Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał (/Temat-Graj-ze-mna-pomoge-pomnozyc-Twoj-kapital-60560) |
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - blagro1 - 03-12-2012 16:26 Ma ktoś jakis nr do tego cwaniaka? A może sie pofatygować do niego haha ;D RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - blagro1 - 03-12-2012 16:30 Ciekaw jestem czy odważy sie teraz coś odpisać. To na pewno jakies problemy w banku hahahahaha Juz spotkałem się z podobną sytuacją także wiem jak postępować i liczę że w razie co dostanie odpowiednią karę RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - WildJoker - 03-12-2012 16:34 Nic nie odpisze bo pewnie sra w portki, pewnie pierwszy raz spotkał się z sytuacją gdzie tyle osób go zaskarżyło;] RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - filipoos - 03-12-2012 16:45 U mnie również nic nie doszło Postępowanie trwa, zatem za moje pieniądze chociaż mam nadzieję, że trochę rozrywki niedługo będę miał RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - cpr - 03-12-2012 17:32 Standard- mnie cały czas tak zwodził przez 2 tygodnie. Niby wysłał, ale nie wysłał. Żenada. Dzwońcie i piszcie do jego rodziców bo nie macie szans na odzyskanie kasy- tylko sąd wam zostanie. Namiary macie na profilach jego rodziców na nk. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - whysoserious - 03-12-2012 17:41 (03-12-2012 16:26)blagro1 napisał(a): Ma ktoś jakis nr do tego cwaniaka? Telefon, adres, namiary szczegółowe namiary na 2 osobistych byłych znajomych i parę innych informacji, o których on nie wie, że my wiemy Wydaje mi się, że zwracał uwagę, żeby nikt z jego okolicy się nie załapał na okazję zarobku u Konrada, ale cwaniak chyba zapomniał, że ludzie mają rodziny, znajomych rozsianych po Polsce, że mlode wilki z pogoni mają sztamę z innymi klubami, byli na przyklad w Warszawie ostatnio i się wtedy socjalizują przy piwie, dzielą problemami, oferuja wsparcie kolegom. Moralne wsparcie, oczywiście. Do tego juz poszło kilka zgłoszń na Policję i sprawy się już toczą, a mam nadzieję, że kilka osób ruszy dupę i się na komendę pofatyguje, jeszcze Myślę, że rozrywki różne go nie ominą na święta. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - mareczek - 04-12-2012 12:44 (07-11-2012 13:34)GIT napisał(a):(07-11-2012 12:54)CooKies napisał(a): Nie rozumiem do końca, daje Ci 200 zł, 30% to 60 zł czyli Ty mi po czasie zwracasz 260 ? jakie jest ryzyko że nie uda Ci się i kasa przepadnie ? Nie rozumiem, jak mogli ludzie powierzać mu swoje pieniądze, przeciez powyzsze zdanie nie trzyma sie zupelnie kupy. Lepiej wziac pozyczke na 5tys zl skoro i tak koles wygrywal niz brac kase od ludzi i jesli ja przegral to i tak oddawal ze swoich RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - WildJoker - 04-12-2012 12:54 Może mieli nadmiar by wspomóc biedaka który by ugrał miliony a później się z nimi podzielił RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - filipoos - 04-12-2012 12:54 (04-12-2012 12:44)mareczek napisał(a):(07-11-2012 13:34)GIT napisał(a):(07-11-2012 12:54)CooKies napisał(a): Nie rozumiem do końca, daje Ci 200 zł, 30% to 60 zł czyli Ty mi po czasie zwracasz 260 ? jakie jest ryzyko że nie uda Ci się i kasa przepadnie ? Po co pożyczka jak tutaj myślał, że ludzie mu dadzą pieniądze i się z tego wywinie, ale nie tym razem. Tym razem zbiorowość forum stanie przeciwko takiemu oszustowi. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - bodek7654 - 04-12-2012 15:18 ostatnio znalezli oszusta na allegro ktory wyludzal pieniadze na doladowanich telefonow na sume 16 k wiec jego tez znajda bez problemu , tamten przynajmniej mial wykupiony serwer na falszywe nazwisko i zmienne ip z owego serwera , wiec panie konradzie szykowalbym sie na wycieczke do aresztu 2 |