90% Refbacku. nieaktualne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: 90% Refbacku. nieaktualne (/Temat-90-Refbacku-nieaktualne-29357) |
- Boro! - 15-02-2009 19:17 Sniechu, no niestety ale wolno. Sporo osób się zapisało ale mało klika.A czy płaci to nie wiem trzeba sprawdzić chociaż nie wróżę mu zbyt dobrze.. Korzystając z okazji że ktoś coś napisał chciał bym napisać trochę o obecnej sytuacji jaka panuje w refbacku. 1.Zostałem zbanowany w shortbux. Za używanie proxy i cofkę na AP. Aha proxy oczywiście nie używam(taki samy wypadek miała mala1969).. 2. W Ngbux powoli powoli ale zbliżamy się do wypłaty podnieśli nawet stawki za kliki do takich jakie były na początku. 3. Moje konto na AP zostało zablokowane i AP zrobiło mi cofkę na kwotę 143$ dlatego niestety ale nie mogę wam teraz wypłacać refbacków. Postaram się jak najszybciej rozwiązać ten problem i wznowić wypłacenie refbacków po wypłaceniu niestety ale będę musiał zamknąć Refback. Wywalam z refback Instant-Bux ponieważ firma jest SCAM 'em http://instant-bux.com/forum/index.php?topic=20.msg46#msg46 - mattys5 - 18-02-2009 23:45 instant-bux jednak placi^^ - Boro! - 19-02-2009 15:13 mattys5, wiem. Admin nastraszył że nie ma nic na AP i tak rzeczywiście jest ale jednak zaczął płaci na PP :-P Jeśli interesuje was kasa na PP to zapraszam do klikania :-P Hahaha Ngbux.com teraz już przesadził :-P Patrzcie Jeśli dobrze zrozumiałem to nie będę mógł wypłacić bo limit jest mniejszy niż minimum. Jeśli ktoś zna dobrze angielski to czy mógł by mi przybliżyć o co chodzi w tym tym temacie: http://ngbux.com/forum/index.php?topic=338.0 Bo jeśli jest tak jak myślę to chyba trzeba go wywalić :roll: Czas chyba zakończyć refback :-P Jeszcze tylko Instant-bux :-| Mam nadzieje że mój refback nie był aż taki zły ;-) - Sniechu - 19-02-2009 21:16 Ogłaszam wszystkim, że przejąłem wypłacanie refbacku. :idea: Kasa z tabelki z pierwszego posta dochodzi do mnie do refbacku w ostatniej kolumnie mojej tabelki. I teraz tak: Jeśli w ciągu najbliższych dni ktoś nie zgłosi się do mnie po refback od Boro!, zarobki zostają anulowane. Dlaczego? Bo u niego w refbacku dużo jest osób, które weszły raz na forum, zapisały się w refbacku i słuch po nich zaginął. Myślę, że 7 dni to dużo czasu. Pozdrawiam! - mala1969 - 19-02-2009 21:46 Boro!, To już koniec naszej współpracy? Szkoda :-( Przyjemnie było z Toba współpracować :arrow: Nieźle kasy zarobiliśmy :idea: (jak na możliwości zarobienia w buxach) :-P Mam nadzieje ze jeszcze kiedyś wrócisz do refbacku :-) Jeśli tak ,to bede pierwszą która sie zapisze ;-) - Sniechu - 19-02-2009 21:48 mala1969, on ma swój refback. Na stronie refbackbank.com poszukaj jego buxów i możesz się z powodzeniem zapisać. :-P - mala1969 - 19-02-2009 21:50 Eee.Tam jest kilku bossów,a ja nie lubie przeludnienia - Sniechu - 19-02-2009 21:51 mala1969, bossów jest kilku, ale każdy ma swoje buxy do refbacku. Każdy admin ma osobny dział tak jakby. :-P - doiy - 20-02-2009 12:23 Widzę Sniechu, że zaczynasz przejmować refbacki i pozbywasz się konkurencji. :idea: - Boro! - 09-04-2009 17:43 Byli by jacyś chętni na nowiutki refback ? :-> |