![]() |
Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. (/Temat-Ppadownload-net-Zarabiaj-Tysiace-Na-Uploadzie-52569) |
RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - goblinX - 08-06-2012 12:23 (08-06-2012 11:55)Mosiek20 napisał(a): Więc proponuje najpierw żeby wszystko ładnie działało, nie było problemow z kodami, z ofertami, punktami i sciaganiem itd. wszystko bedzie hulacjak trzeba = wtedy wprowadzajcie plik administracji i zarabiajcie na tym.Bedzie jak trzeba, to wtedy zasluzenie i z czystym sumieniem mozecie na nas zarabiac O ile wcześniej FC nie zrezygnuje ze "współpracy". Serwis jak najbardziej ok. Wszystko było by ok gdyby nie linki od pijawek z błędnymi kodami (dziecinada), to do tego doszło że oferty nie działają. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - HeniutX - 08-06-2012 12:44 Szpilmen, łatwiej by ci/programiście było tworzyć to wrzucanie plików jeśli CB/FC utworzyło by api do tego ![]() Mam jeszcze pewną sugestię: http://screenshooter.net/6798960/Heniut238 Dlaczego daty są takie rozjechane (1920x1080)? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Mosiek20 - 08-06-2012 14:12 (08-06-2012 12:23)goblinX napisał(a):(08-06-2012 11:55)Mosiek20 napisał(a): Więc proponuje najpierw żeby wszystko ładnie działało, nie było problemow z kodami, z ofertami, punktami i sciaganiem itd. wszystko bedzie hulacjak trzeba = wtedy wprowadzajcie plik administracji i zarabiajcie na tym.Bedzie jak trzeba, to wtedy zasluzenie i z czystym sumieniem mozecie na nas zarabiac Oczywiscie ze serwis jest ok , w pełni popieram i ogólnie fajna sprawa, pomysł. Zobaczymy po weekendzie czy nie bedzie juz tych pustych kodow,mam nadzieje ze je pousuwaja a oferty zaczna dzialac, moze zglosic/poprosic fc i cb o te API jesli nie stanowiloby to dla nich problemu? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 08-06-2012 14:56 Po co tam to API ? nie potrzebne jest, programista już sobie powoli to piszę ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - makos19955 - 08-06-2012 15:13 napisze ktoś które oferty działaja na CashBuzz ?? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 08-06-2012 16:20 To nie koniec serwisu. Parę informacji od FC: - będą nowe darmowe oferty dla Polski. - wypłaty będą realizowane każdemu z ppadownload lecz z miesięcznym opóźnieniem (system NET30) - poprawią API przy ofertach w najbliższym czasi. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - yizer - 08-06-2012 17:56 Zrobiłem 3 oferty pod rząd straciłem 5 zł (starter heyah) nic nie zyskałem, dlaczego? Nieprawidłowy kod ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 08-06-2012 17:58 Zacznijcie zarabiać po weekendzie, kody będą zabezpieczone, oferty na FC i wszystko miód będzie. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - yizer - 08-06-2012 18:01 Dobra wiadomość, czyli przez weekend nic nie zarobie ![]() ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 08-06-2012 21:40 W niedziele zostanie dodana modyfikacja zabezpieczająca przed fake kodami. Polecam poczekać z zarabianiem do niedzieli ! Proszę też usunąć wszystkie swoje linki, ponieważ jak ja to będę robił to mogą Wam przepaść punkty, lepiej aby nie było płaczu. |