![]() |
Wezwania na policje (subsms) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Wezwania na policje (subsms) (/Temat-Wezwania-na-policje-subsms-126491) |
RE: Wezwania na policje (subsms) - gugggyg - 04-01-2016 23:56 Temat na ten moment do zamkniecia ![]() Chodzi tylko o wlasciciela, ktorego chca zamknac. Gdyby to chodzilo o wasz durny spam to juz dawno zabezpieczyli by wam pc i cala elektronike do odwolania, mi rowniez. Nic sie nie bojcie ![]() ![]() RE: Wezwania na policje (subsms) - CHWDP - 05-01-2016 00:00 (04-01-2016 23:56)gugggyg napisał(a): Temat na ten moment do zamkniecia aż tak się dorobił ze subow? ![]() RE: Wezwania na policje (subsms) - domin_dz - 05-01-2016 00:26 (04-01-2016 23:56)gugggyg napisał(a): pijac whisky z kubanskim Chyba Kaszubskim. XD (05-01-2016 00:00)CHWDP napisał(a): aż tak się dorobił ze subow? Jak nie jak tak? To Niedźwiedzkiego. PS. Jak ktoś chce jego dane to polecam w historii domeny zarabiony.net sprawdzić, tam są. - być może nieaktualne. ![]() ![]() RE: Wezwania na policje (subsms) - kaskader - 05-01-2016 00:48 Ja mam dzisiaj przesłuchanie w południe RE: Wezwania na policje (subsms) - Cromiell - 05-01-2016 09:51 Daj znać jak wrócisz. RE: Wezwania na policje (subsms) - WinchesteR - 05-01-2016 11:51 (04-01-2016 23:27)szczesny napisał(a): Ze wszystkiego co zostało napisane jedynie wynika to że postępowanie toczy się w sprawie Niedźwickiego (właściciel easysub) i jego wałków na róznych serwisach (w tym catshare, jakieś inclick), on miał tych serwisów pełno. Dlatego to może nauczy ludzi aby nikomu, ani nigdzie nie podawać swoich danych prywatnych , danych banku , peseli , nipow i innych kodów... Ale masz racje. Na takich serwisach wałki lecą i szmuglerka pełną gęba. Na serwisach gdzie trzeba podawać dane jak imie, nazwisko wraz z adresem zamieszkania i reszta , omijam z daleka. A wystarczyło zrobić PayPala... RE: Wezwania na policje (subsms) - RollerCoster - 05-01-2016 12:00 Mnie zastanawia skąd policja wzięła dane żeby wysłać wezwania, bo są dwie grupy ludzi z tego co czytałem. 1) Zarabiali na easysubach i rozsyłali spam na portalach społecznościowych, tutaj śmiem twierdzić, że mają jakieś logi, dowody i jakoś doszli do tych danych. 2) Zarabiali na catshare tylko, że tam się podaje tylko nr konta więc? Bank podał takie informacje? Temat mnie nie dotyczy, bo z tą firmą styczności nie miałem ale temat intrygujący. RE: Wezwania na policje (subsms) - asiorek - 05-01-2016 12:03 Może wbili mu na konto bankowe ? No skoro dostają wszyscy i z catshare i z easy to bardziej wygląda to na to jak by mieli właśnie wgląd do ich konta.. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka RE: Wezwania na policje (subsms) - RollerCoster - 05-01-2016 12:05 A jak na tym easysub szły przelewy? Trzeba było podawać PEŁNE DANE? Na catshare wystarczy nr konta bankowego nawet z fejkowymi danymi więc wątpię, że nawet jak zajęto rachunek firmy to policja doszła po samym numerze konta zleceniobiorcy, bank musiałby udostępnić dane do kogo należy dany rachunek bankowy. RE: Wezwania na policje (subsms) - bialywsrh - 05-01-2016 12:13 (05-01-2016 12:00)RollerCoster napisał(a): Mnie zastanawia skąd policja wzięła dane żeby wysłać wezwania, bo są dwie grupy ludzi z tego co czytałem. A jaki problem dla policji wyciagnac takie dane od banku? |