak jak zawsze na początku miałem - może trochę więcej. Bo nie za bardzo rozumiem też o co chodzi konkretnie, jak możesz to powiedz. RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI - twardy - 12-10-2016 13:11 To nie lepiej przejsc na suby jak masz traffic z polski? PPA na polske jest troche bez sensu. RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI - ErgePL - 12-10-2016 19:54 @up No jak dla mnie nie jest bez sensu, ok. 95% zarobków z mojej sygnatury jest z Polski i mi jest najłatwiej. Zawsze się więcej wkurzałem jak robiłem pod cały świat gdy mi banowali konta itp. ale też to lubiłem bo było to fajne robić coś pod cały świat i jeszcze nie jest powiedziane, że nie będę robił tego za jakiś czas. Na początku PPA rozkręcam pod Polskę i zawsze mi to szło najlepiej, w między czasie PPI dojdzie jak i też strona PPA pod cały świat i może coś jeszcze dojdzie gdyż suby to nie moje klimaty - nie umiem sobie z tym poradzić. Nie miałem nigdy do tego głowy ani też chęci. Ale co do sedna sprawy, czyli jak dziś było... Dzień 2 PPA: Liczba postów na blogu: 7 Liczba filmów na YouTube: 3 Co zrobiłem? Nagrałem film, ale na YouTube go nie wrzucę bo nie mam jak go wypromować - czekam na bota do KingdomLikes gdyż go dziś kupiłem. I tyle, mało zrobiłem bo spędziłem trochę czasu z dziewczyną i potem miałem złe samopoczucie przez sprawy rodzinne i jakoś około 19:00 zacząłem cokolwiek dziś robić. Bo lepiej to niż nic. Zarobki: Dziś: 0.00$ Wczoraj: 0.00$ Miesiąc: 7.21$ Krucho jakoś ostatnio, ale mi się wydaje, że to przez tylko trzy filmy na YouTubie. Miałbym ich więcej gdyby AddMeFast działało jak należy bo tak to miałem 2,5k punktów i nie lajkowało nic to dałem na wyświetlenia. Zabrało wszystkie punkty, niby miałem tych wyświetleń po 130+ przez AddMeFast, ale nie nabiło ani jednego więc odpuściłem sobie ten serwis. --- Więc to tyle, papa! RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI - twardy - 12-10-2016 20:07 Zobacz jakie oferty Ci wpadaja na firecashu. Odkryjesz, ze wiekszosc to wlasnie PIN submity. Na serwisach subsmsowych dostaniesz wieksze stawki + odnowienia. Dlatego ppa troche ssie na Polske. RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI - ErgePL - 12-10-2016 22:49 Dziękuję za otworzenie mi oczu! Bo ja sobie jakiś czas temu tak myślałem nad eforsą i ja właśnie nawet mam tam konto i stawki są bardzo dobre, a byłem zaślepiony dolarami i tym legendarnym pobraniem 2.50$ z Polski. Bo tak kiedyś miałem i teraz to się zmieniło widzę, głównie 1.61$, a te bardziej płatne to nie działają w większości. Stronke swoją wyłączyłem i napisałem co i jak i czemu jest wyłączona. 2 I startuje z nią znowu w niedzielę, będę miał czas na ogarnięcie "tego i owego" na stronie. Jutro opiszę co i jak. |