Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL (/Temat-Duze-pieniadze-malo-pracy-Trafficmonsoon-PaidVerts-MTV-by-Miko93PL-107247) |
RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - czarnykarol - 01-09-2015 08:55 Hajsik za rejestracje i cash linki się zgadza Dostałem również dużo poradników, polecam! RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - konrad123456789 - 01-09-2015 09:23 Pieniążki za konkurs dostałem, poradniki też. Polecam jak najbardziej. RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - dandun1 - 01-09-2015 10:41 Skorzystam z reffa, nie mam zamiaru inwestować RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 02-09-2015 17:26 Dziś przedstawię Wam swoje wyniki w programach w których działam. Trafficmonsoon
Pierwszą rzeczą jaką chciałbym się pochwalić jest posiadanie ponad 55 zarejestrowanych poleconych. Większość osób dołączyła do mojej grupy tylko w ostatnim czasie. Pochwalić się mogę także ilością AdPack którą posiadam. Jest to już 272 aktywnych paczek. Jak już może pisałem planuje do końca września zwiększyć ich ilość do 350. Wiele osób pyta mnie ile włożyłem w program więc może napiszę raz jeszcze, zainwestowałem $1500 w marcu. CEL W TRAFFICMONSOON - Do końca roku planuje mieć do 515 aktywnych paczek i zarabiać co miesiąc 15 000 zł. ADBROOK Wiele osób pisało, że po odłączeniu PayPala program padnie, naliczenia znacznie spadną a tu co ? Wielcy znawcy chyba znów się pomylili Jestem bardzo zadowolony z tego co udało mi się już osiągnąć w Adbrook, mianowicie posiadam 66 aktywnych paczek i ponad 40 poleconych. Wszystko w 3 miesiące i inwestycją $100. W czym tkwi sukces tego programu ? Ciężko powiedzieć, mnie osobiście bardzo podoba się szata graficzna może jest to nieco dziwne ale jest ona na tyle ładna, że to ona sama przyciąga nowych użytkowników ( przynajmniej moim zdaniem ). Administratorzy ciągle udoskonalają program, posiada on także parę ciekawych rozwiązań. Jeśli uda się ponownie przywrócić PayPal prawdopodobnie strona na tym zyska, jest to najwiarygodniejszy i najprzyjemniejszy procesor płatniczy ( przynajmniej dla mnie ). CEL W ADBROOK - Osiągnąć 100 aktywnych paczek i wypłacać część zysków pozostając na poziomie 100 paczek. MPA
Jak pisałem ostatnio bardzo ciekawy program, jeśli kogoś nie stać na inwestycje w TM proponuje tutaj zainwestować, program posiada PayPal co jest dla mnie dużym plusem. Program działa od marca tego roku, posiada już prawie 35 000 użytkowników i wypłacił $933.000 Moja inwestycja w program to $650, obecnie posiadam ponad 272 paczek, 100 w 1 poziomie, 100 w 2 poziomie i 72 w 3 poziomie. Nagrałem dzisiaj także filmik o programie na który serdecznie zapraszam https://www.youtube.com/watch?v=Wf2TY9YpE6A Zmieniłem nazwę kanału, oraz zrobiłem intro z którego jestem bardzo zadowolony RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 07-09-2015 11:40 Witam wszystkich bardzo serdecznie, chciałem dodać ten wpis nieco wcześniej ale nie udało mi się zabrać laptopa ze sobą do hotelu na spotkanie z Charles. EVENT
Długo zastanawiałem się co będzie omawiane na spotkaniu oraz czego nowego mogę się dowiedzieć. Spotkanie przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Warto dodać, że spotkanie miało miejsce w hotelu Hilton w Warszawie, wszystkie osoby które uczestniczył w spotkaniu mogły napić się kawy, herbaty, wody oraz zjeść jedną z wielu przystawek, przekąsek. Na spotkaniu stawiło się około 200 osób, mimo tego że prowadzone były listy obecności i mówione, że nikt z poza tej listy nie wejdzie raczej tak nie było. Nikt nie pytał się o moje imię i nazwisko oraz nie sprawdzał czy jestem na wypełnianej dwukrotnie wcześniej liście. Całe spotkanie ruszyło parę minut po godzinie 18:00, parę słów na wstępie powiedział Pan Piotr a następnie mikrofon przejął Charles. Mimo tego, że spotkanie trwało prawie 4 godziny, właściciel programu mówił może około 30 -40 minut. Odniosłem wrażenie, że jest on bardzo miłym, sympatycznym i uczciwym człowiekiem. Można powiedzieć, że całe spotkanie prowadził jego przyjaciel a także jeden z liderów Immy. Dla osób które niewiedzą jest to osoba, która posiada największą ilość aktywnych AdPack a także osobą która najwięcej zarobiła z programu ( może oprócz samego właściciela ) Tak przedstawia się jego konto w TM SZOK ! ! ! Z samych prowizji zarobił on ponad 800.000 zł. Na samym początku wydarzenia pokazał Nam on swój stan konta na TM, po 2 godzinach niczego robienia ( prowadził tylko konferencje ) zarobił $2.000. Immy powiedział wiele ciekawych rzeczy nie tyle o programie co o sposobie polecania, promowania a także pozyskiwania nowych osób. Jak sam mówił w marketingu sieciowym działa już ponad 5 lat, sam odniosłem wrażenie, że jest bardzo mądrym człowiekiem mówił ciekawie i na temat Kolejną ważną rzeczą jaką się dowiedziałem jest stan sald na procesorach firmy. Łączna kwota pieniędzy ze wszystkich 3 procesorów wynosi ponad $8,500,000 ! Omawiany był także ranking Alexa a dokładnie jak ważne jest aby być jak na najniższej pozycji. Niedawno pisałem, że TM jest już w 1000 najpopularniejszą stroną świata. Szybko się to zmieniło i jest już Kwestią czasu jest jak tylko TM stanie się jedną z 500 najpopularniejszych stron na świecie. Poruszony był także temat kolejnego spotkania a raczej serii spotkań w Polsce. W przyszłości mają one odbywać się co miesiąc a następnie co tydzień. Myślę, że Trafficmonsoon dzięki takiemu zagraniu dużo by zyskał. Myślę, że to już wszystko być może o czymś zapomniałem może dopisze coś później, jeśli macie jakieś pytania piszcie śmiało w komentarzach na PW lub na gg - 52793472. Dla osób które chciałyby dołączyć do programu proszę reff - https://trafficmonsoon.com/?ref=piksomax Do usłyszenia EDIT
Kolejna tygodniówka, tym razem $520 czyli około 1970 zł Cel 9000 zł zobaczymy jak pójdzie RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Darven - 08-09-2015 09:29 Kurde, jakbym miał hajs to też bym w to wszedł RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - czarnykarol - 08-09-2015 10:15 (08-09-2015 09:29)Darven napisał(a): Kurde, jakbym miał hajs to też bym w to wszedł mozesz wejsc bez kasy klikajac cashlinki, do 0.20$ dziennie RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Zaperr44 - 08-09-2015 10:43 18 tyś zł dniówki Co on robi z tą kasą RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Athemis - 08-09-2015 11:03 (08-09-2015 10:43)Zaperr44 napisał(a): Co on robi z tą kasąPewnie wydaje Jest sens wchodzić w program jeśli narazie nie mam kasy na inwestycję? RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 08-09-2015 11:14 Cytat:Jest sens wchodzić w program jeśli narazie nie mam kasy na inwestycję? Jest jak najbardziej, napisz na PW lub na gg 52793472 |