Ogólnie o ShareCash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: Ogólnie o ShareCash (/Temat-Ogolnie-o-ShareCash-17658) |
RE: Ogólnie o ShareCash - lebshot - 11-11-2011 23:02 Ja od ponad 2-3 dni mam trzy filmiki na głównej, z linkiem do mojego bloga a na blogu brak linka do pobrania mojej niszy. I dziwiłem się ciągle czemu nawet jedno pobranie nie wpada ^.^ RE: Ogólnie o ShareCash - rasta - 16-11-2011 17:13 Cześć, Mam pytanie czy można założyć drugie konto na Sharecashu? Wysyłałem dużo emaili z prośbami o przypomnienie hasła oraz powiadomiłem ich o tym, ale otrzymałem jedynie wiadomość, że moje konto zostało aktywowane. Czy będą póżniej z tego jakieś konsekwencje w stylu "double account" a za tym idzie brak wypłat ?. RE: Ogólnie o ShareCash - Karpik - 16-11-2011 18:14 mozesz. RE: Ogólnie o ShareCash - Magnus - 19-11-2011 17:16 (16-11-2011 17:13)rasta napisał(a): Cześć, Załóż nie powinno być problemów. RE: Ogólnie o ShareCash - Maxwello - 20-11-2011 00:29 Mam pytanie. Jeżeli ta sama osoba ściągnie kilka razy ten sam plik (tudzież ta sama osoba 10 różnych plików od nas), to za każdy nalicza kase? Chodzi mi o to czy hipotytetycznie, jesli ktoś miałby kumpla w USA i umówiłby się z nim, zeby ciagle od niego sciagał codziennie, to czy to by przeszło? Jak to jest? RE: Ogólnie o ShareCash - adrick1197 - 20-11-2011 07:59 powinno przejsc ale bez przesady RE: Ogólnie o ShareCash - Maxwello - 20-11-2011 09:42 w takim razie np. amerykanie mogliby sobie tak zarabiać sciagajac od siebie nawzajem wśród znajomych? dobrze rozumiem? gdzie tu jest haczyk? RE: Ogólnie o ShareCash - haggard - 20-11-2011 09:51 Yyy aby pobrać plik musisz wykonać jakąś ofertę, z reguły płatną ;0 A jak ktoś pobierze twój plik, to otrzymujesz jakiś % tej kasy, więc nie jest opłacalne pobieranie sobie, chyba że są jakieś darmowe oferty. RE: Ogólnie o ShareCash - Bolt - 20-11-2011 10:15 No i sharecash też nie jest głupi, zauważą że oferty niektóre nie były zaliczone i dojdą do sedna sprawy gdzie panu kowalskiemu pobierał non-stop pan nowak, przez co SC nie dostanie kasy a co za tym idzie ty dostaniesz co najwyżej bana więc jak już to ostrożnie, raz np 3 pliki pobrać, potem w ogóle, potem 2, ale kokosów z tego mieć nie będziesz, nie wiem czy 20$ na miesiąc w ten sposób by nie było zbyt podejrzanie RE: Ogólnie o ShareCash - Maxwello - 20-11-2011 11:59 haggard: chodzi mi o darmowe oferty np. na terenie USA. Bolt: W takim razie, jeśli ktoś wrzuciłby jakiś filmik, program itp. podzielony na 20 części - a co za tym idzie - ktoś musiałby te 20 plików ściągnąć, żeby mieć całość. Może też mieć 20 e-booków i ktoś ściągnie sobie wszystkie. To też będzie podejrzane? P.S. Pytam hipotetycznie, bo dziwi mnie, że amerykanie tak nie kombinują z darmowymi ofertami. Chyba, że to robią |