Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 05-04-2012 12:53

jak dlugo sie usuwaja.... usuniete maile z moneybookers? na paypalu to robi sie automatycznie :x

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 05-04-2012 13:23

nie usuwaja sie w tym sensie jak dasz USUN, musisz do nich napisac poprzez "pomoc elektroniczną" zakładka "Mój profil" dalej "zarządzanie adresami email" i "Liczba adresów email zarejestrowanych na moim koncie Skrill (Moneybookers) osiągnęła maximum" - tam wybierasz kóry email chcesz usunąć. I czekasz kilka godzin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 05-04-2012 16:37

obwieszczam ze poszły wyplaty Big Grin
ale tylko 4 z 6 ( z poblokowanych kontBig Grin) u mnie ale i to dobre bo myslałem ze kasa przepadła Smile
o 17:14 wypłąty poszłySmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 05-04-2012 16:39

dostalem 2 wyplaty a jak u was?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - diavolo1991 - 05-04-2012 18:47

Potwierdzam u mnie dwie zlecone doszły Smile A już się bałem że biznes się skończy Smile Jednak jeszcze nie proszą o weryfikacje Tongue

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - neptune84 - 05-04-2012 21:59

chciałbym z veuro zrobić 3 wypłaty, stąd mam pytanie, czy mogę z 3 kont wysłać wypłatę na jeden email moneybookers, czy lepiej zalożyc dwa inne emaile i kazda wyplate na rozne konto //

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 05-04-2012 22:02

ja tam bym zakładał 1 konto 1 email ;p

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 06-04-2012 09:52

ja mam 4 e-maile na moneybookers i używam ich naprzemiennie
dwie wypłaty nie wiszą na tym samym mailu

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 06-04-2012 10:21

gdybym wiedzial, ze nie mozna ich samemu usuwac tylko trzeba czekac az zrobia łaske i mi usuna JEDEN, chociaz pisalem zeby usuneli wszystkie 4... co za gowno Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 06-04-2012 11:00

life is brutal Smile