[Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org (/Temat-Mentor-Zarabiaj-z-Ciamciajem-oficjalny-mentor-Astrocash-org-65508) |
[Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 14-07-2013 12:46 Siadam do emaili mam nadzieje ze pamiętacie o tym ze akceptuje po rozmowie ze mną i opisania swojego doswiadczenia Wysłane z iPada za kasę z Astrocash RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 14-07-2013 17:57 Dziś może być problem z odpowiedziami bo jestem troche zalatany z przeprowadzka, pozdrawiam i dziekuje za wyrozumiałość ;p RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Artiis - 14-07-2013 18:03 Nie ma sprawy, mam nadzieje że o mnie nie zapomnisz RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Norson94 - 16-07-2013 14:15 Ja póki co ciamciaj pytań nie mam ale czekam na potwierdzenie rejestracji . Zobaczę co tam w twoich poradnikach ukryłeś i może wtedy . Odp: RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - mmichal013 - 16-07-2013 16:34 (16-07-2013 14:15)Norson94 napisał(a): Ja póki co ciamciaj pytań nie mam ale czekam na potwierdzenie rejestracji . Zobaczę co tam w twoich poradnikach ukryłeś i może wtedy . A napisałeś do niego ? Inaczej będziesz czekał wieki Wysłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 4 RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Suguru - 16-07-2013 17:24 Mail napisany po rejestracji, czekam na reakcje ^^ Mam nadzieje, ze naprawde wpadnie cos grosza... RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 16-07-2013 17:37 Nigdy nie akceptuje bez rozmowy, jest to wyraznie napisane na blogu. Inaczej rejestracja nie mialaby sensu. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Suguru - 16-07-2013 17:42 Wiem, czytalem. Dlatego czekam na jakas reakcje, odzew. Gdzie moznaby pogadac? Na chacie? Bo maila chyba juz ode mnie odebrales, napisalem tam troche wiecej zdan. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - amo123 - 16-07-2013 22:07 Ciamciaj co jest? Napisałem dwa mejle, jeden 6 dni temu a drugi dziś i na żadnego nie dostałem odpowiedzi RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - mambo - 17-07-2013 08:13 Z mojej strony też poszedł mail Czekam na odpowiedź |