Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - war43 - 01-07-2016 01:59 (30-06-2016 22:21)xdax1 napisał(a):Cytat: - Wypozycjonowanie automatycznej strony, która będzie przynosić 45 zł dziennego zarobku i przekazanie jej w ręce przyjaciela :huhTe 45 zł dziennego zarobku to z czego? Co na stronie będzie "generować" ten zarobek? Z tego co się orientuję, to Skracanie + PPI (chyba, że Vasaki coś zmieniał, jestem zbyt leniwy, żeby sprawdzić ) RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 01-07-2016 11:05 Nie będzie a generuje popupy, ppi, shorty RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - war43 - 01-07-2016 11:33 WoW, dzięki tym punktom z OtoHits testowo zarobiłem całe... 0,0045$ Nie wiem czemu z 1000 wejść zaliczyło mi 10 - pozostałych ptp w ogóle nie widzi. (Wstawiłem na FB post z linkiem i jako Referer podałem link do posta) Ale jeszcze takie pytanie: Przyjmijmy, że mam stronę na której umieszczam reklamy (np. bannery). Czy jeśli poślę na Nią traffic z OtoHits, ustawiając kilkanaście różnych refererów i 2-4 kliknięcia na stronie, to ruch będzie wyglądał naturalnie, czy raczej to nie przejdzie? RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Bazyl - 01-07-2016 11:51 Pokaż tam nam jakieś ładne dnióweczki Ale i tak dobrze się rozkręcasz, oby nie stać w miejscu ( jak niektórzyXD ) i brnąć do przodu. RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - stuudenciok - 01-07-2016 12:33 Nie wiecie jak z przesłaniem wejść z otohits na filmy dailymotion? Banują czy da radę na tym pociągnąć? vasaki, świetny dziennik! Powodzenia RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 01-07-2016 17:56 Up Mi i bez tego daymimotion zbanowal konto, 100% regularny traffic z google i social media filmik autorski itp. Promowany na stronie z informacjami o grach itp. (pod spodem ppi ) Ban po zdobyciu 99$ ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Klin - 02-07-2016 13:12 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |