![]() |
TREESUB.PL - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TREESUB.PL - Oficjalny temat (/Temat-TREESUB-PL-Oficjalny-temat-103412) |
RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - aubemajang - 01-06-2015 22:07 To był serwis ddww potem go komuś sprzedał. RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - karor - 01-06-2015 22:10 HC v1 owszem był ddww. RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - aubemajang - 01-06-2015 22:14 No to może mi się pomylilo z czym innym ale mam rozmowy z ddww na GG jak mi przedstawiał model swoich biznesów które ciely co 2 leada. RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 01-06-2015 22:17 aubemajang napisał(a):Nie ośmieszajcie się, nawet mam rozmowę na GG z ddww czy jak mu tam jak chciał opchnac byłe serwisy które tworzył i prowadzil ze system był ustawiony na cięcie leadow i chodzi o SMS premium kradli na potęgę leady i w regulaminie były stosowne zapisy żeby ominąć to prawnie. Mam nawet rozmowy z osobami które z ddww miały cokolwiek wspólnego i znim współpracowały i które również opisywały praktyki stosowane w jego biznesach. Możecie być wyplacalni ładnie pięknie tylko jedna uwaga dla wszystkich nie zarabiajcie w serwisach z którymi cokolwiek miał do czynienia ddww bo jesteście jebani w dupe. Możecie sie chwalić ze jesteście wyplacalni ale czemu się nie chwalicie oszustwami z cięciem leadow? Ludzie nie zarabiajcie na 4lead i treesub bo oni mogą jedynie czyścić buty karczowi i hotcash jeżeli chodzi o SMS premium. Inna liga. Przykładowo były serwis ddww fires.pl miał system ustawiony na cięcie co 2 leada mam z nim rozmowy na GG na ten temat gdzie sam przedstawia ten proceder i regulamin do niego. Jesteście zalosni.Trochę Pan przesadził, ddww w 4lead nigdy nie używał systemu do cięcia leadów ponieważ sam mogłem to sprawdzic u naszego usługodawcy, jak i w bazie ![]() ![]() ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - aubemajang - 01-06-2015 22:19 Hahahaha mam przedstawić screny z rozmowami z ddww ???? Ty piszesz co piszesz bo cóż innego masz napisać. RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 01-06-2015 22:22 aubemajang napisał(a):Hahahaha mam przedstawić screny z rozmowami z ddww ???? Ty piszesz co piszesz bo cóż innego masz napisać.Nie rozumiem jaki serwis 4lead.pl oraz moja osoba ma związek z przytoczonym przez Pana "systemem cięcia leadów ddww". Jeśli ma jakiekolwiek powiązanie z ww. Prosze o zamieszczenie ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - aubemajang - 01-06-2015 22:24 Dobranoc RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - karor - 01-06-2015 22:27 daj te screeny, jak już zacząłeś to skończ ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 01-06-2015 22:29 aubemajang napisał(a):Szkoda na was czasu ide se pierdolnac whisky bo jak tu żyć w śród takich oszolomow na trzezwo. Bez odbioru szeryfie sprawiedliwosci. Tylko nie dolewaj Coke ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Voldir - 01-06-2015 22:30 Cięcie leadów na Premium ![]() ![]() |