![]() |
Dziennik zarobkowy by rekki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik zarobkowy by rekki (/Temat-Dziennik-zarobkowy-by-rekki-110698) |
RE: Dziennik zarobkowy by rekki - radek0389 - 14-11-2016 11:30 (13-11-2016 23:09)rekki napisał(a): Kolejny kupon trafiony! Skuteczność bardzo dobra - 80% (4 na 5) jak na laika w temacie bukmacherki. @[rekki] W tej promocji obrotu musisz dokonać w postaci 3Xkwota bonu, skoro bon był na kwotę ~30zł, to obrót łączny aby uwolnić pieniądze to ~90zł. Nie musisz stawiać za każdym razem całej wygranej, ryzykując wyzerowanie konta ![]() Po zalogowaniu wejdź w górnym menu w "Zarządzanie kontem", ukazać ci się powinno zestawienie "Dostępne środku", masz tam podział na "środki" i "środki z bonu", jeśli masz kasę po stronie "środki", to znaczy że obrót już zrobiłeś i może wypłacać kasę. Jeśli jednak nadal pieniądze masz po stronie "środki z bonu", to jeszcze obrotu trochę brakuje. Wtedy kliknij poniżej w "aktywny bon xxxx-xxxx-xxxx-xxxx", tam pojawi ci się kwota jaka pozostała do wymaganego obrotu. Tak więc ostatniego kuponu nie musisz stawiać za całość wygranej, bądź już wcale nie musisz stawiać, sprawdź na swoim koncie ![]() RE: Dziennik zarobkowy by rekki - rekki - 14-11-2016 12:17 (14-11-2016 11:30)radek0389 napisał(a):(13-11-2016 23:09)rekki napisał(a): Kolejny kupon trafiony! Skuteczność bardzo dobra - 80% (4 na 5) jak na laika w temacie bukmacherki. To szkoda, ze nie wiedziałem o tym wcześniej, bo postawiłem całość i niestety jeden mecz mi nie wszedł ![]() ![]() RE: Dziennik zarobkowy by rekki - rekki - 14-11-2016 23:14 Dzień 28: Dzisiaj leniwy dzień, bez pracy przed monitorem. Postawiłem 2 kupony w Betssonie (bez ryzyka), ale niestety Polska zawiodła i zakończyło się na zwrocie sianka. Cel na dzisiaj: 114zł/25zł Cel: 944zł/1000zł Pozostało do zebrania: 56zł Średnia dniówka: 34zł/25zł RE: Dziennik zarobkowy by rekki - rekki - 20-11-2016 22:28 Dzień 29, 30, 31, 32, 33, 34: Kolejne dni pracy nad sobą, dużo roboty na studiach, siłka = malutko czasu na zmagania z e-biznesem. Mam super pomysły na zarobek, ale brakuje mi miejsc do promowania ich.. Dotychczasowe metody nie wypalają, a innych niestety póki co brak. Cel na dzisiaj: 56,5zł/150zł Cel: 1000,5zł/1000zł CEL ZREALIZOWANY! Tak więc nadszedł ten dzień - kolejny cel (o ile się nie mylę - 4) zostaje zrealizowany! Co prawda w dużo gorszym "stylu", niż ostatnie cele, gdzie takie kwoty osiągałem w kilka dni, ale zawsze jakiś tak dodatkowy grosz wpadł, być może zmotywuje mnie osiągnięcie tego celu do dalszego działania. W następnych dniach, o ile pozwoli mi na to czas, będę kombinować z promocją swoich nisz. Mam nadzieję, że się uda ![]() ![]() RE: Dziennik zarobkowy by rekki - rekki - 27-07-2017 15:41 Nadszedł dzień, w którym po raz kolejny spróbuję reaktywować nieco swój dziennik zarobkowy, może tym razem uda mi się wytrwać w prowadzeniu go trochę dłużej, niż ostatnio. Kilka informacji dotyczących ostatniego okresu nieobecności - udało mi się zaliczyć 1 rok na studiach, kierunek dość trudny i bardzo czasochłonny, stąd