![]() |
WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" (/Temat-WAZZUB-Perfect-Internet-The-Power-of-We-47398) |
RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - xXxPiciaxXx - 15-07-2012 19:47 zarejestrowałem się z refa autora tematu RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - macgre - 16-07-2012 12:18 (15-07-2012 19:47)xXxPiciaxXx napisał(a): zarejestrowałem się z refa autora tematu dzięki XXX. Na stronie PI w sekcji My profile znajdziesz swoje reflinki. Za każdą osobę 5 leveli w dół masz 1 DealPoint. Wszystkie uzbierane do 1 sierpnia DP będą Twoim DealFactor-em, czyli kwotą punktów które będziesz dostawał co miesiąc, poczawszy od 1 sierpnia. Za DP zrobisz zakupy w sklepie internetowym PI i będziesz mógł wykorzystać je do gier gdzie będzie szansa wygrania 1 mln $. I nie zapomnij o prizemania.net . Co 15 minut zwycięzca ![]() RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - xXxPiciaxXx - 16-07-2012 12:50 chyba trochę się spóźniłem, do 1 sierpnia ciężko będzie uzbierać tylu chętnych na zarejestrowania z refa żeby potem mieć jakąś konkretniejszą sumke tych DP, a co do Prizemani, to wygrał już coś ktoś z tego forum? przy przewidywanej liczbie zarejestrowanych do końca 2012 jaką napisałeś w 1 poscie czyli 100 000 000 to jest bardzo mały % że wypadnie akurat na mnie - ale zawsze można spróbować RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - macgre - 16-07-2012 13:21 (16-07-2012 12:50)xXxPiciaxXx napisał(a): chyba trochę się spóźniłem, do 1 sierpnia ciężko będzie uzbierać tylu chętnych na zarejestrowania z refa żeby potem mieć jakąś konkretniejszą sumke tych DP, a co do Prizemani, to wygrał już coś ktoś z tego forum? przy przewidywanej liczbie zarejestrowanych do końca 2012 jaką napisałeś w 1 poscie czyli 100 000 000 to jest bardzo mały % że wypadnie akurat na mnie - ale zawsze można spróbować lepiej późno niż....później ![]() Prizemania daje szansę na wygranie nagrody co 15 minut. Trzeba ją tylko w ciągu godziny potwierdzić jeśli jesteście wylosowani ( ja nie mogę ![]() Teraz jest około 4 miliony kont. Prawdopodobieństwo wygranej 5 w totku to 1 do 1 906 884 . W prizemanii masz jackpota wartego już podand 1000$ czyli wartośc mniej więcej ta sama co 5 -ki w totku (wiem że jest różna-uśredniam). Jeśli jesteś w stanie chociaż 5 razy dziennie sprawdzić (godzinne odstępy czasowe)) czy nie wygrałeś jackpota to Twoje dzienne prawdopodobieństwo wynosi 1 do 800 000. A nic nie płacisz i dodatkowo są inne nagrody. Z każdym dniem, jeśli nie wylosujesz nic wcześniej (dostaniesz maila ze nie potwierdziłeś wygranej) Twoje łączne prawdopodobienstwo wygranej rośnie. Od 1 sierpnia stronka startowa perfectinter.net bedzie o wiele atrakcyjniejsza niż teraz dlatego będzie częściej używana, więc jeśli będziesz zaglądał do prizamanii to masz większą szansę że nie przegapisz wygranej. Oczywiście będzie więcej bardziej wartościowych nagród docelowo ![]() RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - xXxPiciaxXx - 16-07-2012 13:27 A czy nagrody są losowane spośród wszystkich użytkowników czy tylko tych którzy aktualnie siedzą na prizemani ? RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - macgre - 17-07-2012 13:20 Sprośród wszystkich. A zostało ich już niewiele ponad 3 mln. Reszta to oszuści którzy są kasowani za bazy razem z tysiącami fake kont. Zapytacie pewnie jak te konta są rozpoznawane? ![]() ![]() ![]() Tak więc nie dziwić się proszę jak Wam $factor się zmniejsza bo operacja usuwania cały czas trwa i jeszcze się nie skończyła. I kto uczciwie pracował nad promocją linka ten będzie miał teraz duzo wyższą stwkę za jednen $Factor. Po więcej info zapraszam na czat WAZZUB Community (http://www.wazzub.com) w godzinach od 22:00 do 23:00. Jak ktoś jest PSM to lepiej nie przegapić aktualności. RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - macgre - 19-07-2012 10:56 18.07.2012 Start PI University - tylko dla PSM. Witam serdecznie. Dziś w nocy odbyła się telekonferncja dla członków PSM na której oficjalnie ruszył nasz PI University. Nie wszystkie informacje są przeznaczone do publicznej wiadomości dlatego czym jest PI University i po co został stworzony mogę przekazać Wam - członkom PSM, bezpośrednio na czacie WAZZUB Community dziś wieczorem ( między 22:00 a 23:00 ) lub w specjalnie utworzonej grupie Skype gdzie wstęp