Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720)

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 11-09-2014 17:29

Weź pod uwagę, że są to analizy/spekulacje a nie sygnały, więc jest spora różnica. Dlatego też również nie określamy dokładnej godziny Wink

Ja postawiłem, do tej 15 jako inwestor i brałem co innego jeszcze pod uwagę Smile

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - malpa2 - 11-09-2014 17:41

Ok rozumiem. Ale dziś wystrzeliło ponad 138.300 i wyżej, aż się zdziwiłem. Nawet 138.502 chyba widziałem, szok.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 12-09-2014 17:25

Dziś na razie bez żadnych inwestycji. Zobaczymy do 20, czy coś się natrafi Smile

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 12-09-2014 21:10

Coraz mniej czasu na inwestycje. Ale dziś miałem okazję przetestować pewną strategię, znalezioną przypadkiem. Na razie nie będę wymieniał szczegółów co to za strategia, bo nie wiadomo czy przejdzie pozytywne testy naszych analityków z binary24.pl. Mogę jedynie ujawnić, że opiera się ona o interwały 15M (choć jest ponoć możliwość na inne, ale nie miałem okazji spróbować) Z racji tego, że wieczorem miałem do wyboru tylko opcje 10 minutowe, a MT4 ustawiony był na M15 to już zaryzykowałem. Czy się opłacało? Dostajemy sygnał w którą stronę zainwestować, z tym że niepokoi mnie fakt, że sygnałów jest dość mało na dzień + często oscylują przy tej samej granicy. Poniedziałek albo wtorek przetestuje ją znowu.

Ciągle pytacie mnie o sygnały, ale jeszcze nie teraz. Muszę poczekać te 2/3 miesiące, może wtedy podejmę konkretną decyzje. Jak na razie to jestem na nie chcę brać odpowiedzialności, bo presja jest spora.

otwarte pozycje: 3
trafne: 2
nietrafne: 1

zarobione: 131 euro Huh

screen z inwestycji:
[Obrazek: bdswiss.jpg]

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - sbgorka - 12-09-2014 21:19

A moze wystrczy czyste PA i rysowanie "tego co widze i jest" se tl i przygotowanie sie dzien wczesniej z okresleniem waznych sr na dany dzien? Zlalem strategie i korzytam z tego co widze i "Glowy" i sa efekty. Sa bledy ale z dnia na dzien analizijac wejscia trafne i nie trafne mam lepsze wnioski niz czekajac na sygnalSmile

Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 13-09-2014 13:23

Mówilem Gorka ze PA jest najlepsze Big Grin

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - sbgorka - 13-09-2014 21:36

No to kiedy gramy to PA na ral

RealSmile

Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 14-09-2014 19:21

Hmm najlepiej jak najszybciej Big Grin

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - sbgorka - 14-09-2014 19:26

HahahSmile ja czekam na weryfikacje dok. Na 24oprion i startujeSmile

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 15-09-2014 10:11

(13-09-2014 21:36)sbgorka napisał(a):  No to kiedy gramy to PA na ral

RealSmile

(14-09-2014 19:21)Xkr napisał(a):  Hmm najlepiej jak najszybciej Big Grin

W takim razie stwórzcie dzienniki, zobaczymy jakie macie wyniki Wink Może się do Was przyłącze.