Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84)
+---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313)
+---- Wątek: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW (/Temat-ojooo-com-PLATNE-KLIKI-NEEW-66631)

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - UmCyK - 21-02-2014 17:29

Dla mnie to nie było różnicy.

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Workis - 21-02-2014 17:55

W sumie tylko kosmetyka, ale wolałem chyba poprzedni - był po prostu wiekszy i pomimo, ze pokazywal wyniki wzgledne a nie bezwzgledne to mi bardziej pasowal. Wink A moze to po prostu wada wzroku. Big Grin

pozdrawiam

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - kubusssss - 21-02-2014 19:47

Hej, jak kupie 30 poleconych to ile mogę dziennie na nich wyciągnąć? Zwroci sie?

Nie mam konta premium

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Workis - 21-02-2014 20:25

Na koncie standard bym nie polecał wynajmowania poleconych. Jesli chodzi o male inwestycje na Ojooo to pierwsza z nich to przedewszystkim konto premium.

pozdrawiam

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Darven - 21-02-2014 20:54

A czy opłaca się kupować premium dla osoby która tylko klika w reklamy i jest bez refów?

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - adampl - 21-02-2014 21:33

(21-02-2014 20:54)Darven napisał(a):  A czy opłaca się kupować premium dla osoby która tylko klika w reklamy i jest bez refów?

Teoretycznie to szkoda czasu na to. Na koncie premium, wchodząc z 3-5 razy dziennie na ojooo powinieneś samemu zarobić z 0,20$ razy 30 dni to będzie 6$. Koszt zakupu konta premium to 39$ podzielić przez 6 daje 6,5 miesiąca, dopiero po tym czasie zaczniesz zarabiać. Czyli przez kolejne 5,5 miesiąca zarabiasz po 6$ miesięcznie.
Po roku czasu zarobisz 33$

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Workis - 21-02-2014 22:24

Tutaj akurat sie nie zgodze z przedmowca.
Jezeli klika sie nawet tylko samemu to i tak oplaca sie kupic premium, bo taka inwestycja zwraca sie po pół roku. Gdyby każda inwestycja zwracala sie juz w 6 miesiecy to bysmy wszyscy byli milionerami. Oczywiscie, jest ryzyko ze nagle Ojooo obetnie stawki za reklamy czy ludzie przestana kupowac reklamy, ale od 11 miesiecy mamy do czynienia z tendencja dokladnie odwrotna - Ojooo daje wiecej reklam i ludzie kupuja ich coraz wiecej czyli warto zaryzykowac, bo juz po 6 miesiacach jest to czysty zysk.

pozdrawiam

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - mks22 - 21-02-2014 22:37

No i przecież na Premium można już z powodzeniem kupować za wyklikane pieniądze refów i dzięki temu zwiększać swoje zarobki. Przy rozsądnej selekcji refów można znacznie szybciej otrzymać zwrot wpłaconych pieniędzy, nawet bez bezpośrednich poleconych.

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Tigra98 - 22-02-2014 10:21

Dziś znowu jeszcze nie zliczylo klikaczy wypozyczonych, ciekwe kiedy doliczą

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - adampl - 22-02-2014 10:53

(22-02-2014 10:21)Tigra98 napisał(a):  Dziś znowu jeszcze nie zliczylo klikaczy wypozyczonych, ciekwe kiedy doliczą

Logowałem się na ojooo po 8 i kliknięcia były już zaliczone