![]() |
Klik za klik + Reputacja! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +--- Wątek: Klik za klik + Reputacja! (/Temat-Klik-za-klik-Reputacja-94273) |
RE: Klik za klik + Reputacja! - Lion94 - 30-01-2025 12:21 Na moim blogu nastąpiły zmiany: - uruchomiłem tryb konserwacji - dodałem jeden serwer proxy (strona internetowa przez proxy) - dodałem kolejny banner reklamowy - zamówiłem jedno darmowe konto hostingowe na stronie: (GoogieHost) i używam go dla strony internetowej: gamingowytv.whf.bz Widok na zmiany: ![]() Proszę obejrzeć mojego bloga - stronę internetową (na razie trwają pracę nad stroną - uruchomiłem tryb konserwacji: GamingowyTV.pl Strona proxy (w trybie konserwacji): gamingowytv.whf.bz ![]() ![]() Proszę o podawanie swoich stron internetowych, reflinków, itd. Reflinki: FaucetCrypto - zarejestruj się, potwierdź email i zarabiaj coiny! ltcautomining.com Platforma BetterStack |