![]() |
Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji (/Temat-Kubigo-pl-zarabianie-za-wykonywanie-akcji-64614) |
RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - emilio243 - 09-08-2013 12:06 Ja mam takie pytanie... Niestety zostałem zbanowany lecz przed banem zleciłem przelew ![]() ![]() ![]() RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkowski - 09-08-2013 12:25 @razor1914 polecam przeczystać regulamin serwisu i dopiero się wypowiadać ![]() §7.Blokady Konto użytkownika zostaje zablokowane za nieprzestrzeganie zasad regulaminu, a w szczególności: podawanie fikcyjnych danych podczas wykonywania akcji używanie tzw. jednorazowych adresów email kilkukrotne używanie tego samego adresu do wykonania jednej akcji tworzenie multikont wszelkie próby obejścia zabezpieczeń skryptu RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Dominik1010 - 09-08-2013 12:53 Emilio Pkt. 10 Wypłata środków może zostać anulowana w przypadku nieprzestrzegania zasad regulaminu. Więc skoro dostałeś bana to oni anulują twoją wypłatę ;] RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Olszi - 09-08-2013 13:05 Zalicza wam akcje z potwierdzeniem sms-a ? Bo mi tylko ,,Wywróż przyszłość swojego zwiazku.'' a kurde mam trochę starterów i parę dodatkowych groszy bym na tym zrobił. Drugie pytanie to generowanie linków. Działa w praktyce ? Jaka stawka za ile wejsc ? RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Dominik1010 - 09-08-2013 13:10 @up Z tym jest ciężko bo akcje zaliczają po przyjściu sms-a płatnego czyli stracisz 5 zł zyskasz 1,50 RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - razor1914 - 09-08-2013 15:27 @darkowski człowieku ten regulamin to sobie możesz o kant dupy potłuc, robiłem regularnie akcje na fake danych i wypłaty dochodziły bez problemu. Rób sobie te akcje jak chcesz, ale nie wprowadzaj ludzi w błąd że dostaną banana. Dane muszą tylko wiarygodnie wyglądać, numer telefonu musi być prawdziwy, a email sensowny a nie jakieś [email protected]. RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Olszi - 09-08-2013 16:03 A jak u was z akcjami ze zmiennym IP ? Jest tam napisane : ..Poniżej znajduje się lista wykonanych akcji, które zostaną zaakceptowane po walidacji przez reklamodawców.'' Tzn, że sprawdzają czy dane są całkowicie prawdziwe. Mam zmienne IP i mógłbym tam robić dużo tych akcji na dane wyglądające autentycznie ale trochę boje się bana. RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Dominik1010 - 09-08-2013 16:08 Wykonujesz te akcje, za każdym razem tak jak zawsze podając inne dane itp. i po 1-2 miesiącach dostają raport itp. Za fraudy czyli źle wykonane akcje można złapać bana. Sam mam zmienne IP ale nie robię ;d Za duże ryzyko RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkowski - 09-08-2013 18:15 Ja robię i jak dotąd nie dostałem bana. Po prostu za fraudy nie dodają pieniędzy i tyle ![]() RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Dominik1010 - 09-08-2013 18:24 Mylisz się ;] Ja dostałem bana za fraudy w zwykłych akcjach ![]() |