NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - ErgePL - 27-01-2015 23:38 (26-01-2015 20:38)Qwik napisał(a): Zarabiasz tylko na hackach youtube?YouTube (26-01-2015 20:51)Radi98 napisał(a): Strona z hackami, które promujesz na yt czy może download nowych gier, które promujesz na yt ?Powiem tyle, że z YouTube wszystko. Na własnej domenie i hostingu. (27-01-2015 11:42)4Colors napisał(a): Erge ja Ci powiem tak: Zrobiłeś sobie automat i masz z tego niezłe pieniądze. Ale czy nie lepiej byłoby trochę popracować i zwiększyć ten zysk np. 3x ?A wiesz, że tak myślałem dziś tak troszke o tym? Mam 14 zł na PayPalu więc nie wiem czy kupie za to jakąś domene, ew. jakąś przerobie bo mam ich kilka więc coś mógłbym dziś w nocy lub jutro pokminić bo jednak jakby tak te zarobki mnożyć, mnożyć i mnożyć to serio niezły hajs by z tego był. PPI ucichło troszke bo jakieś dwa centy na dzień, a brakuje mi 1,5 centa by wypłacić więc możliwe, że jutro odbuduje PPI, ale najpierw musiałbym iść do domu po startery bo teraz u ciotki jestem (jakieś 10 zamówiłem) by porobić konta na yt, wyebać z 20 filmów na jedno i tylko patrzeć jak kasa rośnie. i tak cały czas o jezu jaki ja jestem głupi, mam domene specjalną do live'ów i gotowe szablony na nie i ogólnie wszystko zayebiście tam wygląda, trzeba dużo popracować to nawet niezły hajs będe kroił. Tak jak ktoś na czacie ktoś pisał, że na wiosne będzie dużo to i jest + z seo popracuje to już w ogóle Także tego... tyle RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - ErgePL - 17-04-2015 18:51 Domeny padły, hosting też... No oprócz jednej więc podpiąłem ją pod jakiś darmowy hosting bo domena ma jeszcze miesiąc ważności, a do tego czasu ją opłace. Będę próbował wyciągnąć jakieś drobniaki od polaków lecąc na PPA oraz PPI, DNS aktywowane w domenie więc teraz wgrać wordpressa, szablon i zrobić oczywiście jakiś projekt w vb. Laptopa mam więc mogę działać Jutro wpis jak mi idzie. @EDIT Ehh, wyszło tak, że hosting był zbyt wolny na uniesienie wordpressa więc znowu muszę czekać na zaktualizowanie dns, tym razem moim hostingiem będzie cba.pl @EDIT2 Stare dns usunięte i te z cba aktywne są już także... RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - 4Colors - 17-04-2015 21:08 Czekam na wpis :3 RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - full2000 - 18-04-2015 16:30 Fajnie że wracasz. Z jakiego serwisu ppi będziesz korzystał? RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - Squall112 - 19-04-2015 12:23 Może byś mi pomentorowal? Kiedyś zarabialem na ppa, w miesiąc 300$ miałem i chciałbym wrócić ale jakoś nie mogę się odnaleźć Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - ErgePL - 19-04-2015 20:37 Nie mentoruje juz, pisze teraz z tableta bo jakies problemy z netem mam. Strona gotowa i pierwszy post na blogu jest. Poki co ppi nie tykam, teraz tylko ppa RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - ErgePL - 20-04-2015 20:42 Okok, internet działa i laptop też bo u cioci teraz jestem. Na razie nagram film działania hacka i go ładnie obrobię. Jutro się przejdę do domu i wezmę startery - będzie hajsik RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - misterzelek - 20-04-2015 21:13 Pod ppa trzeba zaawansowany hack nie ? Bo ppi wystarczy byle gówno w sumie RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - full2000 - 23-04-2015 09:57 (20-04-2015 21:13)misterzelek napisał(a): Pod ppa trzeba zaawansowany hack nie ? Bo ppi wystarczy byle gówno w sumie Nie. Zarówno w ppi jak i w ppa możesz zarabiać na 'fake contencie'. RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - ErgePL - 14-06-2015 22:03 Był kwiecień, a jest czerwiec i ani dolar nie wpadł na konto, teraz mam więcej motywacji i czasu, koniec roku się zbliża, a wakacje to najlepszy okres na zarobienie dużej kwoty z dobrą stroną, niszami i filmami. Strona póki co na darmowym hostingu, 4 posty są i strona zrobiona na perfect! Startery też są, bot do amf też nic tylko działać! Moim celem wakacyjnym jest zarobić 2000zł w ciągu jednego miesiąca i jest to dla mnie kwota którą osiągnę normalnie, jak nie w pierwszym to drugim, a rękę do PPA mam. Bot ponabija pkt. jutro nagram 2-3 filmy i wrzucę je na youtube i będę skakał ze szczęścia bo najbardziej mi tej motywacji brakowało i robię to nie chętnie, ale się przyzwyczaję tak jak kilka miesięcy temu i praca będzie mi sprawiała przyjemność i jak sami widzicie baaardzo ciężko mi się do tego zabrać. ale motywacje z dnia na dzień mam coraz większą i czuję, że już nigdy więcej nie przestane na PPA bo jednak mieć, a nie mieć tych dodatkowo 2000-3000zł miesięcznie to robi różnice w portfelu. Odezwę się dopiero jak coś zarobie bo takie posty nie mają sensu gdy progressu nie widać, także dajcie mi max. tydzień do następnego postu, pozdrawiam wszystkich zarabiających na PPA! |