[Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org (/Temat-Mentor-Zarabiaj-z-Ciamciajem-oficjalny-mentor-Astrocash-org-65508) |
RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Matheo249 - 10-07-2013 23:30 Dzięki za usunięcie bez przyczyny mojego konta na blogu RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - olaww - 10-07-2013 23:37 Ciamciaj przyszło ci PW ??? I ogólnie to na gmaila niechce przyjsc aktywacja na bloga. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - timolo - 11-07-2013 08:45 nom mnie tez aktywacja nie chce przyjsc.. nick : timolowy [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 11-07-2013 09:18 Wystarczy czytać. Na stronie jest napisane ze aby mieć aktywacje należy do mnie napisać info o swoim doświadczeniu w ppa. Czytajcie ze zrozumieniem, inaczej nic w tym biznesie nie zrobicie, jak to wam przychodzi z trudem.... Bez hejtow ale trzeba trochę myśleć, po co byłaby wgl rejestracja skoro każdy mógłby się zarejestrować? Wysłane z iPada za kasę z Astrocash RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 12-07-2013 11:10 Brakowało takiego konkretnego materialu na blogu dla wielu zaczynajacych (i nie tylko), rozwiniecie tego rowniez sie pojawi RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 13-07-2013 14:38 Witam, do tej pory na moim blogu zostało opisane naprawde wiele rzeczy. Poczynajac od szukania nisz, przykładowych landingow do wiekszych nisz, edytowania wartosci w grach, obsługi wordpressa, pluginów, szablonów do blogspota i wordpressa (rowniez premium), hostingow, domen, obszernych poradników do yt (tagowania, promowania, opisywania itp) przez optymalizacje ("on page seo", pisanie poprawnych postow, wskazywanie ważnych rzeczy wyszukiwarce) po pozycjonowanie zarówno automatyczne jak i ręczne. Upraszam moich poleconych o naprawdę czytanie ze zrozumieniem mojego bloga Naprawde wielu poleconych udowodniło już, że z wiedza tam zawartą da się nawet całkowicie samemu stworzyć naprawdę dobre zarobki w PPA Korzystajcie z tego co dostajecie! RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 13-07-2013 15:17 RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Limitless - 14-07-2013 10:32 Zarejestrowany z refa , czekam na zaakceptowanie mojej rejestracji na blogu RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - twisted123 - 14-07-2013 11:08 Także czekam na odpowiedź oraz potwierdzenie rejestracji na blogu RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - mwdowik - 14-07-2013 11:19 Ja również czekam mikeszwd |