praktycznie brak mojej aktywności na forum. Co do zarobków, po za kilkoma wygranymi na bukmacherce i drobnymi zarobkami z refów, praktycznie nic nie wpadało z internetu, teraz postaram się to zmienić ![]() Aktualnie nie robię w swoim życiu nic ![]() Droga powrotu do internetowych zarobków: Co zrobiłem w ciągu ostatnich kilku dni? - stworzyłem trochę kont emailowych, będą mi potrzebne do różnego rodzaju rzeczy - stworzenie około 40 fake kont na FB, jeszcze nie wiem do czego będą używane, ale powinny się przydać - codzienne klikanie w zarabiaczach, aby każdy dzień przynosił jakieś drobne (średnio 5-8zł dziennie ![]() - zacząłem czytać książkę związaną z finansami i motywacją, póki co jestem jakoś w 1/4 całości - zakupiłem hosting, wgrałem WP i fajny edytor do tworzenia stron - zacząłem wypisywać kilka dziennych zadań w aplikacji na telefonie, póki co praktycznie wszystkie cele były realizowane w ciągu danego dnia Co planuję zrobić: Planów jest sporo, aczkolwiek na ten moment jeszcze nie wiem dokładnie co i jak, wszystko muszę jakoś w miarę uporządkować. Na pewno chcę skończyć czytanie tej książki, być może ona mnie trochę nakieruje na jakieś działania. Chcę stworzyć trochę kont na gmailu oraz zrobić coś z tymi kontami na FB. Postaram się w miarę regularnie coś tutaj wrzucać, jakieś postępy czy wykonane działania. Wiem, tekst napisany trochę mało zgrabnie, ale jestem jeszcze trochę zaspany ![]() ![]() RE: Dziennik zarobkowy by rekki - rekki - 28-07-2017 14:15 Wczorajszy dzień, zw względu na przykrą sytuację w "rlu" (już wyjaśnione :huh ![]() ![]() Jeśli ktoś ma jakieś patenty na zakładanie gmail'i to możecie pisać w tym temacie ;D RE: Dziennik zarobkowy by rekki - Kamil202 - 28-07-2017 14:40 dobry dziennik ![]() RE: Dziennik zarobkowy by rekki - wrzochal11 - 28-07-2017 16:04 Cóż, życzę powodzenia ![]() To w jaką branże ruszasz, udało się już ustalić? Byleby z tym czytaniem nie przesadzić, też kiedyś tylko czytałem i tak z ponad pół roku mi przeleciało, a prawda jest taka, że 1h praktyki jest więcej warta niż 1000h teorii ![]() RE: Dziennik zarobkowy by rekki - rekki - 28-07-2017 21:50 (28-07-2017 14:40)Kamil202 napisał(a): dobry dziennikDzięki ![]() ![]() (28-07-2017 16:04)wrzochal11 napisał(a): Cóż, życzę powodzenia Myślę, że wszystkiego po trochę. 80% moich dotychczasowych zarobków było z subów, więc myślę, że na pewno do tego wrócę. Mam też pomysły na skracanie i 2 inne opcje zarobkowe, których póki co nie zdradzę. W między czasie zapewne będę się "bawić" w klikanie w serwisach typu mypay, zarabiacze czy likeplus. Z czytaniem to bez obaw ![]() ![]() RE: Dziennik zarobkowy by rekki - rekki - 31-07-2017 14:02 Ostatnie kilka dni było mało produktywne jeśli chodzi o zarabianie w sieci. Byłem na nocce w robocie (u znajomego), następnie odsypianie i dzień stracony. W internecie udało mi się zarobić w tym czasie około 50zł w serwisie zarabiacze oraz uzupełnić kilka kont FB. W dniu dzisiejszym będę kończyć robienie akcji w wyżej wymienionym serwisie, a jeśli starczy czasu, to zajmę się też kolejnymi kontami. |