![]() |
NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - Xeosnar - 25-01-2015 05:08 przeczytałem dziennik od początku, post po poście... ![]() RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - full2000 - 25-01-2015 11:34 Erge wracaj ![]() RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - misterzelek - 25-01-2015 12:35 Polecasz bardziej pod czy psa powodzenia Ppi Czy Ppa RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - ErgePL - 26-01-2015 13:01 Jak ja sram jak widze pieniądze które właśnie mam na fc ![]() Na chuy pracować skoro taki hajs sam leci? ![]() Znowu sie zrobiło to co pare miesięcy temu czyli wyjebka na wszystko i hajs leci. Może dziś pokombinuje coś - laptopa mam i wczoraj kupiłem telefon, Xperie U bo SGS II też za hajs z neta sie spierydolił i teraz lece na starym LG L3 bo jakoś trzeba dzwonić. Chyba wróce do tego, nie wiem. Dziś wieczorem odezwe sie w sprawie dziennika! RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - misterzelek - 26-01-2015 14:32 Odpowiesz pls ![]() RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - kociamber - 26-01-2015 20:36 sądząc po wypowiedzi raczej tylko PPA ![]() Mówi że robi kupkę jak widzi ile hajsów ma z FC. A FC to FireCash. A FireCash to PPA. A PPA to Pay Per Action. A Pay Per Action to płatność za wykonanie zadania(akcji). A wykonanie płatnych zadań przez kogoś to hajs dla Ciebie. A hajs dla ciebie z FC powoduje ciepełko w majtach ![]() ![]() lol nie wiem co ja napisałem hahh ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - Qwik - 26-01-2015 20:38 Zarabiasz tylko na hackach youtube? RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - Radi98 - 26-01-2015 20:51 Strona z hackami, które promujesz na yt czy może download nowych gier, które promujesz na yt ![]() na bloggerze masz? RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - Weeder - 26-01-2015 20:51 kociamber najlepsza wypowiedź ever ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Erge w PPA/PPI/Suby! - 4Colors - 27-01-2015 11:42 Erge ja Ci powiem tak: Zrobiłeś sobie automat i masz z tego niezłe pieniądze. Ale czy nie lepiej byłoby trochę popracować i zwiększyć ten zysk np. 3x ? ![]() |