Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MXRevShare.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: MXRevShare.com (/Temat-MXRevShare-com-122142)

RE: MXRevShare.com - dariuszxdd - 21-03-2016 19:59

Jeszcze 3 miejsca i przechodzę an wyższy level Smile
Wtedy tylko zacznę pomagać osobom z zespołu, by podążali za mną Smile
W tym roku mx9 będzie zamknięta Smile

[Obrazek: matryca-m_swahrwe.jpg]

RE: MXRevShare.com - Lukasz5555 - 23-03-2016 16:50

Bardzo mi się podoba ta zmiana z możliwościa kupna adpacków z konta mx , oby się utrzymało już na stałe a będzie super Smile

RE: MXRevShare.com - kostek880 - 23-03-2016 18:44

Jaki procesor platniczy wybrac? Payza czy perfect money? W przypadku payza mam 2,5% od wplaty na konto payza i 11PLN w przypadku wyplaty na konto bankowe? Są jeszcze jakieś prowizje od wyplaty i wplaty do mxrevshare?Perfect money jest bez prowizji ale nie mozna wyplacic z niego na konto bankowe?

RE: MXRevShare.com - DamianA - 23-03-2016 19:21

Ja bym polecał Payze bo jest ogólnie najprostsza do działania i użyjesz ją w innych programach w razie czego też łatwy jest do konfiguracji. STP zdecydowanie trudniej zweryfikować

RE: MXRevShare.com - kostek880 - 23-03-2016 20:45

No okej ale ktos moze mi wytlumaczyc te prowizje?W payza mam 2,5% od wplaty na konto payza i 11PLN w przypadku wyplaty na konto bankowe? Są jeszcze jakieś prowizje od wyplaty i wplaty do mxrevshare?

RE: MXRevShare.com - zet - 23-03-2016 21:04

Tak , przy wplacie/kupnie paczek w MXR jest 5% prowizji,
nalezy to doliczyc. Tylko przy kupnie z procesora,przy kupnie
z repurchase nie ma prowizji.

RE: MXRevShare.com - skorzany85 - 23-03-2016 22:07

Przez karte też odciągają chyba prowizje w wysokości 5%, ja polecam payeer, dość niskie prowizje.

zapraszam do mojego tematu wszystkich co chcą sobie zarobić: http://zarabiam.com/Temat-Jak-zarabiac-na-HYIP-ach-20-50-dziennie-i-wiecej-130869

RE: MXRevShare.com - dariuszxdd - 24-03-2016 19:30

Jeśli chcecie zarabiać kasę, to nie warto patrzeć an prowizje w procesorach, bo przez dłuższy okres re inwestycji zapomina się o jakiś prowizjach Smile

Jak ktoś robi poważny biznes, to nie zawraca sobie dupy, takimi pierdołami za przeproszeniem.

w późniejszym rozrachunku, te 50 gr dodatkowe się zwróci z nawiązką Smile

RE: MXRevShare.com - tomek019 - 24-03-2016 19:39

Dokładnie tak jak Darek napisał, jeśli chcesz wejść w taki program jak MX to nie zawracaj sobie głowy prowizjami chyba że patrzysz perspektywą "Ile zysku przyniesie mi miesięczna inwestycja" -> wtedy całkowicie odradzam pchanie się w tego typu Programy Zarobkowe.

RE: MXRevShare.com - full2000 - 24-03-2016 20:32

(24-03-2016 19:30)dariuszxdd napisał(a):  Jeśli chcecie zarabiać kasę, to nie warto patrzeć an prowizje w procesorach, bo przez dłuższy okres re inwestycji zapomina się o jakiś prowizjach Smile

Jak ktoś robi poważny biznes, to nie zawraca sobie dupy, takimi pierdołami za przeproszeniem.

w późniejszym rozrachunku, te 50 gr dodatkowe się zwróci z nawiązką Smile

Dokładnie a ci co najwięcej na te prowizje patrzą (miesiąc czasu rozeznanie robią XD) to potem składają inwestycje typu $5, $10 ... facepalm

choć niby mówią że każda inwestycja jest dobra ...