![]() |
Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał (/Temat-Graj-ze-mna-pomoge-pomnozyc-Twoj-kapital-60560) |
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - cpr - 03-12-2012 13:41 Nie martwcie się mi wmawiał Konrad, że przelew może iść nawet 3-4 dni ![]() ![]() ![]() ...i być może byłoby to prawdą gdyby szedł z Hongkong'u. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 03-12-2012 13:44 (03-12-2012 13:41)cpr napisał(a): Nie martwcie się mi wmawiał Konrad, że przelew może iść nawet 3-4 dni poprzez wpłatę pocztową - to się zgodzę czy przekazem na adres zamieszkania ale nigdy w życiu przelewem z konta bankowego na konto bankowe, pomiędzy różnymi bankami do 24 h chyba, że weekend to w najbliższy dzień roboczy pieniądze są na koncie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() on myśli iż ktoś jest tak głupi jak on mądry ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - bodek7654 - 03-12-2012 13:49 czekaj bo to juz sie robi troche pokrecone, kasy nie oddal , mozliwe ze okradal juz tutaj wczesniej i do tego nadal twierdzi ze mu sie nic nie zrobi czyli cwaniak na potege, gdzie ten czlowiek sie chowal ? RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - daniel42na - 03-12-2012 13:50 Wychowanie bezstresowe ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 03-12-2012 13:52 (03-12-2012 13:49)bodek7654 napisał(a): czekaj bo to juz sie robi troche pokrecone, kasy nie oddal , mozliwe ze okradal juz tutaj wczesniej i do tego nadal twierdzi ze mu sie nic nie zrobi czyli cwaniak na potege, gdzie ten czlowiek sie chowal ? oj zrobi zrobi ![]() zawiasy ma gwarantowane za podrobiony dowód przelewu ![]() ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - whysoserious - 03-12-2012 14:07 (03-12-2012 13:49)bodek7654 napisał(a): czekaj bo to juz sie robi troche pokrecone, kasy nie oddal , mozliwe ze okradal juz tutaj wczesniej i do tego nadal twierdzi ze mu sie nic nie zrobi czyli cwaniak na potege, gdzie ten czlowiek sie chowal ? dzwoń czasem ojciec odbiera telefon, możesz spytac o metody wychowawcze myślę, że wasze pieniądze nie pójdą na zmarnowanie a fama głosi, że Konrad już unika spacerów u siebie w okolicy, pewnie boi się, że się zaziębi, pogoda brzydka, a zdrowie najważniejsze RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 03-12-2012 14:22 (03-12-2012 14:07)whysoserious napisał(a):(03-12-2012 13:49)bodek7654 napisał(a): czekaj bo to juz sie robi troche pokrecone, kasy nie oddal , mozliwe ze okradal juz tutaj wczesniej i do tego nadal twierdzi ze mu sie nic nie zrobi czyli cwaniak na potege, gdzie ten czlowiek sie chowal ? a stanowiska ojca w tej sprawie ? broni syna, że to nie prawda czy umywa ręce i olewa sprawę nie biorąc stanowiska żadnego w tej kwestii ? heheheh chodź mówią, że najwięcej wypadków zdarza się w domu więc dziwna ta rezygnacja ze spacerów ![]() ![]() ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - WazzaP - 03-12-2012 14:29 Oczywiście ja też nie dostałem moich pieniążków..A myślałem, że obejdzie się bez Policji.. ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 03-12-2012 14:33 (03-12-2012 14:29)WazzaP napisał(a): Oczywiście ja też nie dostałem moich pieniążków..A myślałem, że obejdzie się bez Policji.. jakoś mnie to nie dziwi ![]() dziwnym by było jak byś je dostał - na twoim miejscu już bym dawno zgłosił wtedy co cpr a nie czekał na jego łaskę w przelewie twoich pieniędzy ale pewnie jego bank ma opóźnienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - UmCyK - 03-12-2012 15:28 Też pieniędzy nie dostałem jak wysłał je w piątek. Tak jak mówisz tomazzi zasypało ich |