![]() |
Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. (/Temat-Ppadownload-net-Zarabiaj-Tysiace-Na-Uploadzie-52569) |
RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - yizer - 07-06-2012 09:21 @Ares Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi ![]() @bios dobry pomysł ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - gdaddy1989 - 07-06-2012 09:32 ktos wykonal dzisiaj jakies offerty ? Jak tak to jakie ? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - masterns - 07-06-2012 09:59 no właśnie - podłączam się do pytania. Działają Wam jakiekolwiek oferty na firecash? Pojawiło ich się więcej, ale żadna mi nie przechodzi ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - goblinX - 07-06-2012 10:06 (07-06-2012 07:10)yizer napisał(a): Właśnie wpadło mi do głowy pytanie dotyczące właśnie Twojego nieprawidłowego kodu. Podawanie nie prawidłowych kodów kończy się banem więc nie warto w ten sposób kombinować. Jeśli ktoś nam pobrał plik, to dlaczego nie może otrzymać za to punktu? Te błędne kody to chamstwo i tyle! RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - krystus1232 - 07-06-2012 12:13 Wiecie może czy będą darmowe oferty wprowadzone na CB albo FC? ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - masterns - 07-06-2012 12:18 (07-06-2012 08:27)bios napisał(a):(07-06-2012 07:10)yizer napisał(a): Właśnie wpadło mi do głowy pytanie dotyczące właśnie Twojego nieprawidłowego kodu. To może wydawać się proste z punktu widzenia użytkownika, natomiast sam zajmuję się obecnie kilkoma projektami aplikacji internetowych i wiem, że bez odpowiedniego API zapewnionego przez drugą stronę (czyt. Firecash, Cashbuzz itd.) będzie trudno weryfikować zawartość plików. Moim zdaniem najlepiej zapewnić możliwość wrzucania plików na serwisy PPA bezpośrednio z ppadownload.net (co też wymaga API). W konfiguracji konta na ppadownload.net użytkownik podawał by dane do swoich kont FC/CB/etc. (do tego oczywiście punkt w regulaminie dot. bezpieczeństwa poufnych danych), następnie wrzucał plik poprzez formularz na ppadownload.net i sprawa rozwiązana. Po wrzuceniu masz pełen dostęp do pliku, jeszcze przed umieszczeniem go w serwisie PPA. Zawartość pliku stała by się kodem, a sam plik dopiero po przeanalizowaniu umieszczony na odpowiednim koncie FC/CB/etc. Sorry za ten wywód, być może offtop, ale sam nadziałem się na kilka/kilkanaście fake'ów i uważam, że trzeba takich oszustów skutecznie "przypiłować". Uczciwi na tym tracą. To, co opisałem wyżej było by skuteczne, ale czy możliwe do wykonania - tu niech odpowie szpilmen. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - bios - 07-06-2012 12:52 Sam piszę programy C++ i praca na plikach nie jest problemem dla mnie. Myślę, że samo napisanie tego nie było by problemem, dopiero zaimplementowanie było by trudniejsze ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Kabajana - 07-06-2012 21:42 Hmm, trudno ![]() ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 08-06-2012 11:47 Co do kodów to było napisane że w weekend ta modyfikacja będzie wdrożona w stronę ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Mosiek20 - 08-06-2012 11:55 Więc proponuje najpierw żeby wszystko ładnie działało, nie było problemow z kodami, z ofertami, punktami i sciaganiem itd. wszystko bedzie hulacjak trzeba = wtedy wprowadzajcie plik administracji i zarabiajcie na tym.Bedzie jak trzeba, to wtedy zasluzenie i z czystym sumieniem mozecie na nas zarabiac ![]() |