RE: FireSub - ogólna dyskusja - Kiljan - 13-03-2014 17:14
Proszę odświeżyć stronę, wyczyścić ciastka ponieważ zmieniany był system i część osób może widzieć stawkę bazową jaką my otrzymujemy za lead. Jednak wszyscy powinni po przeładowaniu strony mieć już normalne stawki
RE: FireSub - ogólna dyskusja - ado - 13-03-2014 17:17
Już widzę wszystko okej
Możecie nam zdradzić kiedy dodacie nowe programy ?
Minecraft już gotowy ? ^^
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Mikron22 - 13-03-2014 17:56
Mam dobre przeczucie co do tego Minecrafta ;]
Przeczucie mi mówi że będzie subskrypcyjny pogrom
RE: FireSub - ogólna dyskusja - jagan - 13-03-2014 18:41
Pragnę zakomunikować z tego miejsca administracji Firesub iż jestem mile zaskoczony wykonaniem oraz profesjonalnym podejściem do całej strony, pierwszy raz spotykam się z tak wyraziście dopracowaną tego typu stroną (ogólnie serwisem), wszystko dopięte na ostatni guzik, powodzenia we wdrażaniu kolejnych programów w życie! Mam nadzieję że będzie mi się miło z Wami współpracowało!
Jeśli już tu jestem.. zwracam się do Was z następującym pytaniem: wiem tyle, że serwis plasuje się w fazie początkowego rozwoju, lecz jak to wygląda z innej perspektywy? mam na myśli jego gotowość, poprawność zliczania leadów oraz wszelkich "liczników" ? Można ruszać z kopyta z programami które aktualnie oferujecie?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - noker1122 - 13-03-2014 18:47
(13-03-2014 18:41)jagan napisał(a): Pragnę zakomunikować z tego miejsca administracji Firesub iż jestem mile zaskoczony wykonaniem oraz profesjonalnym podejściem do całej strony, pierwszy raz spotykam się z tak wyraziście dopracowaną tego typu stroną (ogólnie serwisem), wszystko dopięte na ostatni guzik, powodzenia we wdrażaniu kolejnych programów w życie! Mam nadzieję że będzie mi się miło z Wami współpracowało!
Jeśli już tu jestem.. zwracam się do Was z następującym pytaniem: wiem tyle, że serwis plasuje się w fazie początkowego rozwoju, lecz jak to wygląda z innej perspektywy? mam na myśli jego gotowość, poprawność zliczania leadów oraz wszelkich "liczników" ? Można ruszać z kopyta z programami które aktualnie oferujecie?
2
RE: FireSub - ogólna dyskusja - ado - 13-03-2014 19:26
Dziś na razie tyle, mam nadzieje, że coś jeszcze wpadnie
Ogółem
RE: FireSub - ogólna dyskusja - aero2 - 13-03-2014 20:39
Też muszę pochwalić stronkę i co ważne system zaliczania leadów bardzo dobrze działający.
W Instanter przy 100 UV jak zwykle nic by nie wpadło, a tu proszę 2 leady z doładowań i myślę że na tym nie koniec na dziś.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Mikron22 - 13-03-2014 20:56
Popieram aero.
Miałem 18 wejść na FireSuba i już lead.
Na Instanterze 110 UV i ani jednego.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Krashai - 13-03-2014 20:58
"Zjada 6zł a w dodatku czekać aż dziesięć minut by pokazało Ci lokalizacje, wszystko okej ale ten czas czekania"
takie coś dostałem. Serio daliście aż 10minut oczekiwania ?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - MartinS - 13-03-2014 21:05
Krashai, kilka/kilkanaście stron wcześniej Damian pisał o tym oczekiwaniu. Nie zawsze pierwsza płatna wiadomość przychodzi od razu. Jeśli user aktywuje usługę i po chwili zobaczy, że nic nie dostał, to automatycznie usunie subskrypcje zanim(prawdopodobnie) przyjdzie mu pierwszy billujący sms przez co nie zaliczy wam leada. Po odczekaniu tych 10min jest większe prawdopodobieństwo, że user zostanie już obciążony a wam wpadnie lead. Wszystko niestety zależy od operatorów i choćby od tego czy dana osoba w chwili zapisania się do subskrypcji ma zasięg..
|