MyPaingAds - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: MyPaingAds (/Temat-MyPaingAds-119735) |
RE: MyPaingAds - fabian51 - 05-01-2016 09:01 hej macie jakies naliczenia bo mi chyba stanelo od wczoraj mam tyle samo?? co jest grane?? RE: MyPaingAds - elock - 05-01-2016 09:16 U mnie nalicza powoli ale nalicza widać już małe zmiany przy zakupie paczek dodatkowe info ze nie ma zwrotu kasy i nie ma gwarancji zysku itp itd widać pracują aby wrócić do formy RE: MyPaingAds - Leos2011 - 05-01-2016 09:46 U mnie też są naliczenia, oczywiście małe ale jednak do przodu. Teraz większość z nas czeka jak na szpilkach by sprawa z PP była pozytywna. RE: MyPaingAds - avrice - 05-01-2016 10:55 Cytat:Update on PayPal Review (Reporting at 4th Jan 2016, 02:00) W skrócie: Są po spotkaniu. Wymienili się uwagami dotyczącymi limitów na koncie PayPal. MPA musi wdrożyć kilka zmian by spełnić wymagania stawiane przez PP, co oznacza, że okres oceny może się zakończyć w przeciągu 24-48 godzin od przedstawienia przez MPA propozycji sprostania wymaganiom. Dalsze info będzie kiedy obmyślą w jaki sposób ustosunkować się do informacji od PP. RE: MyPaingAds - kernst - 05-01-2016 12:08 Wydaje mi się że już dziś wieczór powinno wszystko hulać, chyba że PP jeszcze coś zasugeruje RE: MyPaingAds - WrongWay - 05-01-2016 15:13 Póki co raczej nic nie ruszyło, minimalnie najwyżej Ja żadnej zmiany nie odczułem, pozostaje czekać. Miejmy nadzieję, że teraz naliczenia nie tylko wrócą do stanu sprzed problemami z PP, lecz będą jeszcze wyższe (co notabene jest możliwe, jak teraz wszyscy rzucą się na ad packi jak na świeże bułeczki ) RE: MyPaingAds - skibixd - 05-01-2016 15:27 No ja czekam na odblokowanie pp i rzucam się na paczki, a na pewno nie jestem sam RE: MyPaingAds - Oski001 - 05-01-2016 15:28 (05-01-2016 15:13)WrongWay napisał(a): Póki co raczej nic nie ruszyło, minimalnie najwyżej Ja żadnej zmiany nie odczułem, pozostaje czekać. Miejmy nadzieję, że teraz naliczenia nie tylko wrócą do stanu sprzed problemami z PP, lecz będą jeszcze wyższe (co notabene jest możliwe, jak teraz wszyscy rzucą się na ad packi jak na świeże bułeczki ) Ale też wszyscy zaczną wypłacać. Chyba że admin jakoś to załatwi (np. do 08.01 nie można wypłacać ) RE: MyPaingAds - DamianA - 05-01-2016 15:43 Ja czekam od 6 dni na wypłat z stp, ale to pewnie przez te wszystkie jego ostatnie spotkania. Nic wszystko miejmy nadzieję rozwiąże się pomyślnie z biegiem czasu, nie ma to jak TrafficMonsoon, tam się o takie rzeczy nie muszę martwić i po 15 tys zł sobie wypłacać miesięcznie RE: MyPaingAds - Noozer - 05-01-2016 15:46 (05-01-2016 15:43)DamianA napisał(a): Ja czekam od 6 dni na wypłat z stp, ale to pewnie przez te wszystkie jego ostatnie spotkania. Nic wszystko miejmy nadzieję rozwiąże się pomyślnie z biegiem czasu, nie ma to jak TrafficMonsoon, tam się o takie rzeczy nie muszę martwić i po 15 tys zł sobie wypłacać miesięcznieNie rozumiem po co czekasz od 6 dni jak było jasno powiedziane, że wypłaty będą dopiero po odblokowaniu PayPal |