mają tylko członkowie PSM. Dołączyć do grupy na skype może każdy członek PSM. Proszę tylko wysłać mi poprzez skype wiadomość z aktualnym hasłem do VIP Roomu, które znajdziecie w swoich profilach na PI. Dodam jeszcze, że ta grupa pełni częściowo rolę bloga z ograniczonym dostępem, gdzie członkowie PSM mogą w każdej chwili sprawdzić ważne dla nich nowe lub starsze informacje oraz poznać pozostałe osoby z Polski biorące udział w projekcie. Mój skype ID: gmac747 Dodatkowo proszę wszystkich polskich członków PSM o przesłanie mi na e-mail wiadomości z powyższym hasłem ( VIP Room password) . Dzięki temu będziecie pewni, że nie ominie Was żadna ważna informacja. Zwłaszcza o terminie naszej pierwszej telekonferencji-szkoleniu w języku polskim, która odbędzie się już niebawem. Mój adres e-mail: [email protected] lub [email protected]. Pozdrawiam! Grzegorz WAZZUB/PI Polska Manager RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - macgre - 25-07-2012 15:02 Witam wszystkich członków PI/WAZZUB Mam kilka ważnych informacji. DOTYCZY TYLKO PSM I. Informuję i przypominam o naszej pierwszej telekonferencji w języku polskim, która odbędzie się dzisiaj o godzinie 19:00 naszego czasu. Temat: Szkolenie w ramach PI University (webinar Oscara Morrella - po polsku) Link do telekonferencji to : http://login.meetcheap.com/conference,51137845,private Hasło: to samo, które każdy z Was ma w swoim profilu na PI dotyczące PI University ( PI University Password ) Krótka instrukcja: 1. Otwórz link podany powyżej 2. W pierwszym polu od góry wpisz swoje Imię i Nazwisko ( lub nick z czatu) 3. W drugim polu wpisz wymyślone przez siebie hasło które później system zapamięta (przyda się na kolejne webinary) 4. W trzecim polu wpisz hasło ze swojego profilu na PI ( PI University Password ) 5. W lewym dolnym rogu powinien widnieć napis: NIE JESTEM MODERATOR (EM) 6. Klikamy OK. Proszę o przekazanie tej informacji swoim pierwszym generacjom. Dziękuję i do zobaczenia na telekonferencji! II. Każdy członek PSM ma już udostępniony eKurs w ramach PI University 1. Zaloguj się do swojego profilu na PI 2. Po lewej, w czerwonej ramce, kliknij link PI University. 3. Na stronie która się wyświetli kliknij zielone pole u dołu (YES,.....) 4. Na kolejnej stronie, na samym dole znajdziesz link click here 5. Po jego wybraniu wybierz polską wersję językową ( będzie dziś wieczorem) 6. Przeczytaj dokładnie (4 strony) 7. Czekaj na dalszy ciąg kursu. Napisz do mnie maila z hasłem, wpiszę Cię na listę polskich PSM. Ps. Dokładną instrukcję zamieszczam w załączniku do tej wiadomości/posta. DOTYCZY WSZYSTKICH CZŁONKÓW PI/WAZZUB I. Proszę o dodanie adresów e-mail: [email protected] oraz [email protected] do Waszych kontaktów w skrzynce mailowej/do białej listy/oznaczenie jako nie spam. PI Inc.wysłał już do niektórych PSM News Letter i zacznie go wysyłać do wszystkich członków. Nie chcecie przegapić tego bo to dobre i ważne informacje. Przekażcie tę wiadomość swoim pierwszym generacjom tak aby i oni mieli na bieżąco informacje. -- Regards/Pozdrawiam Grzegorz Maciocha PI/WAZZUB Poland Manager [email protected] http://www.wazzub-polska.com http://www.perfectinter.net Skype ID : gmac747 GG: 1870523 RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - macgre - 31-07-2012 13:05 31.07.2012 II Telekonferencja w języku polskim - tylko dla PSM Witam serdecznie! Wszyscy członkowie PSM mają już w swoich profilach link do formularza egzaminu PI University. Powinien być w języku polskim. Proszę uważnie go wypełnić. Wszystkie informacje potrzebne do zdania egzaminu są w treści eKursu na PI University, który także jest dostępny w języku polskim. Zapraszam wszystkich polskich PSM na telekonferencję w ramach PI University, która odbędzie się dzisiaj 31.07 o godz. 22:00 naszego czasu. Link to telekonferencji: http://www.gvolive.com/conference,51137845,private Hasło: to samo, które jest do PI University (PI University Password) Temat: eKurs oraz egzamin PI University Po telekonferencji spotykamy się na czacie WAZZUB Community w pokoju VIP Poland. Do zobaczenia wieczorem Pozdrawiam Grzegorz Maciocha PI/WAZZUB Poland Manager [email protected] http://www.wazzub-polska.com http://www.perfectinter.net Skype ID : gmac747 GG: 1870523 RE: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - AresxXx - 31-07-2012 13:12 Ok, gdzie wasze wypłaty? |