Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 03-04-2012 19:47

Witam jak ktoś chce wykupić ode mnie VPN PREMIUM na okres jednego miesiąca poczawszy od dzis to pisac pwSmile
W tym vpn znajduje się 4 szybkie ip francuskie,po 2 z każdego państwa europejskiego ( wyjątek anglia,niemcy,dania i pare innych bo tam jest po 5 w górę) z ameryki ponad 50.
Ip zmieniają się co tydzień na nowe. Za vpn dałem 12-13 dolców a chce go sprzedać za 25zł.
Zainteresowany pisać

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 04-04-2012 08:48

wiecie moze kiedy beda wyplaty?Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 04-04-2012 18:11

chyba zaczeli sprawdzac IP bo mam zablokowane konta i info. Podejrzenie o posiadanie kilku kont, Prosze wysłac skan dowodu osobistego... a było tak pieknie Sad

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - rasiak221 - 04-04-2012 18:31

(04-04-2012 18:11)TwojaMama napisał(a):  chyba zaczeli sprawdzac IP bo mam zablokowane konta i info. Podejrzenie o posiadanie kilku kont, Prosze wysłac skan dowodu osobistego... a było tak pieknie Sad

no nie gadaj że będą dowód osobisty wymagać ;(
nie ;(
a ja teraz wypłatke zleciłem znowu ;( wypłacali już dziś?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - diavolo1991 - 04-04-2012 18:36

Ja jeszcze mam 2 konta aktywne z tego samego ip.Czekają na wypłatę Smile Zobaczymy czy dojdzie ;/ Oby bo tak pięknie się zanosiło smutny

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 04-04-2012 18:38

jakies wyplaty byly dzis, ale ja nie dostalem

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 04-04-2012 18:56

(04-04-2012 18:31)rasiak221 napisał(a):  
(04-04-2012 18:11)TwojaMama napisał(a):  chyba zaczeli sprawdzac IP bo mam zablokowane konta i info. Podejrzenie o posiadanie kilku kont, Prosze wysłac skan dowodu osobistego... a było tak pieknie Sad

nie ;(

za duzo osób uzywa tych samych VPNów pewnie...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - rasiak221 - 04-04-2012 18:58

(04-04-2012 18:56)TwojaMama napisał(a):  
(04-04-2012 18:31)rasiak221 napisał(a):  

nie ;(

za duzo osób uzywa tych samych VPNów pewnie...

chopie Big Grin jakbyś się nie patrzył to vpn nie ma 2 ip, tylko ma zmienne, są 2 sloty przynajmniej u mnie na HMAWink

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 04-04-2012 19:01

to moze u ciebie tak jest. Zobacz z jakiego Ip ci zadania zalicza...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 05-04-2012 00:04

u mnie bana nie ma, nic nie wołają ale wypłaty wiszą już 3 dni

mam nadzieję że jeszcze z 50 euro wyciągnę przynajmniej zanim się ogarną