Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Panix - 22-12-2013 21:45 1.Metoda zarobku:Obojętnie 2.Serwis: Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Jakieś 300 zł na astrocash i 600 zł na plikach na easysub niestety na illysms nie ma tego i nie mam pomysłu na siebie 4.Twoje wymagania: Byle było widać efekty 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Bierz co chcesz tylko zostaw coś mi Proszę o kontakt PW. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - grzechu125 - 24-12-2013 21:03 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Firecash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? wiem mniej więcej jak to działa 4.Twoje wymagania: Chciałbym się dowiedzieć jak zarobić i co zrobić żeby pobierało dużo osób, jak wybrac nisze i co robic w jej kierunku 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? moge sie razejestrowac z refa i mam kilka kuponów na likemorw (moze sie przyda komuś) kontakt PW lub mail RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - dawid020899 - 25-12-2013 20:41 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA i PPD 2.Serwis: Wszystkie które wypłacają na PayPal. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Doświadczenie słabe , wiem sporo ,nic nie zarobiłem 4.Twoje wymagania: Zarabianie ok. 5$ dziennie. 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Rejestrację z refa , dużą aktywność. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - avers1996 - 25-12-2013 21:15 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Firecash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Małe doświadczenie mniej wiecej wiem co i jak w teorii, ale potrzebna pomoc 4.Twoje wymagania: chciałbym na początku coś zarabiac nie wielkie kwoty i dązyc do duzych. ( jakis 200$ na msc) 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Zarejestruje sie z reflinka, duża aktywność ,szybko sie uczę. Posiadam team vievera jakby co piszcie gg 412625 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - piotrekprorok - 27-12-2013 09:58 1. Metoda zarobku: PPA 2. Serwis: FireCash 3. Doświadczenie: Posiadam małe doświadczenie w uploadzie, dotychczas zarabiałem na subskrypcjach premium (ES, iCharge, Fires) 4. Wymagania: Minimum 25 $ dziennie (wiem, że to potrzebuje czasu, więc wszystko na spokojnie) 5 Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? Przy wymaganiu minimum 25 $ dziennie oferuję 20 % dla mentora (20 $ dla mnie - 5 $ dla mentora) Można stworzyć umowę lub coś, aby każdy był zadowolony, lecz jestem uczciwy co do tego. Proszę o kontakt na PW. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - bmw - 27-12-2013 11:30 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Firecash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Doświadczenie słabe nic nie zarobilem 4.Twoje wymagania: Pomoc od podstaw w PPA,$1 dzienne na początek 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Reflink + % dla mentora Czekam na PW RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Escove - 27-12-2013 19:32 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Każdy który obsługuję wypłatę na konto PayPal 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? -Grafika(nie jestem jakimś pro elo) Poza tym w sieci nie zarobiłem nic! 4.Twoje wymagania: Wytłumaczenie podstaw PPA, kulturalny mentor. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? Zarejestruję się z reflinka oraz dany % pieniędzy Zainteresowanego mentora zapraszam na PW RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - BabciaSamoZlo - 28-12-2013 15:21 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: astrocash.org 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Siedzę w tym od 8 grudnia 2013 roku. Mam maksymalnie 40 wejść dziennie na stronę i 5 wejść w link. 4.Twoje wymagania: Tylko chcę pomocy, porad w kilku kwestiach i to wszystko . 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Np. zarejestruje się na innym serwisie z refa i będę też tam wrzucał pliki. GG: 31674185 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - DeeWave - 28-12-2013 17:37 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Fires.pl i nie tylko 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Nic 4.Twoje wymagania: Chcialbym sie dowiedziec w jaki sposob wypormowac swoje l linki i zdpbyc duzo odslon itp. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Teamspeak albo skype, reflinki RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - manetros - 29-12-2013 11:06 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Jeszcze nie wybrałem 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Doświadczenie mam małe, nie zarobiłem nic jeszcze ale coś tam trochę o tym wiem. 4.Twoje wymagania: Wprowadzenie w tajniki zarabiania w PPA. Jako iż dopiero chcę zacząć zarabiać to mam strasznie mało wiedzy o PPA. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Zarejestrowanie się z twojego ref linku, % dla mentora a resztę proponuj. Kontakt: PW a potem gg |